Pages

Support Penaja

Selamat Datang ke blogslucumenarik

Terima Kasih.. Datang dan hebahkan pada kawan-kawan anda

Hiburan

yang terkini lagi sensasi

Lawak dan Jenaka

Ada banyak cerita dan gambar yang mencuit hati

Politik

Mungkin memanaskan hati siapa yang tidak mengerti maksud sebenar

Ngeri dan Seram

Perghh..bikin serun je.. sabo je la ek?

Monday, October 22, 2012

Posted by mykhalis On 1:40 PM 24 comments

Khalis menulis

Assalamualaikum..

Bismillah..

Dah dekat 3 bulan Khalis tak bukak blog ni. Bukan apa.. tak berani nak tengok blog sendiri.. Kalau ada kesempatan nak on9pun Khalis bukak fb jerla.. itupun sebab nak tau cerita2 terbaru..

wajah tokoh negara yang sentiasa memperjuangkan yang terbaik untuk Malaysia
maklumlah.. semenjak bertukar kerja ni.. khalis memang ketinggalan betul.. kalau nak tau berita semasapun kena tunggu Buletin Utama tv3.. dan serius.. hari demi hari Khalis rasa Najib Razak adalah manusia paling suci dan mulia di Malaysia.. dan pakatan pembangkang terdiri daripada manusia2 bodoh.. bongok dan bangang.. yela..diketuai oleh manusia paling hina dan keji iaitu Anuar Al-juburi..

kelam kah kini?

Sekarang.. memang blog ini susah nak aktif macam dulu.. yerla..kalau dulu,, khalis ada cc.. mengadap internt.. sekrang? takde masa dah.. Khalis ucap terima kasih sangat pada penulis2 aktif macam a. Herole.. kalau tak.. takkanlah blog Khalis masih boleh maintain 10ribu pembaca setiap hari..

Sayu beb.. blog ni masih ada peminat yang setia.. tq tq tq tq tq..

Jadi.. itu jela Khalis boleh cakap.. tq sebab baca,,

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...