Pages

Support Penaja

Selamat Datang ke blogslucumenarik

Terima Kasih.. Datang dan hebahkan pada kawan-kawan anda

Hiburan

yang terkini lagi sensasi

Lawak dan Jenaka

Ada banyak cerita dan gambar yang mencuit hati

Politik

Mungkin memanaskan hati siapa yang tidak mengerti maksud sebenar

Ngeri dan Seram

Perghh..bikin serun je.. sabo je la ek?

Saturday, February 11, 2012

Posted by mykhalis On 10:51 AM 2 comments

5 Keping gambar ikan pari sedang beranak

Bukan senang nak tengok gambar camni.. Ini memang ketinggalan.. tapu Khalis ingatkan pari bertelur.. rupanya beranak.. Pari ni haiwan apa ek? mamalia ke? malas nak google.. korang kalau tau bagitaula kat bawah ek?





Posted by mykhalis On 10:35 AM 0 comments

Gambar Adik Sharifah Shahira Yang Seksi Semasa Bersosial

Zaman sekang ni mata cepat je memandang.. Nasibla kalau tak artispun.. orang tetap nak cari bahan bercerita ye tak? Menurut sumber.. inilah gambar adik Sharifah Shahira yang ligat berclubbing..



Posted by mykhalis On 10:30 AM 1 comments

Macaulay Culkin ( Home alone ) gambar terkini

Gambar terkini..cengkung gile dah

still diingati kerana kecomelannya
Semasa bercouple dengan Mila Kunis tahun 2006

Friday, February 10, 2012

Posted by mykhalis On 3:08 PM 2 comments

Menziarahi mayat dengan cara drive through

Khalis malas nak citer.. sebab tak faham sangat cara mereka ni..tapi bila Khalis baca di bahagian komen di dailymail. Ramai yang cakap perbuatan ini tidak beradap dan sangat jarang ditemui.. Yang pasti..tempat ini ada..

Dengan meletakkan mayat dalam keranda.. para tetamu akan memandu kereta melalui keranda.. Mcam order McD.. nak sebut KFC dah sensitip..




Posted by mykhalis On 2:59 PM 1 comments

Awek ketagih memakan plastik


Stesen tv TLC melalui sebuah rancangan diberi nama 'My Strange Addiction' mendedahkan beberapa ketagihan pelik yang berlaku di seluruh dunia.. Antaranya ialah seorang lelaki sentiasa terangsang melihat keretanya sendiri.. Seorang perempuan yang memakan pengilat kuku..dan pelbagai lagi..


Tapi Khalis nak share mengenai seorang gadis yang kelihatan normal.. tapi dia boleh makan apa sahaja.. Asalkan plastik mesti dia makan. Apa berang plastik? remote tv? dia makan.. botol air? dia makan.. alat permainan? dia makan..


Kiranya bahaya dari pelahap ni.. kalau orang pelahap semua makanan dia makan..tapi ini sampai barang plastik pun dia makan cam snek je. Kailyn dari Sacramanto, Californi baru sahaja berusia 18 tahun..badannya sedang-sedang sahaja..Tapi setakat ni dah hampir 60ribu produk plastik yang dia sudah makan.


Dalam rancangan itu.. Kailyn mendedahkan,, dia makan bukan kerana rasa atau tekstur.. tapi macam kerangupan yang membuatkannya ketagih.. setiap hari dia mesti makan plastik. Dalam rancangan itu, Kailyn menunjukkan dia makan remote.. cehhh

Posted by mykhalis On 2:47 PM 1 comments

pencuri telefon bimpit menyerah diri apabila telefon yang dicurinya ada pornografi kanak-kanak

google

Walaupun dia seorang pencuri. Namun dia masih tau perasaan jijik. Seorang pencuri yang baru sahaja selamat mencuri di sebuah pasaraya mengambil risiko menyerah diri ke polis apabila menyedari sebuah telepon yang dia curi ada perno kanak-kanak.

Perbuatan pencuri ini mendapat pujian pihak berkuasa kerana keberaniannya menanggung risiko.Pihak berkuasa bersetuju untuk merahsiakan nama pencuri dan memberi kenyataan bahawa gambar yang terdapat dalam telefon sangat berbahaya dan mempunyai imej yang keterlaluan.

Lupalak nak cakap..kejadian ini berlaku di Melbourn..Australia

dailymail

Posted by mykhalis On 11:11 AM 4 comments

Analisa : kes KFC.. Adakah Politik? adakah perkauman? adakah sikap manusia?

aru-baru ni heboh satu Malaysia pasal kes sorang customer Cina kena pukul dengan pekerja KFC yang berbangsa Melayu di i-City, siap dengan video lagi masuk kat Youtube..Masalah ini mungkin telah pun diambil tindakan oleh pihak KFC dengan menggantung pekerja yang terlibat, tapi biasa lah, bila berlaku pertelingahan yang melibatkan kaum Melayu dan Cina, pasti ada pihak yang tidak berpuas hati dan mula menimbulkan soal perkauman dalam isu tersebut..Okay, kenapa aku cakap macam tu? Meh baca kat bawah ni..


Sebab:

1. Pihak customer = yang mewakili kaum Cina 

Majoriti orang cina tak pandang customer yang kena pukul tu sebagai customer KFC. Diorang pandang customer tu sebangsa dengan diorang dan diorang bengang customer tu dianiaya macam tu. Jadi diorang pergi maki hamun pulak orang Melayu. Kononnya Melayu paling babi ada di Malaysia ni. Orang cina yang berfikiran macam ni telah beranggapan bahawa orang Melayu selalu bersikap begitu. Mereka menganggap "ingat Melayu ingat babi". Anggapan macam ni memang sohai. Maaf lah ekk. Sohai ni kena pada tempatnya.

Perkara ni aku boleh buktikan dengan printscreen komen kat bawah ni. 




Korang jangan risau, ada banyak lagi sebenarnya. Aku agak korang memang suka baca benda macam ni..Nanti aku bagi link agar korang boleh berhujah, tapi jangan pulak korang bagi hujah macam orang tak ada akal. Ada beza dengan orang bodoh dengan orang pandai. Pastikan korang tahu bezakan..

Jadi, bila orang-orang cina ni dah menganggap bahawa customer tu sebagai Cina mereka takkan peduli apa hujah-hujah yang lain. Bagi mereka apa pun tak penting. Yang penting ayam dah habis, pekerja tak minta maaf dan customer bangsa diorang kena tumbuk.

Apa yang berlaku sebelum ayam habis?

Youtube cakap customer tu tunggu dekat sejam. Malaysiakini pulak cakap customer tu tunggu 45 minit.


Sejam atau 45 minit, mana yang betul? Keraguan. Bila memberikan fakta yang salah macam mana kita nak mempercayai side customer? Aku tak sebelahkan pekerja KFC tu. Jangan salah faham. Kalau aku yang jadi customer tersebut, aku lapor polis terus. Macam kes adik aku (masa jadi pekerja KFC dulu) kena pukul dengan boyfriend Manager dalam premis KFC atas tuduhan adik aku cakap tak betul dengan dia.Tapi lantak lah. Pergi mampos. Ko dah salah sebab belasah aku. Aku taknak peduli yang lain.


Apa yang berlaku selepas ayam habis?

Youtube cakap pihak management buat bodoh. Malaysiakini pulak cakap pekerja KFC minta maaf. Tak percaya? Dengar apa peguam bernama Alex tu cakap. Jangan Malaysiakini sunting sudahlah ye.


Tapi customer dah bengang. Dah lama tunggu. Kupon pulak dah tamat tempoh. Kenapa ayam habis? Kenapa KFC bodoh sangat? Duit dah keluar. Masa dah terbuang. Ini kerja sochai (bukan blog aku ekk). Tunggu lama2 tapi apa pun tak dapat. Kenapa pihak pengurusan KFC keluarkan kupon kalau tak reti nak buat anggaran? Kenapa pihak pengurusan tidak tawarkan gantirugi? Ingat customer yang dok datang tu cop duit ka? Lu memang sohai la KFC. Terimalah hakikat ni beb. Kalau aku, aku pun mesti marah jika berada di tempat customer KFC tu. Celaka. Ingat senang ka nak cari duit..


Jadi disebabkan marah, mungkin customer tu terlepas cakap. Ini memang salah KFC sepenuhnya. Ini adalah fakta. Jangan nafikan. Punca korang dimaki adalah datang dari tuan punya badan sendiri. Minta maaf tak akan selesaikan masalah. Kalau minta maaf pun bukan boleh dapat duit balik. Minta maaf zaman sekarang ni mana ada nilai. Aku mahu wang or ayam. Right now. That's it. Fullstop.


Tapi. Ya mesti ada tapi. Jangan la sampai tak pandai nak pilih sapa yang kau patut maki. Oleh kerana ayam KFC yang habis, pekerja KFC yang salah, maka KFC lah yang kau maki. Ini restoran memang babi. Ini restoran memang bodoh. Orang pun tak kisah kalau kau nak maki KFC bro. Tapi kenapa kau maki bangsa pulak. Konpom-konpom la orang marah beb.


Tengok kat bawah ni:-




Bila tersilap pilih bahasa maki maka tersilap lah segala-galanya. Kata mereka, mereka menafikan ada mengeluarkan ayat-ayat kesat sebagaimana yang disebarkan. Tetapi mereka tak nafikan langsung kata-kat kesat itu tidak wujud. Mereka juga bagi tahu yang customer lain turut marah dengan kejadian tersebut. Betul tak betul pandai-pandai lah korang nilai sendiri.


Jadi customer KFC ni yang dipandang sebagai orang Cina telah mendapat sokongan padu daripada orang Cina. Yang lebih sadis mereka ajak boikot KFC dan makan McD. Adoii. Yang bergaduh ialah customer ni dengan KFC. Yang aku ni pulak tak bergaduh dengan KFC pun. Kenapa aku nak kena boikot KFC semata-mata kau yang bergaduh dengan dia? Tawaran ditolak. Ada sesetengah tempat, KFC diorang bagus, sesetengah pulak sebaliknya..Betul tak?


2. Pihak pekerja = yang mewakili orang melayu.

Majoriti orang Melayu pulak tak pandang pun pekerja tu sebagai pekerja KFC. Yang diorang nampak adalah Melayu. So automatik diorang pergi sebelahkan budak-budak tu. Maksudnya Cina yang paling babi ada di malaysia ni laa. Itu semua persepsi beb. Mereka pun anggap "ingat cina ingat babi". Ini pun satu bentuk kesohaian jugak. Sorry. Aku tak ikut jalan hitam ni. Adios.

Aku boleh buktikan dengan komen kat bawah ni:


Mana orang Cina yang panas boleh pergi serang kalau korang suka. Tapi sila pandai meletakkan diri dalam posisi orang yang cerdik. Kalau rasa diri tu bodoh, diam lebih baik.


Jadi bila orang-orang Melayu dah beranggapan bahawa pekerja KFC tu Melayu diorang nak heran apa dengan hujah-hujah korang? Takkan heran punya laa. Pergi mampos ada laa. Backup tetap backup. Yang diorang tahu customer dah bikin panas, maki orang Melayu dan bersikap perkauman. Itu je..


Apa yang berlaku ketika kejadian ?

Youtube cakap pihak management buat bodoh. Service slow. Malaysiakini pulak lapor sorang pekerja cakap "nak makan ayam masak sendiri lah babi". Jadah. Apa lancang gila mulut pekerja ni?


Nak kerja buat cara nak kerja la beb. Gua tak mau gaduh dengan lu. Gua mau makan ayam saja. Ayam makanan feveret gua. Lu fikirlah kalau lu ditempat gua bila tiba-tiba ayam feveret gua habis pastu lu maki gua. Lu gila ke apa tiba-tiba gua nak senyum-senyum sambil kenyit mata? Pergi mampos.


Apa yang berlaku selepas video terbabit di upload?


Ramai saksi kejadian menafikan hal tersebut. Diorang cakap customer yang maki pekerja dan bukan sebaliknya. Rata-rata komen pun bagi tahu benda yang sama. Sedikit dari mereka menafikan makian itu wujud. Banyak dari mereka mengatakan bahawa customer memang maki pekerja dan maki secara keterlaluan.


Fakta? Tak de. Based on cakap-cakap mulut. At least, customer KFC tu bagi fakta yang dia dibelasah beb. Dia bagi bukti video. Ada sapa-sapa nak bagi fakta bahawa customer tu maki pekerja terlebih dahulu? Sesi rakaman dan sebagainya? Kau ada? 


Namun jangan lupa pasal timeline. Ingat Twitter dan FB je ada timeline? Kejadian ni pun ada juga tahu. Customer yang dah lama tunggu dengan customer yang baru tunggu tak sama pengetahuan mereka tentang satu-satu perkara yang berlaku di KFC. Boleh jadi customer yang tak dengar makian ialah customer yang baru datang atau yang duduk di belakang.


Customer yang duduk di tepi, kiri dan kanan tentu tak sama penglihatan dan pendengaran mereka berbanding customer yang duduk di depan. So semua ni korang kena ambik kira, consider dan analisis sendiri.


Tapi tak kira apa sebab dan punca sekalipun, customer tak boleh dibelasah. Lawan maki balasnya maki. Lawan badan balasnya badan. Kalau sungguh customer ni maki Melayu cibai kenapa customer KFC tak balas balik dengan Cina cibai? Hey lue lah cibai melayu. Sapa kata? I kata u yang cibai cina. Lue lue lue yang cibai punya melayu. Nowayman.. Cina yang cibaii cibai cibai. Stop it lah Melayu cibai. You stop it firstlah Cina cibai. Senang kan?. Kita boleh saksikan pertandingan debat makian.


So dari sini jelas dah. Beban kesalahan berat kat sapa. Jangan nafikan ia atas nama bangsa. Kita berhujah tak ikut bangsa tapi ikut fakta kes. Protokol kerja kena ikut. Kau boleh suka dan boleh tak suka tapi undang-undang tetap undang-undang. Kalau rasa penat, blah je dari tempat kejadian. Ambik angin. Lapangkan diri.


Tapi aku salahkan manager korang. Manager korang takde akal. Dia gagal kawal keadaan. Jika kesalahan korang umpama hilangkan wang rm50, kesalahan manager korang ibarat hilangkan wang rm5k. Lagi besar tu beb.


So bila korang kena buang kerja ambik ni sebagai pengajaran dan iktibar. Allah swt tekankan konsep sabar bukan untuk sia-sia beb. Memang betul aku tidak berada di lokasi kejadian dan bukan aku yang kena maki [jika saksi bercakap benar bahawa customer maki pekerja]. Silap-silap kalau aku yang berada di tempat kau mungkin kerusi dah melayang kat customer tersebut kot. Betul. Tapi takpe. Consider je aku sebagai seorang penyibuk yang cuma tenangkan jiwa korang yang sedang bercelaru tu okey? Aku bukan seorang penilai cuma nak jadi kawan je. Hehehe..


Selepas kesemua pihak menyibuk apa yang berlaku?


Perkauman. Dua bangsa neh bergaduh macam bingai. Masing-masing dengan maki masing-masing. Aku dah cakap jangan lihat isu ni sebagai Cina gaduh dengan Melayu. Focus kan dekat staff KFC terajang customer KFC. Tapi diorang pergi focus staff KFC yang MELAYU tue kan.. or customer KFC yang CINA tue kan.. so itu yang jadi punca gaduh.


Hujah-hujah rasional memang lah sedikit. Nak pulak dari kaum Cina. Lagi keji. Depan kita kemain rasional sekali taip dalam bahasa Cina dia maki hamun. Memang shit kot. Nak kena kasi glamer jugak ka?


Yang sebenarnya paling teruk bila ajak orang boikot KFC. Saja nak hancurkan bisnes orang. Dok generalisekan semua KFC pun ada staff yang suka tendang-tendang orang. Ini kerja gila. Stereotype. Yang tendang tue staff KFC di i-City. Yang kena tendang mamat Cina tu. Yang sakit pun dia. Korang satu haram pun takde kaitan.


Tapi korang bercakap macam ada kaitan. Konon atas nama nak bela si mamat Cina tu, tapi jalan nak membela itu tidak betul. Nak boikot, boikotlah KFC i-City. Baru betul maa. KFC tempat lain tak salah wooo. Melayu pun ada saham dalam Mcdonald. Saja nak kasi info.


Apa pula tindakan pengurusan KFC selepas itu?


Selepas kes ni dah jadi kecoh, KFC sendiri telah keluarkan statement untuk buat siasatan. Yang terbaru sekali ialah beberapa pekerja yang terbabit sudah pun out of service. Paham-paham lah ekk. Consider lah benda ni dah settle apatah lagi customer tu akan dipanggil untuk berbincang dengan pihak pengurusan KFC bagi menyelesaikan kes nI. Bagus. KFC silalah selesaikan dengan membayar gantirugi. Dah lah glamer tak pasal-pasal. Tak payah bayar wang untuk promosi dah glamer dalam dua tiga hari ni. Untung wa cakap lu. Hahaha.

Link kaum Cina 

Link kaum Melayu 

So, masing-masing ada otak, masing-masing la fikir..Baik kepada orang Melayu dan orang Cina yang kat luar tu..Fikiran jangan nak jumud sangat..Sikit-sikit racist, semua benda pun nak racist..Cemuih aku..Udah-udah la tu..



Sumber dari http://drysheet.blogspot.com/

Posted by mykhalis On 11:07 AM 0 comments

[Misteri]: Ke Mana Hilangnya 11 Hari Pada Bulan September Tahun 1752?

Seperti yang kita tahu, dunia yang kita diami ni banyak perkara ganjil dan misteri yang masih belum terungkai..Contohnya macam apa yang telah berlaku pada bulan September, 1752, di mana dunia telah kehilangan 11 hari..Kalau dilihat pada kalender bulan September tahun tersebut, tidak ada hari ke-3 hingga hari ke-13, ia terus lompat dari hari ke-2 hingga hari ke-14..Pelik kan?

Bagi korang yang nak tengok sendiri tu, boleh la set tarikh tahun dalam komputer korang ke tahun 1752..Tapi yang tak best nya, pengguna Windows tak boleh tengok kalender tu, hanya pengguna Linux atau selain dari Windows je yang boleh tengok..Kalau komputer korang guna operating system selain daripada Windows, korang memang bertuah, jadi boleh la tengok sendiri kalender tu..



Mengikut cerita nya, pada 2 September 1752, seluruh kepulauan dan koloni England, termasuk Amerika telah kehilangan 11 hari - 3 September hingga 13 September..Hal ini berlaku apabila mereka bangun tidur pada keesokkan harinya, tarikh telah berubah menjadi hari ke-14..Disebabkan kehilangan 11 hari ni, telah berlaku rusuhan di sekitar kampung kerana penduduk mendakwa pemerintah cuba untuk menipu mereka dengan hilangkan 11 hari daripada kehidupan mereka..Dikatakan, perkara tersebut bukan sahaja pernah berlaku di England pada 1752 sahaja, namun pernah berlaku di tempat lain seperti Perancis pada 1582, Austria pada 1584 dan Norwegia pada 1700..

Ada jugak yang kata pada masa tu, diorang menggunakan kalender yang salah atau dalam perkataan lain "kalender cacat"..Entah laa..

Kalau korang nak tahu dengan lebih lanjut, meh baca kat sini nanti ekk =D
 

Posted by mykhalis On 11:04 AM 1 comments

Kedai gula-gula yang super simple can comel

Candy Room ialah sebuah kedai gula-gula yang terletak di Melbourne Australia.Kedai sebesar 450 kaki persegi ini dibuka akhir tahun lalu dan mempunyai hiasan dalaman yang super comel. Ianya seolah-oleh sebuah lakaran anak-anak kecil dan memberikan mood cerita sekitar kedai.





sumber

Posted by mykhalis On 11:03 AM 2 comments

BUKU LUCAH KANAK2(IBU BAPA SILA AWASI BACAAN ANAK ANDA)





Rasanya buku ni tak masuk Malaysia kot

Posted by mykhalis On 10:58 AM 0 comments

Tips suami supaya tidak mencari yang lain


Benarlah kata orang, alam percintaan dan perkahwinan sangat berbeza. Sepatutnya, para isteri perlu menyedari bahawa amatlah penting untuk seseorang isteri mengenali dan mengetahui segala perkara mengenai suami , memahami dan mengenalinya.

Sifat semula jadi seorang lelaki iaitu ego, memerlukan kita mengalah dalam segala hal. Lebih-lebih lagi, sudah termaktub bahawa jaminan syurga anda ada padanya.

Sebenarnya, tidak susah untuk menjaga hati seorang lelaki dan memastikan si dia setia dengan anda. Tidak banyak yang si dia inginkan dari anda. Cukuplah sekadar memahami apa yang mereka impikan dari seorang wanita.

Malangnya, tidak ramai para isteri berjaya memahami si suami, gagal menawan hati si dia dan sebagainya. Ini adalah kerana anda tidak pernah mengetahui dan mengenali sikap dan perilaku seseorang lelaki.

Di bawah merupakan beberapa langkah yang kita sebagai isteri lakukan supaya lelaki yang bergelar suami tetap setia bersama kita, insyaAllah.

1. Fahamilah perasaan suami

Faham persaan suami anda dari sudut seorang lelaki dan bukan cara untuk mengubah personalitinya sebagai seorang lelaki seadanya. Cuma fahami sikap atau tabiat suami dan mencuba menyesuaikan diri selagi tidak berlawanan dengan kehendak agama.

2. Gunakan kuasa pujukan
Wanita mempunyai sifat dan watak yang lebih berperasaan dan menghalusi. Salah satu cara memujuk adalah dengan menunjukkan minat termasuklah minat pada diri suami sendiri, kerjayanya atau kesukaanya.

Mungkin ada beberapa kesukaannya yang kurang sealiran dengan wanita tetapi selagi dia tidak mengabaikan keluarga, terima saja dengan harapan minat yang kita tunjukkan itu akan mendekatkan satu sama lain.

3. Menghormati dan memahami kehendaknya

Secara umumnya ialah kemahuan seks dan kemahuan menjadi penting. Jangan sesekali merendah-rendahkannya kerana bila perasaan menjadi penting ada di dalam diri seorang lelaki – keegoaan dan keterujaan pada perkara-perkara yang mengembirakan dan menceriakan kehidupan akan terserlah.

4. Tujukkan rasa gembira bila bersama
Cipta perasaan gembira kerana ini akan menjadikan wanita rasa sempurna kerana berjaya menyelesaikan tanggungjawap terhadap suami. Lelaki juga mahukan keselesaan perasaan dengan sokongan kata-kata cinta dan bisikan . Lelaki sentiasa inginkan kasih sayang, sentiasa tertarik dengan kejelitaan dan sentiasa kagum dengan sifat keibuan.

5. Ikhlas dan terbuka dalam hubungan
Dengarlah dengan penuh perasaan apa yang ingin dikongsi oleh suami. Berjenaka dan gurau senda antara suami isteri dengan baik dan berfikiran terbuka.

6. Menghormati diri sendiri
Seorang wanita yang menjaga dan mengasihi dirinya mempunyai keupayaan yang tinggi untuk membezakan baik dan buruk kemahuan peribadinya demi menjaga maruah rumahtangga.

Dia tahu meletakkan dirinya secara diplomasi dalam hubungan antara suami isteri, anak menantu, ipar duai, sahabat taulan atau jiran tetangga.

Wahai para isteri, ingatlah bahawa hanya dengan taat kepada suami, Allah SWT mengizinkan memasuki syurgaNya melalui mana-mana pintu! :)


sumber 

Thursday, February 9, 2012

Posted by mykhalis On 3:53 PM 0 comments

Lagi ahli politik kantoi tengok blue masa persidangan parlimen




kalau tahun lepas, seorang ahli politik dari Indonesia..tapi dia menuduh dirinya di frame.. dia hanya membuka email orang berikan.. dia tak tau apa2..



Kali ini di India pulak.. dan kali ini melibatkan 3 orang menteri.. Sorang ketua menteri.. seorang menteri hal kanak-kanak dan wanita.. dan diorang bukan pemilik.. diorang tumpang tengok berdua je sebab pemilik telepon ialah orang lain iaitu menteri sains dan teknologi..


Wahahaha.. memang kena sungguh jawatan diorang ni.. menteri sains dan teknologi mesti banyak barang baik punya.. diakan pegang segala sumber,,.,

Posted by mykhalis On 3:37 PM 0 comments

Suami saya kini menjadi isteri saya


Macam biasala,,kalau cerita berbelit sangat Khalis guna versi Khalis jela nak kabo.. Camni.. Ted ni lelaki.. kemudian dia kawen dengan awek..Renee.. Dah selamat dah.. ada 2 orang anak.. Ntah camne.. Ted kena sengat dek lebah.. Atas sengatan tu.. Ted punya hormone berubah.. level testoron meningkat.. Ted merasakan dirinya wanita... akhirnya...(sambung kat bawah)


Sambungan dari atas(entah apa2..perenggan je kot) Ted menukarkan jantinanya dengan menjadi seorang wanita sasa lagi tinggi tapi blond dengan nama Chloe Prince. Ted sendiri merasakan kulitnya semakin halus dan lembut..suaranya menjadi semakin ayu.. dia sudah nekad..


Si isteri memahami masalah si suami menerima suami seadanya.. Khalis tertanya tanya jugak.. katakanlah si bini kena sengat dek lebah.. kemdian dia merasakan dirinya adalah lelaki.. Rasa-rasa korang Ted sanggup ke nak berlakikan bininya yang dah jadi laki.. siap bedah lagi tambah apa yang kurang.

Menurut si isteri.. hubungan seks agak mengelirukan.. dia tak tau dia wat les atau straigh.. entahlee...

Posted by mykhalis On 3:25 PM 0 comments

Pengacara TV diserang anjing semasa wawancara

seorang pengacara rancangan tv telah diserang anjing secara tiba-tiba ketika rancangan temubual pagi. Ketika tidak menjangkakan apa -apa akan berlaku.. anjing diberi nama Max jenis Argentine Masstiff telah cuba membaham muka pengacara tv ini.


Akibatnya.. Kyle Dyer terpaksa dihantar ke hospital serta merta. Max si anjing ditangkap kerana tidak diberi suntikan dan pemilik anjing pula telah didenda.


mujur kena sikit je kot.. kalau kena betul mau hilang hidung

Posted by mykhalis On 3:19 PM 1 comments

Adik beradik serigala

Tiga orang adik beradik perempuan Savita, 23, Monisha, 18, dan 16tahun Savitri Sangli
mengalami satu jenis penyakit yang dinamakan Werewolf syndrom. Kerana penyakit ini badan mereka berbulu memenuhi sehingga ke muka.

Macam-macam diorang dah buat.. sapu cream.. lazer..tapi tak jugak berkesan..Adik beradik ini juga masih berharap..walaupun ada penyakit ini..satu hari nanti mereka harap bertemu jodoh.

Dikatakan penyakit ini diwarisi dari keturunan ayah mereka



ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...