Pages

Support Penaja

Selamat Datang ke blogslucumenarik

Terima Kasih.. Datang dan hebahkan pada kawan-kawan anda

Hiburan

yang terkini lagi sensasi

Lawak dan Jenaka

Ada banyak cerita dan gambar yang mencuit hati

Politik

Mungkin memanaskan hati siapa yang tidak mengerti maksud sebenar

Ngeri dan Seram

Perghh..bikin serun je.. sabo je la ek?

Saturday, December 10, 2011

Posted by mykhalis On 3:40 PM 3 comments

Menara di Korea dikatakan perli peristiwa 9/11



Sebuah menara yang dalam pemnbinaan diberi nama The Cloud dikatakan memperli peristawa 9/11. Sebuah bangunan yang didirikan bersebelahan dan pada konsepnya seperti awan di tengah-tengahnya. Namun bagi orang amerika yang kena bodoh dek pemimpin diorang merasakan bangunan ini menyerupai peristiwa letupan World Trade Centre.


Dengan ketinggian 260 meter, iaitu sebanyak 54 -60 tingkat dan berkeluasan 128 ribu kaki persegi, bangunan ini akan memuatkan restoren, kelab kesihatan, pusat membeli belah, dan pelbagai lagi

Posted by mykhalis On 3:07 PM 0 comments

Menyamar anak patung untuk skodeng tandas perempuan

 Joel Hardman( lelaki keras?!) mengaku dirinya gila.. Kerana itulah alasan yang diberikan apabila kantoi menyamar sebagai patung di sebuah tandas wanita. Lelaki keras ini menyediakan dirinya dengan rambut palsu dan topeng supaya tidak ada orang yang perasan.


Belajar di Universiti Birmingham, Joel 22 tahun telah ditangkap oleh pengawal keselamatan yang curiga dengan kehadiran anak patung besar ini. Joel sendiri mengakui dia tidak menahan nafsunya.. oleh itu dia berharap agar dia ditangkap..jadi bolehla dia terlepas dari dugaan nafsu yang hebat ini.

Friday, December 9, 2011

Posted by mykhalis On 2:55 PM 2 comments

Fakta sebenar mengenai wanita (WAJIBTENGOK!!)


Mesti lelaki akan angguk kepala tanpa disedari..kekeke

Dan orang pompuan mesti kagum sebab diorang pelik dengan diri mereka sendiri

Oh my darling I love u..hehe

Posted by mykhalis On 2:47 PM 5 comments

Mengejutkan..Gambar beruang kutub makan anak beruang kutub

nampaknya sudah ada karnival antara mereka..gambar ini ditangkap oleh Jenny Ross. Menurut Ross, peristiwa ini tidak pernah didokumentarikan secara rasmi.. Namun ianya dapat memberi penjelasan mengapa anak beruang kutub semakin kurang. Dan menurut pemerhatian, dirasakan bahawa yang memakan ialah ibu beruang kutub itu sendiri.






tak sangka kan?

Posted by mykhalis On 2:41 PM 0 comments

Tiada tolak ansur: Skuter orang gemok kena tarik

Nasibla..sape suruh parking tempat yang dilarang..ye tak?

siap tarik dengan truk penunda yang besar pulak tu.. peristiwa berlaku di tengah tengah bandar Bristol dan ditangkap oleh jurugambar amatur.

dailymail

Posted by mykhalis On 2:39 PM 3 comments

perbezaan ketara lelaki dan wanita bila parking



Wanita

Bila nak habis daaa??

Lelaki? laa. dah habis??

jangan marah.. bukan kutuk..puji sebab berhati hati.. orang laki ni jenis gelojoh..bahaya..heh

Thursday, December 8, 2011

Posted by mykhalis On 4:32 PM 2 comments

Jepun mengharamkan truk yang bergemerlapan di lebuh raya

Dengan pelbagai hiasan dan eksesori.. adakalanya sangat menakjubkan jika dilihat..malah boleh menyilaukan mata.. maka truk truk ini tidak dibenarkan berjalan lebuhraya lagi






Posted by mykhalis On 4:24 PM 5 comments

Wanita yang bahagia kerana disayangi 2 lelaki.. Kekasihnya dan skandal


Khalis tak reti nak menterjemahkan kekejian yang berlaku ni. Jaiya Ma merupakan seorang wanita yang sudah 6 tahun setengah tinggal bersama kekasihnya. Namun, pada satu hari, dia memberitahu kepada kekasihnya Jon Hanauer yang dia ingin mencari kekasih lain. Tidak menghalang.. Jon membenarkan malah menggalakkan. Hasilnya.. Jaiya menemukan skandal baru Ian Ferguson. Dan yang gila babinya.. Jaiya mengandungkan anak Ian dan Jon dengan gembiranya mempelawa Jaiya tinggal bersama sama mereka.


Nampak tak betapa threesomenya mereka bertiga. Malah,, ketika melahirkan anak.. kedua dua lelaki ini bersama sama Jaiya menemaninya.

Khalis malas nak cakap banyak.tapi ni dah macam perangai Babi ye tak? untuk baca lanjut,, boleh klik di sini

Posted by mykhalis On 4:20 PM 4 comments

Justin Bieber bersantai bersama Salena Gomez

Rasa nak gelakpun ada masa update pasal JB ni.. rasa macam tak percaya je.. tapi walau apapun orang cakap, dia adalah superstar ye tak? dan ada awek hot.. dan dia leh gi mana mana dia suka tanpa tengok buku akaun..

Tak taula sape yang beruntung sebenarnya.. gambar ini ditangkap baru baru ni apabila Salena bersama Bieber terbang ke Mexico untuk meraikan perkahwinan rakan Salena..








Posted by mykhalis On 2:26 PM 1 comments

gambar lawak : Kedai keselamatan

Posted by mykhalis On 2:24 PM 1 comments

Memandu kereta leper

dengan kelajuan mencecah 160km/j, kereta ini diiktiraf World Guiness Record sebagai kereta paling nipis dengan ketinggi 48cm sahaja




Posted by mykhalis On 2:19 PM 2 comments

Lelaki hidup dengan tengkorak kepala dipenuhi ulat

Berani untuk tengok?


Wednesday, December 7, 2011

Posted by mykhalis On 2:39 PM 3 comments

Wanita seberat 130kg menyertai pertandingan tarian tiang yang seksi


Bukan Khalis cakap.. tapi dia sendiri yang dia cakap..LuAyne Barber - atau nama glemer Lulu berasa sangat seksi kerana telah berjaya menguasai tarian yang kebiasaannya penari bogel amat gemarkan iaitu Dance Pole


Bekerja sebagai penjual kereta. LULU mula menari pada tahun 2006 sebagai suka-suka.. Kini merupakan antara penari yang hebat kerana kelenturan badannya.Khalis tak taula korang.. Tapi pernah Khalis tengok filem, yang menunjukkan seni tarian tiang ni.. kalau tak kena cara memang boleh serba tak kena(faham faham jela) penonton yang tengok.

Camne dia lipat situ lipat sana.. Perghh.. stamina kena kuat ni.. tapi pelik gak nape dia tak kurus ek? gila arr berat lebih 100kg boleh tampung badan.. dan paling kagum kat tiang ni..tahan gile.. 

sila YT..hehe

Posted by mykhalis On 2:24 PM 1 comments

Rahsia Mona Lisa didedahkan.. terdapat binatang disekelilingnya

Seorang pelukis amatur telah menemukan beberapa kod rahsia dalam lukisan yang terkenal Mona Lisa. Menurut beliau, Ron Piccirillo, imej imej ini akan dapat dilihat seandainya melihat dari  pandangan berbeza.. seperti terbalikkan gambar atau sengetkan.

Walaupun Khalis nampak seekor sahaja binatang iaitu Singa.. tapi Khalis agaknya dah pening sebab tengok banyak sangat gambar illusi hari ni.. So, Khalis kongsikan..mana tau korang nampak pulak.

kawasan yang dikatakan ada imej haiwan tersembunyi


dikatakan kepala orang hutan/beruk

dikatakan kepala kerbau

nampak kepala singa
untuk detail leh tengok vid ni

Posted by mykhalis On 2:08 PM 3 comments

Gambar peribadi Mark Zuckerberg bersama ayam tersebar

Kerana terdapat kerosakan dalam sistem facebook. Beberapa pihak berjaya mendapatkan gambar peribadi Mark. Dan disebabkan Khalis tak mahir mengenai programming ni,, mengikut berita yang diterjemahkan menggunakan google traslate bermaksud begini.

Mark Zuckerberg's private Facebook photos revealed: Security 'glitch' allows web expert to access billionaire's personal pictures
Gambar Facebook swasta Mark Zuckerberg mendedahkan: Keselamatan 'kerosakan' membolehkan pakar web untuk mengakses gambar peribadi jutawan


Tajuk Mark dengan ayam tu sajeje.. tak tahu nak bagi tajuk apa..heh






sumber

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...