Pages

Support Penaja

Selamat Datang ke blogslucumenarik

Terima Kasih.. Datang dan hebahkan pada kawan-kawan anda

Hiburan

yang terkini lagi sensasi

Lawak dan Jenaka

Ada banyak cerita dan gambar yang mencuit hati

Politik

Mungkin memanaskan hati siapa yang tidak mengerti maksud sebenar

Ngeri dan Seram

Perghh..bikin serun je.. sabo je la ek?

Saturday, June 4, 2011

Posted by mykhalis On 11:43 PM 12 comments

awek siapa ni?? geram betul!!

siapa tak geram kalau camni!! kan kan??

erkkkkk

Posted by mykhalis On 9:37 PM 1 comments

bunga api terbesar!!

Kalau tengok ni mesti was was.. Ini bunga api ke ubat meriam!!



















kalau salah meletup ni!! mau terbakar satu bandar

Posted by mykhalis On 7:28 PM 14 comments

Manusia menjadi anjing

Khalis nak cakap ini betul2 bodoh.. Tak bersyukur dah dilahirkan sebagai manusia agaknya!!






tak sangka kan??

Posted by mykhalis On 5:28 PM 4 comments

Bandar untuk kanak-kanak sahaja

Baru sahaja mengelap mata selepas menonton Billu Barber di TV3..huuu,...macam hampeh je babak last waktu datang rumah tu..Ni tak berhenti2 dengar lagu Billu Berber..cis ciss




Kembali pada tajuk, Di Jepun.. sebuah taman replika menyupai bandar diberi nama Kidzania telah di bina. Di sini, kanak-kanak akan merasai kehidupan dewasa yang mereka bayangkan. Dari jadi pembaca berita hinggalah kepada menjadi seorang ahli bomba.


Yang sebenarnya.. Jepun merupakan negara yang ketiga membuat bandar seperti ini dan ianya mendapat sambutan yang menakjubkan. Apa yang paling menarik ialah, setiap kanak-kanak berpeluang menghidupkan impian mereka selama setengah jam dan ibubapa tidak dibenarkan sama sekali untuk mengganggu kanak-kanak.




cam best je kan? Semoga nanti adala kat Malaysia.. Bolehla bawak Sayf datang ke sini

Posted by mykhalis On 1:39 PM 9 comments

Siapa yang tak suka gula-gula?

Candy Glass Bottle


Tomato Candy


Sour Flush Toilet Candy


Kit Kat Bench


Toxic Waste Candy


Zombie Truffles


Gummi X-Ray Fish


Onion Ring Mints


Anatomically Correct Gummi Heart

Ada tak sesiapa yang tak suka makan gula-gula? tapi bagaimana kalau gula=gula ni kreatif macam kat bawah nie??hehe

Posted by mykhalis On 11:31 AM 3 comments

Seandainya dunia ini ialah Kampung yang hanya 100 orang penduduk

Kedengaran susah tajuknya kan? Tapi kalau anda tengok gambarajah ini, anda akan faham bahawa ianya sangat mudah difahami.. ianya menceritakan mengenai statistik. Iyalah, kalau kita buat dalam no sebenar lagi pening kepala nak faham peratusannya.. betul tak?











camne..faham tak? Khalis paling tertarik pada statistik komputer tue..memang setuju bebeno..yerla.. kalau semua ada komputer siapala nak datang cc kan?

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...