Pages

Support Penaja

Wednesday, March 30, 2011

Apa yang mereka bualkan??

Posted by mykhalis On 4:15 PM 16 comments



Khalis bagi kredit ni kepada abang obe, sebab idola Khalis nie..wahaha..tapi mmg dah janji takkan copy sebarang post.. Kali ini Khalis tak mampu sebab ianya membabitkan kanak-kanak yang berbual dengan begitu khusyuk sekali.. Apa yang mereka bual kan ek?

Khalis berhutang review dengan Kak mas,, jadi Khalis nak review juga bakal follower ke 606 Khalis, tambah seorang lagi, Khalis akan review blogger yang memberi komen dengan meneka apakah yang dibualkan oleh 2 orang kanak-kanak kecik ini..komen paling lucu dan sesuai dengan gerak tangan baby akan mendapat markah tinggi..hehe

Blog Khalis tak la power,, tapi ada pembaca setia,,rugi tak join.. ini kontest ringkas dari Khalis.. masa  tutup sehingga pukul 8 malam ini..hehe..

cuba teka apa yang mereka bualkan,, pukul 8 malam nnt kalau ada rezeki, paling kurang 2 orang akan Khalis review iaitu Kak Mas dan comment terbaik entry ini..Kalau ada follower ke 606 check in,, boleh le Khalis review die sekali..

dicopy dari sini

16 comments:

olo comel....nt baby khalis pom mcm tuh gak la..hikhik

baby A : saya nak buka peti ni
baby B : jangan!cakap dekat mummy!
kan Mummy dah cakap jangan buka peti tu
baby A : suka hati sya la..saya sepak kan
baby B : awak ingat awak je boleh sepak?saya pun boleh jugak tau
baby A : eh stoking saya ilang la sebelah
baby B : Stoking saya lain sebelah haha
baby A : hahahahha poyo!
baby B : apa gelak2? ingat raja lawak ke?
baby A : tarik hidung kan
baby B : jangan2..idung sy dh mancung
baby A : mana la stoking saya ni
baby b : ambik stokin sy la
baby A : taknak la..styokin awak buruk haha
baby B : jahat! jahat! jahat!

penat dh hahahha

Alololo cumelnya. Hik hik.. :)

kalo nak buat dialog ni panjang ni.. hehe.. adeh... sori bro... tak sempat nak karang...

comel :)
kalau intrnt berkelajuan tinggi,saya akan join..:)

@Pacek ABU sifir kene cari geng la untuk baby khalis..hehe

@chentaNUYUwahhh..nuyu..detailnye,,,standart tinggi nie..hehe..peserta tunggal setakat ini

@Miss Tira itula pasal..ayat diorang sama je..tapi boleh saling faham la pulak

@puteri ain hehe..sila sila.. ada banyak lagi masa..

x mo masuk la contest nih.. kalo masuk kompom menang nih... kehkehkeh...

blog sayer incik khalis dh review dulu.... kasi can kat org lain la pulak... hehe...

boleh pandang pandang.
jangan pegang pegang.
duduk renggang renggang.
bertambah syg.


sbb tu kami berdua duduk renggang2
(^_^)

adoilaaaaa,lawaknye la diorg ni,.hehe,.geram geram geram,..tatatatatataattaatatak??!!,..haha,.ape la yg diorg cakap tu ek,.kite je xfhm,.sori khalis,xde idea,plus dh nk tmat,.hehe,.

hahaha,
bace kat belog obe semalam terus kite share kat fesbuk vid ni,
comeyyy gile kotttt! ^^

hahahaha...sangat2 comel..
geram tengok!

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...