Koleksi kek yang warna warni

Arrrghhh..kenapa hari ini selalu cari tentang kek yang cun cun.. Adakah kerana esok hari lahir aku dan my wife yang sedang berpantang cakap malam ni kalau balik kampung dapat hadiah special.. Tekanan nie.. Hahhaha.. 

So.. jom layan kek kek pelangi yang boleh membangkitkan selera setelah sekian lama blog ini memaparkan makanan yang jijik lagi hina..Hehehe
















Hepi birthday to me..hepi birthday to me

Comments

dya adriza said…
selamat ari tua khalis! haha.. nk kek warna!!
amny.. said…
waaa..cantiknyee...

epy befday..:)
saya YANA said…
selamat hari lahir Khalis..
kek yang no.9 tu Yana pernah buat.. tapi cuma 4 kaler yg beralun2 je... hehe... kek tu macam ais krim padle pop.. dapnye..
bunga said…
selamat hari lahir..cayalah..
Novelgurl said…
Salam ..sedapnya kek warna warni! happy birthday in advance ^^ semoga berjaya dunia akhirat..amin =)
bedpet said…
peh! menyelerakan! sluurrpp! huhu. btw, happy besday yg ke ...... teetttt. hehehe :)
Darl Eika said…
wah...hepy bday pakcik khalis!
dapnye kek.nak ugak,nak ugak.
huhu.
sedihnye tgn x elok lagi so kena berpantang,
serius terliur ! nak nak!!
ieyla said…
nak kek...
befday ila lg berapa ari je...
hahaha
giler terliur ni...
HATYCIKNUURUL said…
smart la kek tu,.hehe,.

hepi brthday khalis,.hepi2 slalu,.dn brkati umr yg pnjg dgn ilmu dn amal,.hehe,.
Sharienz Sz said…
happy befday khalis..
semoga sentiasa bahagia brsama isteri trcinta :)

kim salam dekat kek rainbow suma tu :)
mas saari said…
wahhhhh!! sangat cantik dan sangat sedap...yummmyyyyyyyy!!

anyway...hepi bufday khalis!
semoga panjang umur, sihat selalu dan bahagia di samping isteri dan anak tercinta....
~nsar~ said…
ble kempunan tahap gaban tengok kek ni... hoho
Miss Dill said…
cantiknye...

nampak sedap

Miss Dill^^
HeiYzZ RoSLaN said…
selamat hari lahir khalis..maaf lewat sehari..=)
Pacek ABU sifir said…
warghhhhhh!! kekkkkkkkkkkkk!!!
ShahzCudin said…
fuh! kek yg manis ngn penuh pewarna...

Popular Posts