Pages

Support Penaja

Selamat Datang ke blogslucumenarik

Terima Kasih.. Datang dan hebahkan pada kawan-kawan anda

Hiburan

yang terkini lagi sensasi

Lawak dan Jenaka

Ada banyak cerita dan gambar yang mencuit hati

Politik

Mungkin memanaskan hati siapa yang tidak mengerti maksud sebenar

Ngeri dan Seram

Perghh..bikin serun je.. sabo je la ek?

Saturday, April 2, 2011

Posted by mykhalis On 10:37 PM 23 comments

Kisah Rosni dan Hamid

Sepasang kekasih baru yang bekerja sebagai pekerja sosial.. Hamid dan
Rosni selalu bersama walau kemana jua.. Suatu malam ketika mereka berdua
keluar berdating…

Hamid : “Kita nak kemana nie?
Rosni : “Tak kisah la.. mana-mana pun boleh”
Hamid : “Apa kata kalau kita ke pantai..
Rosni : “Saya ok aje..”

Apabila sampai dipantai mereka berdua tidak keluar dari kereta.. merekahanya berehat sambil berbual-bual didalam kereta.. Mulanya berbual
biasa..
lama-kelamaan.. Hamid meletakkan tangannya di paha Rosni.. nampaknya
Rosni
tidak membantah.. Beberapa minit kemudian.. Hamid mengerakkan tangannya
beberapa inci ke atas… Rosni masih tidak membantah… hinggalah
akhirnya ketika Hamid mengerakkan tangannya beberapa inci lagi.. Rosni berkata
dengan sopan.. “Abang Hamid… ingatlah pada akta 15 dalam perlembagaan
pekerja sosial” Setelah mendengarkan teguran Rosni itu.. Hamid terus
menarik tangannya menjauhi Rosni.. walaupun sebenarnya dia tidak berapa
ingat isi kandungan akta 15 itu..

Hamid : “Maafkan saya”
Rosni : “Tak apa”

Lalu mereka pulang… Di rumah.. Hamid terus masuk ke bilik dan membuka
buku perlembagaan pekerja sosial dan mencari akta 15.. lalu dia membaca
kandungannya…

“Teruskan Usahamu.. Jangan lakukan Separuh Jalan Sahaja”


JANGAN TIRU PERANGAI ROSNI DAN HAMID

Posted by mykhalis On 10:13 PM 5 comments

AMY SEARCH PENGETUA BARU AKADEMI FANTISIA 9 ( AF 9 )

WAHH.. inilah pengetua baru AF 9
Khalis agak-agak esok mesti ramai orang akan cari pasal ni. So, kena la Khalis update kan..hehe..ini still lagi blog Sah dan Tak Sah tau. BUkan blog gosip artis

Baru sahaja tadi Aznil umunmkan yang Amy Seach kompom jadi pengetua.. Yang hampehnye, Khalis ingatkan ye o o je Dani Dewa 19.. Yerla,, dengan lagu latar mula-mula..

Khalis tak pedulipun kalau Dani dilantik walaupun kontroversi dia orang indonesia yang mempunyai pengaruhYahudi ke ape ke,, sebab AF pun program maksiat kan? ke ada cakap AF rancangan dakwah..wah wah wahhhh

k.. sori kalau ada terasa ek..

Posted by mykhalis On 8:22 PM 12 comments

Budak perempuan perempuan berusia 1 tahun di sahkan mengandung




 Doktor di Arab Saudi mengesahkan seorang kanak-kanak di sini mengandung. Scanning yang dilakukan membuktikan bahawa terdapat fetus di dalam perut kanak-kanak ini.

Menurut doktor, kejadian ini berlaku kerana budak ini sepatutnya adalah kembar. Namun kembarnya umpama tersangkut kepada fetusnya dan menghalangnya dari terus membesar. Kejadian ini di namakan fetus dalam fetus..

Khalispun tak faham sangat istilah yang digunakan, tapi kalau nak tau lebih lanjut boleh klik di sini

Posted by mykhalis On 4:25 PM 11 comments

Artis-artis Hollywood zaman semasa dan selepas mengandung


















Ada ibu yang lepas pregnant dah tak turun-turun badannye..kenape ek?

Posted by mykhalis On 3:57 PM 5 comments

Lagi rekaan zaman dahulu yang telah tiada

 basikal 2 alam
 cermin untuk membaca dalam keadaan baring
 gprs tahun 1932..
pistol kamera..sambil tembak sambil tangkap gambar
khalis paling berminat dengan cermin baca buku masa baring..hehe.. tapi terlindung ngan perot kot masa baring...

Posted by mykhalis On 1:58 PM 7 comments

Jom berkenalan dengan antivirus free trial










 Khalis tak galakkan sangat guna antivirus.Pembohong je semua nie. Mana datang virus kalau bukan kompeni antivirus sendiri yang buat.. Khalis cuma gunakan Deep Freeze kombo dengan Trojan Remover.

 

Posted by mykhalis On 12:15 PM 10 comments

Lagi seni kaitan yang cute

Khalis dah betul-betul jatuh cinta dengan seni kait ni. Orang rumah Khalis tolak mentah2 offer Khalis untuk antar dia belajar mengait sebab dia nak fokus pada menjahit baju. Huuuu.. Dia cadangkan Khalis yang blajar.. Katanya tangan Khalis lembut, halus, berseni( sambil usap-usap tangan Khalis)

Khalis cakap

Perli orang!!!!!

Tapi cuba tengok koleksi makanan-makanan kait sebelum..tak sweet ke?

tak caya cube tengok yang bawah ni, kalau jual tak laku ke? uuuuu..



















sape nak ajar?? sape?plsss..takkan nak blaja kat YT pulak??huuuu

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...