Pages

Support Penaja

Selamat Datang ke blogslucumenarik

Terima Kasih.. Datang dan hebahkan pada kawan-kawan anda

Hiburan

yang terkini lagi sensasi

Lawak dan Jenaka

Ada banyak cerita dan gambar yang mencuit hati

Politik

Mungkin memanaskan hati siapa yang tidak mengerti maksud sebenar

Ngeri dan Seram

Perghh..bikin serun je.. sabo je la ek?

Thursday, March 5, 2015

Posted by Mohd Khalis Raouf Khairu Anuar On 9:19 PM 6 comments

Bilakah kali terakhir isteri anda kentut?




Camni.. Khalis ada tengok satu rancangan soal jawab berbahasa korea. Tak ingat dah bila tengoknya.. tapi kalau tak silap rancangan Happy Together.

Soal jawab membabitkan pasangan ibu dan anak atau ayah dan anak. Bila pengacara tanya pada anak seorang artis wanita ni.. Apakah yang membuatkan dia kagum dengan mak dia, anak artis ni jawab.

"Saya tak pernah dengar mak saya kentut"

Memang terbahak bahakla pengacara dan semua dalam rancangan tu. Yerla.. dalam tempoh 14 tahun anak dia hidup.. dia tak pernah dengar mak dia kentut. Bayangkanlah betapa sopan santunnya mak dia.. Pengacara tak percaya minta kebenaran artis ni utk membuat panggilan telipon pada suami dia.

Dan mengejutkan.. si suami cakap, selama 17 tahun perkahwinan, dia memang tak pernah dengar isteri dia kentut walaupun apa2pun situasi.

Jadi.. janganlah isteri2 tanya suami takpe pulak kentut, kenapa kami tak boleh?

Hurmm.. tak tahu nak bagi jawapannya..

Mungkin anda tak boleh jawab..tapi cuba renung wajah isteri ajak baca artikel ni..

Awak last kentut bila..

heh

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...