Pages

Support Penaja

Selamat Datang ke blogslucumenarik

Terima Kasih.. Datang dan hebahkan pada kawan-kawan anda

Hiburan

yang terkini lagi sensasi

Lawak dan Jenaka

Ada banyak cerita dan gambar yang mencuit hati

Politik

Mungkin memanaskan hati siapa yang tidak mengerti maksud sebenar

Ngeri dan Seram

Perghh..bikin serun je.. sabo je la ek?

Saturday, December 3, 2011

Posted by mykhalis On 1:09 PM 1 comments

18sx : Pelakon Pakistan bergambar bogel untuk majalah FHM

Kalau kita tak malaysia mungkin keberanian Angelina je.. tapi di Pakistan yang mana ramai awek awek malaysia kalau nampak orang pakistan je mesti cair rupanya ada artis yang sanggup bergambar bogel.

Walaupun dia cakap dia tak bogel sebab nampak dari sisi tepi je.. tapi persoalan yang timbul..Kenapa kempen PETA( perlindungan haiwan)selalu menggunakan wanita untuk berbogel?adakah nilai wanita bogel lebih rendah dari binatang mangsa fesyen atau makanan.. entahla..


tapi memang dah boring gile dengar bogel sebagai seni,, bogel adalah seks!!lucah lucah..

Posted by mykhalis On 12:58 PM 4 comments

Koleksi kemusnahan akibat kreativiti seorang anak

Sayf Muslim yang dah 9 bulan..
Sebagai seorang ayah(macam ayat iklan la pulak..heh) Khalis sudah merasai dugaan akan kepantasan tangan my little baby boy.. memang semenjak dah pandai merangkak ni.. pantang nampak barang bersilau..mesti dikejarnya.. dah dapat dia gigit.. dah puas gigit dia pusingkan,,dah habis dia hempas hempas.. lepas tu ketuk ketuk..

Antara barang sasarannya ialah, TV, Laptop, HP, spek mata.. perghh..memang gerampun ada,, bukan tak beli mainan,,tapi yang mahal tula yang dicari..

Kebetulan hari ini Dailymail mengongsikan beberapa keping gambar atas keletah anak kecil. Yang pasti..mereka tidak tahu apa apa..jadi tanggungjawab kita untuk mengajar mereka..ye tak/












jangan tak ngakula masa korang budak2 dulu tak pernah wat kerja pelik..hahaha..

Posted by mykhalis On 12:32 PM 6 comments

Kisah ibu dan anak yang berkahwin di Indonesia

Kalau ditengok dalam video ini..si ibu ni ada cakap..

Mujur saya berzina dengan anak sendiri dari orang lain.. leh tak korang bayangkan?dan penonton pula sangat menyokong dan umpama tiada bantahan..

Friday, December 2, 2011

Posted by mykhalis On 7:20 PM 1 comments

UMno Power rangers : artikel copy paste dari Ameno world dan blogserius


 yang atas dari blogserius
yang bawah dari ameno world
 
kah kah kah
Sumpah lawak!
Baru korang perasan yang umno = power rangers = mitos = khayalan = rekaan = wira2 palsu ka?
Aku dah lama sedar wayang neh. Bukan hanya power rangers, cicakman, superman, spiderman segala2 benda yang mitos, khurafat, mengarut, meroyan dan apa sahaja memanglah terbukti sangat umno pun.
Hanya orang bengap je mengagung2kan benda bodoh bagai neh. Transformerslah hapa lah. Memang sesuailah dengan jatidiri dan pendirian umno. Memang layak bangat disamakan seperti heroan mitos. Sebab? Sebab janji2 umno + kata2 umno = mitos. Simple.
Boleh telek akal umno. Samakan diri sendiri dengan power rangers. Penunjuk idola pun salah. Patutlah tolak hukum Allah swt. Cuba samakan diri sendiri dengan perjuangan2 agamawan ka, Nabi2 ka, para sahabat ka, barulah boleh tercetus semangat nak buat perubahan dan penambahbaikan sebab idola dari kalangan mereka yang benar2 wujud + real berdasarkan kepada perjuangan yang juga wujud + real. Ini dibanding dengan benda2 mitos lagi rekaan? Patutlah strategi pun asyik meroyan.
kah kah kah

Walaupun ada orang2 yang baik dalam umno tapi mereka seme dah jadi legend ataupun dilegendkan. Mereka dah tiada suara dan kuasa nak tentukan hala tuju umno sekarang. Sebaliknya umno sekarang dikuasai oleh mereka2 yang tamak haloba dan gila kuasa. Berubahlah umno tapi kalau taknak berubah pun takpe. Biar rakyat je ubah undi mereka. 
kah kah kah
Aku pun dah bosan tengok pemandangan bawah neh. Korang tak bosan ke apa?
Khalis?: korang kan tak suka Khalis kutut politik politik ni..wahahha.. lepas ni jumpa UMNO Khalis panggil GOGO Power Rangerss!!!

Posted by mykhalis On 7:13 PM 6 comments

Edit atau benar gambar buaya di dalam banjir kajang?

Sebenarnya, Khalis baru je tahu mengenai kejadian ini. Itupun sebab dah kecoh di FB, so, gambar2 yang Khalis dapat ialah gambar amatur yang di kongsi oleh mereka yang tinggal di Kajang mahupun dari forum2.

Khalis sendiri pernah tinggal di Kajang, tapi tak lama.. selepas grad, Khalis tinggal dalam 3 bulan di Kajang untuk menguruskan perniagaan. Tapi fail planning menyebabkan Khalis balik kampung.

Kepada mereka yang tinggal di Kajang,, semoga tabahkan jiwa raga.. harta benda mungkin banyak yang rosak..tapi hargai nyawa kita..

Mula mula gambar ini diperolehi dari laman FB yang diambil dari forum LOwyat.. bermacam pendapat yang dikeluarkan..bagi korang camne?adakah sebenarnya edit? ataupun realiti di sungai kajang memang ada buaya.. standart la.. gambar memang kabur punya.

Mungkinkah buaya ini tertipu dengan deretan kereta kancil?
dan inilah gambar banjir setakat ini, permandangan dari tempat tinggi






permandangan dari tempat rendah





tumpang bersimpati... semoga segalanya pulih dengan cepat

Posted by mykhalis On 4:22 PM 1 comments

Evolusi terbalik seorang gadis cute

evolution of a girl 01 Evolution of a sweet girl gone bad
evolution of a girl 02 Evolution of a sweet girl gone bad
evolution of a girl 03 Evolution of a sweet girl gone bad
evolution of a girl 04 Evolution of a sweet girl gone bad
evolution of a girl 05 Evolution of a sweet girl gone bad
evolution of a girl 06 Evolution of a sweet girl gone bad

tak tahulah camne rupanya sekarang

Posted by mykhalis On 4:19 PM 1 comments

Bandar bawah tanah di Autralia

.Coober Pedy merupakan sebuah bandar di selatan Australia dimana pada asalnya merupakan lombong. Kini dibangunkan di dalamnya dengan beberapa kemudahan yang serba serbi lengkap.















ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...