Pages

Support Penaja

Selamat Datang ke blogslucumenarik

Terima Kasih.. Datang dan hebahkan pada kawan-kawan anda

Hiburan

yang terkini lagi sensasi

Lawak dan Jenaka

Ada banyak cerita dan gambar yang mencuit hati

Politik

Mungkin memanaskan hati siapa yang tidak mengerti maksud sebenar

Ngeri dan Seram

Perghh..bikin serun je.. sabo je la ek?

Saturday, February 19, 2011

Posted by mykhalis On 11:25 PM 9 comments

DR HOUSE: WAJAH YANG MUNGKIN ANDA TAKKAN LIHAT

Sape tak kenal Dr House? Hahaha..ramai gile tak kenal, tapi saya kenalla sebab saya minat die sbg House, 1 lagi watak yg saya ingat dlm stuart little,sbb masa tue die tak jadi house lagik.. selepas2 tue, apa filem die berlakon saya tetap nampak die sbg house, termasuklah dalam cerita SAHARA, dan ntah ape 1 lagik filem yg jadi polis..

Dalam House dia menjadi seorang yang berhati kering(takkan tak tau hati kering) suke memaikan perasaan dan hanya menjalankan tugasnya sebagai dr hanya kerana ingin menyelesaikan masalah atau membalas atas kesilapan lampau. Jadi gambar ini tidak mungkin dapat dilihat dalam HOUSE MD.




Posted by mykhalis On 10:01 PM 3 comments

KERETA SPORT 6 TAYAR YANG REAL PUNYE

Kereta buatan Itali Covini C6W dilengkapi dengan 2 pasang tayar dihadapannya. Ianya membuatkan kereta lebih stabil, lebih mudah dikawal dan lebih grip(ape maksudnye ek?). Mula2 khalis tengok kereta nie macam tengok ayam berkaki 4. Buruk gile walaupun bentuknya yang ok la. Bagaimana ia berfungsi boleh lihat di dalam video.


dan berikut adalah gambar-gambarnya.





Posted by mykhalis On 9:13 PM 0 comments

MEMPERDAJALKAN BINI OR AWEK KORANG

Kadang-kadang lelaki nie nak jugak bermembe2 ngan bini sendiri, aweik sndirik kan? Kalu dah namanya peminat bola kalu dapat pasangan yang sekepala or ingin belajar meminati apa yg kite minat adalah 1 kebahagian dan penghargaan. Tak taule ada yg suke mengasingkan minat die dari pasangan, suke kongsi ngan orang lain.. masalah la tue kot.

Bagaimana plak kalu terlalu memperdajalkan pasangan korang? Takkan tak pernah? Ape bende paling jahat nakal pernah korang buat? Kalau macam khalis dulula, adela pernah suruh die tengok video yang seram tiba2 tue.. yang boleh buat orang trauma sekejap.. itu jerla. Tapi cuba lihat koleksi pranks pasangan diorang.. ade yang sanggup korang buat? kalau awek plak? camne kalu kene kat anda?



Posted by mykhalis On 7:02 PM 5 comments

MENGALAMI PERASAAN BACK TO THE FUTURE

Mempunyai kuasa untuk ke masa akan datang atau masa lepas merupakan impian khalis.
Ianya impian yang rasanya tidak terlaksana. Bila lihat kembali gambar lama-lama terasa sayu sangat mengenangkan masa yang telah berlalu tidak mungkin akan kembali lagi.

Namun begitu, seorang jurukamera dari Bueno Aires, Arina Werning telah sedaya upaya untuk mengembalikan kenangan itu. ”Ianya bermula apabila saya berjalan ke rumah kawan-kawan dan melihat gambar lama mereka. Mungkin bagi mereka ianya kenangan, bagi saya ianya satu nostalgia yang sangat bermakna”kata Irina.

Dengan bantuan rakan-rakan dan mereka yang berminat dengan ideanya, Irina cuba menghasilkan semula gambar itu dengan menukatkan watak di dalamnya kepada yang sekarang. Dia menamakan projeknya sebagai ”Back to the Future”












Posted by mykhalis On 4:54 PM 0 comments

IKLAN KERETA FORD YANG MENARIK

Menggunakan Nelly sebagai penyampai. Saksikan apa yang Nelly alami semasa menjawab soalan mengenai sound system kereta terbaru ini.

Posted by mykhalis On 3:49 PM 8 comments

18 sg Dunia seandainya dikuasai wanita. ( ganas selepas perempuan membacanya)

Petang-petang yang panas ini alangkah bestnya kalau dapat buat kaum wanita semakin panas kan? Tapi saya tak pastila mereka akan berbangga atau marah. Maklumlah.. wanita ni kan emosional sikit. Lagi-lagi kalau mengandung. Haha(khalis cakap sebab orang rumah khalis kadar cubitan dia naik hampir 67% semenjak pregnant nie..hehe)

Apakah perbezaan yang berlaku? Drastikkah? Adakah akan melubah landskap di dunia ini? Bagaimana superhero-superhero kegemaran? Jom jerla jenguk seandainya planet ini dikuasai ileh wanita..haha..





y? y? y?




damn sexy..oh noooo







tensenn gile




tak tahannn









bukan lagi pengguguran,,tapi pemandulan?


tumit tinggi??

side mirror.. gabakk


Posted by mykhalis On 3:08 PM 0 comments

SKILL PENJAGA GOAL AMATUR( TAPI CARA DIA DEMO CAM STRIKER)

Merupakan penjaga gol untuk UNC Asheville Junior, Hassi Hurskainen telah memaparkan video beliau. Apa yang lucu di sni ialah dia banyak menunjukkan skil sebagai midfielder atau stiker sedangkan goalkeeper tidak perlukaan tendanan tepat. Sebagai contoh Edwin Van Der Saar. Sekali-sekale je kalau die tendang kena pada geng sendirik. Yang penting bagi penjaga goal ialah refleksi ataupun one-by-one.

Menunjukkan videonya di youtube.com, ada segelintir pengomen berkata pasukanpun banyak kalah, patutla ada masa buat video2 mengarut nie. Apepun, ketepatannya mamat lassi ini boleh dikatakan superb.. tak kesahla berapa kalipun die try sbelum menjadi..tapi mmg tetap hebat.

Posted by mykhalis On 1:50 PM 11 comments

MENGAPA BISKUT YANG DIJUAL BERLUBANG?

Secara jujurnya Khalis tak pernah membayangkan atau terpikir kenapa biskut2 yang di beli berlubang-lubang. Pada jangkaan Khalis mungkin kerana style, rekabentuk mesin atau trademark. Tapi, biskut berjenama apapun mesti berlubangkan? Oreo ke, biskut banjir ke? Hup Seng ke.. Ping Pong ke.. mesti berlubang.

Pencarian hari ini menunjukkan bahawa biskut-biskut ini dibuat berlubang bukanlah kerana suka-suka. Namun ianya adalah kerana untuk memastikan biskut-biskut ini masak secara rata. Kalau diikutkan, biskut ini akan mengeluarkan wap/ haba. Tanpa lubang-lubang ini, biskut akan mengelembung dan membuatkan biskut kelihatan buruk. Selain itu, dengan lubang-lubang ini, biskut akan lebih rangup.

Kalau lubang-lubang biskut ini dibuat terlalu dekat menyebabkan biskut akan menjadi sangat keras dan kering kerana terlalau banyak wap yang keluar. Kalau terlalu jauh, gelembung yang hodoh akan muncul.

Posted by mykhalis On 12:48 PM 3 comments

BAGAIMANA MANGKUK TANDAS DIBUAT

Khalis ( pertama kali guna nama sndirik, bukan ape kasi sennag ingat skit,, dah inagt sesalule datang ke blog nie ek..hehe)akan bawak korang semua ke Negara China. Kat sana kan banyak industri pembuatan? Jadi kilang yang akan khalis bawak korang tengok ialah kilang membuat mangkuk tandas. Mula2 nak bawak pergi tengok kilang pembuatan jelli. Tapi takut korang lepas nie tak makan jeli..kesian. Harap2 jeli yg masuk perut khalis selama nie jeli buatan Malaysia yang halal. Tengokla gambar2 di bawah. Tapi ada 1 jer persoalan dari khalis. Kenape tak buat mangkuk tandas warna hitam? Ada pendapat?

 


































































































ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...