Pages

Support Penaja

Monday, March 28, 2011

Wanita-wanita mengandung yang bergambar secara tak senonoh

Posted by mykhalis On 12:01 PM 24 comments

Bagi mereka ianya adalah kelainan. Namun bagi Khalis.. camne diorang leh terfikir nak wat camnie???





Orang putih nie betul-betul pelik cara diorang berfikir kan?

24 comments:

kahkahkah...mcm2 org kat dunia ni..

haha.. kere atif sngat ni.. ;p

Haha ..perut tu dah macam perhiasan dah ..kih2

emm..memang tak senonoh langsung..
ngee..pelik bin ganjil :)

eeuuwwww geli.hehehe.org putih mmg merepek2.

neway bro saye curik piccy ikan duyung.boleh kan.

=)

http://lipslikesugar87.blogspot.com/2011/03/ikan-duyung-terbalik.html

kalau ikut kretiip tu mmg boleh bg grea A dah ibu2 ni..tapi mmg tak senonoh la..aduila, mcm2 manusia ni punya cara pemikiran..

pregnant women itu nampak sexy dimata lelaki yang gilakan seks..huhu am i right??

erk macam nak meletop je tengok perot tu tp takyah la lukis2 macam tah pape je huhu

takut tgk perut diorg. mcm nak meletop. hoho

Orang yang mengandung adalah orang gemuk yang paling seksi kot..betul ke hheheh??

gile takut i tgk ngeeeeee

asal perut dorang sume besar2?

gelagat mnusia..haih..macam2..pelik2..sume lah..hmm..

aduss,
kreatif melampau kot

bkn pmkiran je,tndakan skali,..diorg ni xde keje tetap kot,.

hurmmm...memang tak senonoh!

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...