Wanita-wanita mengandung yang bergambar secara tak senonoh

Bagi mereka ianya adalah kelainan. Namun bagi Khalis.. camne diorang leh terfikir nak wat camnie???





Orang putih nie betul-betul pelik cara diorang berfikir kan?

Comments

qasehraihan said…
kahkahkah...mcm2 org kat dunia ni..
Ibnushukran said…
haha.. kere atif sngat ni.. ;p
nelly said…
Haha ..perut tu dah macam perhiasan dah ..kih2
Sharienz Sz said…
emm..memang tak senonoh langsung..
ngee..pelik bin ganjil :)
sarah mohamad said…
macam2 orang putis nih.
ad lak ibu2 ngandung cmne..
safura zahari said…
eeuuwwww geli.hehehe.org putih mmg merepek2.

neway bro saye curik piccy ikan duyung.boleh kan.

=)

http://lipslikesugar87.blogspot.com/2011/03/ikan-duyung-terbalik.html
Fyqa said…
makk aihhh.

dasyatt !
~~Ticer Wann~~ said…
geli nengoknya... hoho
kalau ikut kretiip tu mmg boleh bg grea A dah ibu2 ni..tapi mmg tak senonoh la..aduila, mcm2 manusia ni punya cara pemikiran..
leyzajamil said…
pregnant women itu nampak sexy dimata lelaki yang gilakan seks..huhu am i right??
erk macam nak meletop je tengok perot tu tp takyah la lukis2 macam tah pape je huhu
bedpet said…
takut tgk perut diorg. mcm nak meletop. hoho
Orang yang mengandung adalah orang gemuk yang paling seksi kot..betul ke hheheh??
queen aida said…
gile takut i tgk ngeeeeee
ieyla said…
asal perut dorang sume besar2?
gelagat mnusia..haih..macam2..pelik2..sume lah..hmm..
anieesshh said…
eish tak senonoh sangat
athirahzaki said…
aduss,
kreatif melampau kot
HATYCIKNUURUL said…
bkn pmkiran je,tndakan skali,..diorg ni xde keje tetap kot,.
mas saari said…
hurmmm...memang tak senonoh!

Popular Posts