Lagi koleksi permainan yang tidak sesuai untuk kanak-kanak

Ketika menggode-gode( bukan menggoda - goda ) barang mainan untuk Sayf Muslim, Khalis terjumpa koleksi permainan permainan yang sangat tak sesuai dimainkan oleh kanak-kanak suci. Al-maklumlah, apa yang diorang nampak pada masa sekarang akan diorang ingat sampai ketua macam Khalis pernah nampak bayangan hantu, sampai sekarang jadi penakot macam hampagas..

Jadi Khalis kongsikan di sinila. Kalau anda rasa setuju ngan Khalis kita boelh geng.tapi kalau anda kata permainan ni sesuai untuk kanak-kanak, Khalis akan hadiahkan bila korang ada anak nanti ek..hehe

 mengajar budak-budak perempuan waktu kecik pakai skirt labuh, bila dah semakin besar pakaila skirt singkat.. Hahahha.. propaganda betul


Ada ke budak-budak didedahkan dengan tarian tiang??No way.. kalau dah kawen nak pole dancing itu lain citer


Ini betul-betul ngarut.. ada ke nak bagi mainan yang dinamakan  " Road Kill Toys??"  Khalis tak rasa anak akan berminat dengan bio lepas dibelikan permainan ni..


maafla.. Hari ini Khalis kurang sangat blogwalking sebab hari ahad biasanya sangat sibuk. Esok Khalis balas ek..sori-sori


Kalau suka silalah tekan likes.

Comments

Puan Kutu said…
tapi khalis barbie doll cmtu la budak2 suka..lepas nie parents yg ada anak gurl kena carik barbie yg pakai tudung la ekk.versi muslimah.hehe..
lea said…
tp cumel je. saya suke..hehe
ptung roadkill tu bess. dgn isi perut suma ada. =)
Novelgurl said…
Salam.. kecik2 lg dh didedhkn ngn benda y tak elok..ish3..
chentaNUYU said…
sy ms kecik2 main panjat2 pokok jer
~~Ticer Wann~~ said…
uii dahsat permainan ank2 skrg ehh...haishh bahaya tu
Alinkiwi said…
hahah..lagi satu...ajak anak2 tgok happy three friends..huahahah
Miss Dill said…
merepek je permainan ni
HATYCIKNUURUL said…
xbape suke la barbie2 doll ni,.

ahd sbuk ngn fmily,ni la masenye,dh hri lain bw,hehe,.tp td ade je khalis snggah,.thanks tau,.
baik beli congkak.. boleh belajar kire 1..2..3..
Cik Sue said…
sangat2 tak sesuai....
lepas ni nak beli barbie doll kena belikan kain kat kamdar, buat asing baju atau skirt labuh untuk patung tu..hehe
ySer said…
nk tau x?..yg 'grown up skipper' tu..klo gerakkan tgn dea,breast jd besar..tu yg dea tulis 2 in 1 doll tu..haha..siyes..xcy,try tngk utube..
yuri88 said…
@chentaNUYU same la panjat pokok, men pondok2 ngn kawen2..uohhh terase nk jdi knak2 smule...

Popular Posts