Pages

Support Penaja

Selamat Datang ke blogslucumenarik

Terima Kasih.. Datang dan hebahkan pada kawan-kawan anda

Hiburan

yang terkini lagi sensasi

Lawak dan Jenaka

Ada banyak cerita dan gambar yang mencuit hati

Politik

Mungkin memanaskan hati siapa yang tidak mengerti maksud sebenar

Ngeri dan Seram

Perghh..bikin serun je.. sabo je la ek?

Saturday, September 10, 2011

Posted by mykhalis On 8:59 PM 9 comments

Adakah anda sekarang begini?



Posted by mykhalis On 7:53 PM 4 comments

Kondom yang di jual terlalu besar untuk rakyat di India

Gitu la pulak.. Kahwin je..tak yah pening kepala nak pakai ke tak.. dapat rezeki..tak dapat takde rezeki..ye tak?


Posted by mykhalis On 5:29 PM 9 comments

Kreatif : Takde MP3? takde masalah punya

lagi banyak lagu leh dengar,. ye tak? heh


Posted by mykhalis On 4:57 PM 5 comments

Pernahkah anda dengar lagu Macarena?

Apakah lirik lagu ini yang kita tahu?


Posted by mykhalis On 2:25 PM 6 comments

Gambar penagih dadah di China



 


Dah habis cucuk sini,, hilang dia punya kick agaknya cucuk tang lain pulak.. Tu Khalis pernah dengar kalau penagih tegar sampai cucuk kat kemaluan.. perghh.. gila!!


Posted by mykhalis On 12:21 PM 8 comments

Kolam Renang di China yang padat

Persoalan pertama : Berenangkah mereka?
Persoalan kedua   : Kenapa air kolam dah jadi warna kuning?
Persoalan terakhir : Pom pom girl tu apa tujuannya?


Posted by mykhalis On 11:15 AM 4 comments

Gambar sekolah memandu di Afghanistan

Tak tahulah Khalis camne dengan bayarannya..mesti murah dari Malaysia.. ye tak?
















memang semuanya manual arr.. takpela..sekurangnya2 berlesen jugak orang kat sana.. tak macam orang kat sini..lesenpun takde


Posted by mykhalis On 10:51 AM 8 comments

Siapa yang pernah buat?

macam ini??

tipula kalau tak pernah buat.. kan kan?


Friday, September 9, 2011

Posted by mykhalis On 10:00 PM 7 comments

Gambar Lelaki cium buntut: tanda manusia semakin gila











orang gila je cium buntut orang.. dan orang lagi gila bagi orang cium buntut dia.. wekk


Posted by mykhalis On 6:58 PM 12 comments

Mengapa Khalis sokong kerajaan kenakan cukai 6% topup

pahlawan kemerdekaan atau petualang bangsa?

Tidak lain tak bukan.. mesti pembangkang yang mendalangi topik ni.. Maklumlah..dah nak kalahla tu pasal Mat Indera.. jadi kenala cari topik baru.. Pasar arwah yang ditembak kat Somalia tak berkesan sangat kat rakyat Malaysia..jadi perhatian kena di alihkan lagi.. maka semua orang akan berhenti bercakap mengenai Mat Indera, dan bercakapla mengenai topup 6%.

Bik mama bz la nak jaga budak2 permata.. tak baik tuduh2 tau

Kerajaan takkan suka suka menaikkan caj korang tau?? kerajaan tak pernah nak susahkan rakyat dia.. kerajaan tahu mereka dipilih untuk jaga kebajikan kita..rakyat..Bukan Ananda Krishnan..Bukann!!Rosmah?? lagi bukan.. korang ni main sebut2 nama la pulak.. Otak PAS betul korang ni.. Sikit2 tuduh kak Mah.. dia sibuk nak jaga budak2 pintar dalam negara kita,, korang ni main tuduh tuduh je..

kerajaan sentiasa memikirkan cara membantu rakyat

Korang tak perasan ke Indek BSKL kita melonjak setiap hari.. Inflasi negara kita di paras 3-4%, kadar pengangguran rendah.. pelabor asing bertambah. Bak kata Abraham Lincoln.. Jangan ditanya apa kerajaan bagi pada kita.. tapi apa yang kita bagi pada kerajaan!!.. So? Kerajaan dah bagi RON95 Primax yang berkualiti tinggi berbanding RON 95 biasa(kalau tengok iklan macam lebih power dari RON 97 je).. apa salahnya kalau kita bagi 60sen setiap RM10 kita beli topup.60sen berkira..malu la.. kata pakai Iphone


Inilah yang dinamakan pelarasan harga.. tau?? kalau Postpaid cukai 6%.. prepaid pun mestila cukai jugak.. Barula adil pada pengguna postpaid.. Lagipun prepaid ni menghampiri zina..Korang ni sebagai orang PAS mesti sokong tahu.. kalau prepaid mahal,. takdela budak budak boleh wat phonesex.. vidlivesex.. ape arr.. Kerajaan berfikir mendalam tau.. Ini mesti terpengaruh ngan DAP la ni..

mahal ni.. untung dah kita murah tau

Korang takkan tak tahu yang kat Uthopia? Keratarua? Zymbagia negara diaorang punya kadar cukai prepaid lagi tinggi? hampir 25% tau tak?? bersyukurla.. jangan jadi bangsa yang asyik membantah sahaja. Kita kena dengan cakap pemimpin. Bila taat setia membabi buta lebih dari Babi Buta barulah kita akan jadi bangsa yang maju.. taaaat je memanjang.. kalah bantah dah jadi pengkhianat.. korang nak jadi pengkhianat??tak nak kan?

Korang tau berapa ramai pendatang asing kat negara kita.. Yang baru dapat IC untuk mengundi pun dah dekat 2 juta.. cuba korang bayangkan berapa banyak diorang topup?Bak kata kawan Khalis..
"Yang positifnye, dapat kenakan cukai kat pekerja2 asing yang guna prepaid. Katalah 1 juta guna top up Rm10 sebulan, sebulan kerajaan dapat tax RM600 000. tapi ke mana perginya duit tu nanti...harapnya kepada rakyat jgklah." hhaaa.. tengok!! kita tak tahu perancangan kerajaan..Janganla dituduh pulak duit ni beli suar dalam Victoria Secret Bik Mama.korang jangan main tuduh je Bik Mama pakai Victoria Secret.. Tengok kat katalog saiz paling besarpun xl.. itupun tak seksi dah.. wahaha.. ingat!! jangan tuduh tau..



bantahla camne pun,,terlaksana jugak nanti

Cuma yang Khalis rasakan.. korang bantahla camne pun.. cukai tetap dikenakan.. macam email RM50 juta.. dah terlaksanana dah pun.. laman web pengguna 1.8juta.. dah berfungsi dah pun.. kilang Lynas? dah nak beroperasi dah pun..

myfacebook status
masih bertahan dari 5 tahun lepas..

pakai iphone.. blackberry.. andriodla..apala.. cukai 6% sedih kemain.marah situ sana,, tak steady arr... huu.. mujur aku guna nokia 2310..takdela malu sangat nak wat bantahan!! wahahha. jangan marah ar...kerajaan tengok ramai orang pakai henpon mahalla sebab tu kerajaan rasa semua rakyat malaysia kaya.dah aku terkena tempiasnya..


Posted by mykhalis On 4:59 PM 8 comments

Oh Internet!!

dan 2-3 tahun lagi semua orang smart phone.. huu.. sape yang nak datang cc lagik masa tue??


Posted by mykhalis On 4:35 PM 7 comments

Kelas anatomy di China

Siapa layan Grays Anotomy? tipula kalau tak kenak McDreamy dan Mcsteamy ye tak? haha.. korang tak layan?? hampeh toll..

Tapi bukan pasal drama ni Khalis nak ceritakan..tapi khalis nak share mengenai guru guru tadika di China mengajar mengenai Anotomy.apa itu anatomy? google sndirik!!

Khalis masih tak pasti silibus ni dah masuk tadika tadika kat Malaysia ke belum..heh







seronok je budak2 ni kan? hehe..


ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...