Pages

Support Penaja

Friday, April 1, 2011

Bila memilih isteri..inilah caranya

Posted by mykhalis On 10:00 PM 18 comments

Isteri cerdik yang solehah, penyejuk mata, penawar hati penajam fikiran, di rumah dia isteri, di jalanan kawan, di waktu kita susah dia penunjuk jalan... ( lagu yang Khalis selalu nyanyi bila isteriku mau merajuk)ehehhehe


Maafkan Khalis sebab bila malam je selalu ada lawak lucah, tak senonoh,lawak malam pertama,lawak malam sumaat..hehe.. tapi malam ini Khalis ingin kongsikan tips-tips yang penting untuk mencari isteri..

wanita perlu tahu..lelaki tidak memilih sangat.. asalkan sedap    wait for it... mata memandang sudahla.. kalau terlalu sedap sampai orang lainpun tumpang pandang memang baran.

sebab tue Khalis kagum ada pakwe yang bagi awek diorang wat blog.. ishhh.. maleh nak citerla pasal berapa banyak blogger yang cun-cun.. semua arr wat Khalis keje lebih kuat..untuk ape?hahaha..mana leh kasi tau..

tanpa lengah masa inilah kreteria seorang suami mahukan dari isterinya..

Kriteria isteri idaman adalah:

1. Seorang isteri yang cantik, pandai bersolek, memasak dan mengurus rumah adalah hal yang penting.

2. Seorang isteri yang periang, bertenaga, dapat membuat kita tertawa dan menghibur dikala duka juga penting.

3. Seorang isteri yang memahami, soleh, jujur, taat beribadah dan dapat dipercaya sangat penting.

4. Seorang isteri yang dapat memahami dan memuaskan anda secara lahir batin dan di tempat tidur juga sangatlah penting.

haaa..bukan susah sangatkan..tapi ada yang lebih penting dari ini semua..tau tak ape dia?? inilah list terakhir dan terpenting..

 



5. Tapi yang paling penting adalah ke empat-empat istri tersebut di atas tidak saling mengenal satu sama lain...


yeeehaaaaaa...


(pls jgn ada ipar duai ku membaca msg ini )hehhe

hepy blogging semua...

18 comments:

haha..
no. 5 tu xboleh blah je..

laaa..tips tuk kahwin 4 upenyer yang no 5 tu..haih..haha

ceh... baru ja nk hafal... :p

@puteri ain hhehehe.. shh..jgn habaq kat orang lain

hahaha.. rasanya saya layak untuk menyimpan rahsia... lalala

Kenapa lain macam je bunyi ayat dekat atas tu Cik Khalis oi. Hahaha, gatai arr.

peh...semacam

kriteria lelaki idaman : BUTA IT XDE FESBOOK DAN TAKDE BLOG!haha

cam tak de ciri2 nya .
=p

erk??? Miz x cukup ciri ciri neh laa, xleh kawen lagi la??? eheheh

@nelly ishhh..salah satu mesti ada..hehe

ape salahnye kalau kenal mengenali, eratkan silaturahim tu, haha

tau dh..mmg jahat!
hahahahh!! =P

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...