Pages

Support Penaja

Selamat Datang ke blogslucumenarik

Terima Kasih.. Datang dan hebahkan pada kawan-kawan anda

Hiburan

yang terkini lagi sensasi

Lawak dan Jenaka

Ada banyak cerita dan gambar yang mencuit hati

Politik

Mungkin memanaskan hati siapa yang tidak mengerti maksud sebenar

Ngeri dan Seram

Perghh..bikin serun je.. sabo je la ek?

Saturday, May 14, 2011

Posted by mykhalis On 10:16 PM 13 comments

Haiwan mengganas.

Ada beberapa kesilapan yang Khalis dah lakukan..

Pertama= tak review pemenang teka keputusan MU vs Chelsea
Kedua= Tak komen blog kekawan
Ketiga= Tak balas komen di blog sendiri

Khalis mintak maaf sangat-sangat.. sebab Khalis selalunya autopost dan Khalis akan bagi tumpuan pada komen.. tapi selepas komen dan entry selama 2 hari lalu hilang.. juga autopost Khalis yang hilang... maka Khalis jadi kelam kabut sangat sekarang.. sangat-sangat..

Jadi sebelum korang kata Khalis sombong.. berlagak.. jangan la cakap camtu.. Khalis mintak maaf k?

Berbalik pada tajuk.. jom tengok aksi haiwan-haiwan mengganas..











kalau kena serang ngan kecik2 takpe..kalau gajah..beruang camne rasanya ek?

Posted by mykhalis On 8:04 PM 15 comments

Hiasan atas kek yang menarik

Seingat Khalis, masa Khalis kahwin dulu, bukan kami sepasang yang dapat potong kek.. pakcik-pakcik pulak yang tolong potongkan..jahatkan diorang???

Tapi takdela kek kami ni ada hiasan bagai.. cuma melengkap majlis je.. Khalis mana suka kek..betull..tak suka.. heh..

Tapi kalau tengok kat blog ni banyak dah Khalis kongsikan gambar kek ngeri , seram, menarik..semua ada.. kali ini Khalis nak kongsikan hiasan atas kek,, ala.. yg biasanya mat saleh isi sepasang pengantin tue.. Kali ini dengan cara yang berbeza..

mana mau lari arr suami ku??

i like..hehe

alolololooo..manjanya

sayang awak...

jom mauk bilik bang..

terpenjara??

awak nak gi mana tadi haa??

feeling titanic gitu

i love u

ewahhh ewahhh... jgn larii

tak nyempat-nyempat

tepi pantai gitu

sweet je

muuuackkk
hehhe..Salleh yaakob.ooo Salleh Yaakob..hehe

Posted by mykhalis On 5:59 PM 15 comments

Shopping bag yang menarik

Semenjak kena bayar 20sen setiap hari sabtu di pasaraya utama apabila menggunakan beg plastik, sudah ramai mula membeli bakul, troli malah beg shopping sendiri.. Yerla.. kalau 20sen satu plastik.. kalau 10? dah rm2.00.. hmm..

Jadi, sesiapa suka shopping leh la intai-intai beg shopping yang menarik.. yerla.. nanti dapat jugak perhatian serba sedikit.. ye tak? hehe

















memang kreatif gile.. kalau bawak jalan-jalan kat KLCC ni..mesti ada orang tertoleh dua kali..hehe

Posted by mykhalis On 4:00 PM 9 comments

Hanya di Jepun Siri 2

Sudah masuk siri yang kedua..Nampaknya..kerana kesunyian..Khalis kena berehat sebenar.. mencari ilham.hehe







seksi teletubbies

meriahnya pembungkusan kit kat
student kat Jepun tak nak belanja Khalis kat sini kit kat sana ke?hehe

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...