Lagi seni kaitan yang cute

Khalis dah betul-betul jatuh cinta dengan seni kait ni. Orang rumah Khalis tolak mentah2 offer Khalis untuk antar dia belajar mengait sebab dia nak fokus pada menjahit baju. Huuuu.. Dia cadangkan Khalis yang blajar.. Katanya tangan Khalis lembut, halus, berseni( sambil usap-usap tangan Khalis)

Khalis cakap

Perli orang!!!!!

Tapi cuba tengok koleksi makanan-makanan kait sebelum..tak sweet ke?

tak caya cube tengok yang bawah ni, kalau jual tak laku ke? uuuuu..



















sape nak ajar?? sape?plsss..takkan nak blaja kat YT pulak??huuuu

Comments

Miss Shikio said…
wahhh! penyu tuu comeyy haishh

ahahaha... :)
qasehraihan said…
tangan khalis halus ek???
apa kata khalis betul2 join buat ni..
nt tunjukkan kat blog..hehehe


http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/aku-masih-seperti-dulu.html
puteri ain said…
kreatif giler ! suka tengok :)
misSbLurRy said…
klo rumah bebas habuk mmg best kumpul benda2 gini
Arpiiz said…
haha, comel pula tengok benda tu..^^
KHRLHSYM said…
sangat cantik, aku suka, nampak retro.
bedpet said…
peh! comel gila semue tu. tp tak susah ke eik ? huhuhu
chentaNUYU said…
mcm best je beger tu
mmg sesuai dgn khalsi.. kait atas perut.. tak letih.. kah kah kah

Popular Posts