Pages

Support Penaja

Saturday, April 2, 2011

Lagi seni kaitan yang cute

Posted by mykhalis On 12:15 PM 10 comments

Khalis dah betul-betul jatuh cinta dengan seni kait ni. Orang rumah Khalis tolak mentah2 offer Khalis untuk antar dia belajar mengait sebab dia nak fokus pada menjahit baju. Huuuu.. Dia cadangkan Khalis yang blajar.. Katanya tangan Khalis lembut, halus, berseni( sambil usap-usap tangan Khalis)

Khalis cakap

Perli orang!!!!!

Tapi cuba tengok koleksi makanan-makanan kait sebelum..tak sweet ke?

tak caya cube tengok yang bawah ni, kalau jual tak laku ke? uuuuu..



















sape nak ajar?? sape?plsss..takkan nak blaja kat YT pulak??huuuu

10 comments:

wahhh! penyu tuu comeyy haishh

ahahaha... :)

tangan khalis halus ek???
apa kata khalis betul2 join buat ni..
nt tunjukkan kat blog..hehehe


http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/aku-masih-seperti-dulu.html

kreatif giler ! suka tengok :)

klo rumah bebas habuk mmg best kumpul benda2 gini

haha, comel pula tengok benda tu..^^

sangat cantik, aku suka, nampak retro.

peh! comel gila semue tu. tp tak susah ke eik ? huhuhu

mmg sesuai dgn khalsi.. kait atas perut.. tak letih.. kah kah kah

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...