Pages

Support Penaja

Monday, March 28, 2011

Koleksi kek yang warna warni

Posted by mykhalis On 9:30 PM 17 comments

Arrrghhh..kenapa hari ini selalu cari tentang kek yang cun cun.. Adakah kerana esok hari lahir aku dan my wife yang sedang berpantang cakap malam ni kalau balik kampung dapat hadiah special.. Tekanan nie.. Hahhaha.. 

So.. jom layan kek kek pelangi yang boleh membangkitkan selera setelah sekian lama blog ini memaparkan makanan yang jijik lagi hina..Hehehe
















Hepi birthday to me..hepi birthday to me

17 comments:

selamat ari tua khalis! haha.. nk kek warna!!

waaa..cantiknyee...

epy befday..:)

selamat hari lahir Khalis..
kek yang no.9 tu Yana pernah buat.. tapi cuma 4 kaler yg beralun2 je... hehe... kek tu macam ais krim padle pop.. dapnye..

selamat hari lahir..cayalah..

Salam ..sedapnya kek warna warni! happy birthday in advance ^^ semoga berjaya dunia akhirat..amin =)

peh! menyelerakan! sluurrpp! huhu. btw, happy besday yg ke ...... teetttt. hehehe :)

wah...hepy bday pakcik khalis!
dapnye kek.nak ugak,nak ugak.
huhu.
sedihnye tgn x elok lagi so kena berpantang,

nak kek...
befday ila lg berapa ari je...
hahaha
giler terliur ni...

smart la kek tu,.hehe,.

hepi brthday khalis,.hepi2 slalu,.dn brkati umr yg pnjg dgn ilmu dn amal,.hehe,.

happy befday khalis..
semoga sentiasa bahagia brsama isteri trcinta :)

kim salam dekat kek rainbow suma tu :)

wahhhhh!! sangat cantik dan sangat sedap...yummmyyyyyyyy!!

anyway...hepi bufday khalis!
semoga panjang umur, sihat selalu dan bahagia di samping isteri dan anak tercinta....

ble kempunan tahap gaban tengok kek ni... hoho

cantiknye...

nampak sedap

Miss Dill^^

selamat hari lahir khalis..maaf lewat sehari..=)

warghhhhhh!! kekkkkkkkkkkkk!!!

fuh! kek yg manis ngn penuh pewarna...

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...