Skip to main content

Posts

Featured

Berminat mencari cerita? Baca ni dulu

Just suka2.. kalau dulu2..memang susah..skrang dah senang.. tapi mungkin dengan kekangan masa,, kemahiran.. mungkin lokasi susah.. tapi nak sangat tengok citer.. lagi2 citer2 lama macam smallville ke.. transformers kartun lama2 ke.. suria perkasa hitam je.. atau yg glemer2 macam running man ke..atau macam2 lagila.. hahaha..tak reti nak bagi contoh.. boleh la PM/wassap  khalis di 0149143702..



Q: Boleh tak saya dapatkan senarai tajuk cerita? list dalam kata lain?
A: Maaf, saya tiada list.

Q:Kenapa ye? kalau ada list senang nak tengok dan cari
A:list memerlukan masa yang lama utk buat. saya ada hampir 14teragig mengandungi movie, drama korea, melayu, jepun, filipina, anime, cartoon. tv series, dan sebut sahaja apa sahaja.. list ini setiap hari bertambah. dan ada saya delete disebabkan tak larat nak simpan dah. jadi saya menyarankan anda google.

Q: contoh?
A: anda google je " best korean drama" "must watch tv series" atau apa sahaja.. bila dah dapat list.…

Latest Posts

Kronologi tv siri HIMYM

Jualan murah tv series, anime, j-drama, k-drama

Ulasan Ringkas Filem Cinta Plaing Agung

3 Drama best utk marathon minggu ini

Rancangan variasi korea 2D1N @ 1N2D

Jutawan Korea Pengutip Sampah di Bahrain

Diana Danielle berpossing dalam pakaian dalam: Saya sama seperti ibu ibu lain

Apa terjadi Aaron Aziz bila kena cucuk

Bilakah kali terakhir isteri anda kentut?

Kisah Kepala Gas rm200