Pages

Support Penaja

Selamat Datang ke blogslucumenarik

Terima Kasih.. Datang dan hebahkan pada kawan-kawan anda

Hiburan

yang terkini lagi sensasi

Lawak dan Jenaka

Ada banyak cerita dan gambar yang mencuit hati

Politik

Mungkin memanaskan hati siapa yang tidak mengerti maksud sebenar

Ngeri dan Seram

Perghh..bikin serun je.. sabo je la ek?

Latest Posts

Saturday, December 20, 2014

Posted by Mohd Khalis Raouf Khairu Anuar On 6:50 PM 0 comments

Fakta: GST dikenakan utk pengeluaran duit melalui ATM

Semenajak dua menjak ni.. memang macam2 rumour yang Khalis dengar pasal GST ni..

Banyak pendapat.. Banyak cerita.. tapi tak tahu mana auta mana fakta

kalau baca dari pro kerajaan.. takde yang buruk melainkan yang indah2 sahaja mengenai GST
kalau baca dari pro pembangkang.. takde yang baik melainkan yang jijik2 sahaja mengenai GST

macamana sebagai rakyat nak dapat berita yang sebenarnya?? camne camne??

baca utusan orang kata dakyah.. baca harakah orang kata fitnah,, watdehakkkk

Tapi Khalis baru je tadi bukak laman fb rasmi kementerian kewangan.. ini kenyataan yang dikeluarkan


camne gamaknya? no swear,, 6sen? banyak ke sikit..

tapi soalan sebenarnya ialah

Kenapa gst dikenakan utk menereka yang keluarkan rm100 ke bawah? biasanya siapa yang keluarkan duit puluh-puluh ringgit je kat ATM? siapa? kalau bukan kerana tak berduit.. memang segan tau nak keluarkan setakat 60, 70.. nak parking kat ATM tak berbaloi..

rm0.06 memang sikit.. utk setiap rm1.. tapi kalau baki akaun cimb ada rm65.00.. baki kena ada rm10..arrghhh... malas nak kiraaa.. malassss... aku sebagai hamba ni ikut perintah sahaja.. aku takde kekuatan nak lari ke Sweden

Posted by Mohd Khalis Raouf Khairu Anuar On 6:07 PM 2 comments

Bersunat vs Bersalin

Assalamualaikum.. dan Apa Khabar..



Khalis ari ni waktu tengah2 belek fb nampakla satu video ni..pasal budak nangis pasal bersalin.. waduhh..kelakerr bangettt.. Lepas tu wat Khalis terpikir.. dan Khalis catatkan di FB.. sbb kat fb bukan dapat pageview, Khalis bukak blogger.com.. hahaha.. baik aku tulis kat blog yang dah bersawang macam nak bunuh diri ni
video

"Orang pompuan selalu cakap pasal sakit beranak.. saya ta nafikan.. tapi mereka dah bersedia.. mereka memang nak..
kami orang laki bayangkanlah..
baru je cuti sekolah.. dah rancang dengan member2 nak main bola. nak gi mandi kolam.. balik rumah abah cakap
"Minggu depan along sunat"
camne tu??
bila luah perasaan kat pakcik..
"tak sakit.. setakat guna gergaji apala sangat"
bila luah kat makcik
"tak sakitla..tengok bapak kamu.. elok je bernafas sampai sekarang, guna kapak lagi,, alas dengan batang pisang
bila luah ngan member2
"habisla ko.. jarum pannnjangggg.. ada spanar.. ada chainsaw..
huhhh"

jadi.. camne.. apa pendapat semua? hellooo.. ada ke yg nak mengomen.. kukuku

Sunday, September 21, 2014

Posted by Mohd Khalis Raouf Khairu Anuar On 4:01 PM 1 comments

Citer terkini blogslucumenarik

Assalamualaikum.. perghh.. lama gile tak mengupdate.. bukan dah tahap bersawang.. dah tahap nak roboh dah..

Tapi biasala.. tempat2 yg camni memang ramai penagih suka duduk.. hangpa tak caya? cuba tengok stats blogslucumenarik ni..

stats blogslucumenarik yang terbaru
fuihh.. pageview 100k++, harian dapat lagi dalam 4-5k..

apa? tak hebat pun.. yerla2.. tapi ni hari2 walaupun tak pernah berupdate semenjak....

tu dia.. 31 julai tahun lepas oo.. korang blogger power memang la tak rasa apa2.. tapi khalis dari huruf A-last huruf dalam pos ni memang rasa berbangga kerana masih ada yang sudi datang..

apa akan jadi pada blog ni.. sebenarnya ramai insan2 dah menolong utk aktifkan semula blog ni.. tapi yerla.. blog ni nampak je ramai.. pendapatan time zaman kegemilangan 100k pageview,,dkt 3 juta sebulan pun tak prenah cecah 3 angka.. nak bayar upah pun segan.. kadang2 dapat 24 hinggit je untung iklan.. cehh

ramai yang nak beli.. tapi sayaangg sangat.. sbb dalam blog ni ada sentuhan dan cerita peribadi.. nnt jual orang edit.. orang delete.. kenangan ooo..

k lah

terima kasih kerana menjenguk blogslucumenarik..

realitinya,, blog ni terlampau banyak pos best sampai kalau khalis click random tarikh..ada post yang sendiri dah tak ingat.. hee.. itu yg menulis.. yang menjenguk lagi la kan?

Wednesday, July 31, 2013

Posted by GRANT DIGITAL MANAGEMENT On 11:34 AM 4 comments

Malaikat muncul di Masjid Nabawi

Selain manusia, masjid juga dikunjungi atau di diami oleh makhluk ghaib seperti malaikat dan Jin Islam. Baru-baru ini di Masjid Nabawi di Madinah terakam CCTV masjid itu dalam bentuk video sekujur tubuh makhluk ghaib tersebut. Sekujur tubuh misteri itu bercahaya putih berada di tengah-tengah umat yang sedang asyik mendengarkan ceramah Syaikh dr. Abdul Muhsin al-Qasim. 

Ketika umat Islam hendak memunaikan solat Jumat 23 Muharram 1433. Video ini telah di muatnaik ke youtube dan telah menggemparkan dunia, kerana sekujur tubuh itu kelihatan jelas terakam bercahaya dalam video tersebut. 

Berbagai pihak  cuba menganalisis sekujur tubuh bercahaya itu. Ada yang mengatakan itu sebagai efek cahaya dari sinar matahari, tetapi teori itu itu tidak benar kerana atap masjid Nabawi diperbuat dari marmar.

Tidak seorang pun menyedari sekujur tubuh itu berada di tengah-tengah mereka. Bahkan pengurus masjid ketika menyaksikan video itu tidak dapat mengenalpasti siapa sekujur tubuh misteri tersebut. Sebahagian besar orang yakin sekujur tubuh ghaib itu kemungkinan Malaikat yang memang selalu hadir di dalam Masjid Nabawi.

Monday, July 29, 2013

Posted by GRANT DIGITAL MANAGEMENT On 2:58 PM 3 comments

Pendedahan Ekslusif ! Siapa Syiah dan Ahmadi Niejad??

Saya telah membuka beberapa laman web yang menceritakan perihal Syiah dan pemimpin-pemimpinnya. Hasilnya mengejutkan dan adakalanya sukar untuk dipercayai … tetapi itulah hakikat sebenarnya SYIAH …

Renung dan nilai sendiri

Berpelukkan dengan Yahudi
** tak dapt dipastikan samada gambar ini betul atau menggunakan teknik komputer…

membuat perjumpaan dengan pemimpin Yahudi


Ahmad Niejad menunjukkan pasportnya yang terlis namanya sebagai nama Yahudi nama dalam Yahudi ialah ” SABURJIAN ” … sebagaima yang tercatat dalam akhbar Britain ” Daily Teleghraph ” teks asal dalam bahasa arab ialah :

    شبكة البصرةكشفت صحيفة ديلى تليغراف البريطانية السبت عن صورة ألتقطت للرئيس الإيراني محمود أحمدى نجاد أثناء الإنتخابات الإيرانية فى مارس من العام الماضي حيث أظهرته وهو ممسك ببطاقة هويته الشخصية عام 2008 والتى تثبت أن نجاد كان يهودي الاصل.
    الصورة تم إلتقاطها أثناء الإنتخابات الإيرانية حيث يظهر فيها نجاد شديد الفخر بهويته. وكما جاء بالصحيفة أيضا فإن أسرة نجاد كانت منتشرة فى أرجاء إيران وتعمل فى صناعة شالات الصلاة إلا أن السفارة الإيرانية في بريطانيا قد رفضت الرد على تلك الأنباء.
    وتؤكد الصحيفة ذلك بأن الرئيس نجاد لم ينفي أن أسرته قد غيرت أسمها بعد انتقالها إلى طهران في الخمسينات من القرن الماضي إلا أنه لم يذكر ما هو الاسم السابق أو ما هو سبب تغيير الاسم.
    الصورة كشفت أيضا أن نجاد كان يحمل اسما يهوديا وهو “سابورجيان” وهو اسم شهير عند اليهود الفرس ويعنى صانع رداء الصلاة عند اليهود إلا أن أسرة نجاد قد غيرته لضغوط اقتصادية وسياسية قد تعرضوا لها وذلك بعدما أعتنقت الإسلام وهو فى الرابعة من عمره.
    ويرى الخبراء أن سجلات نجاد السابقة التي امتلأت بالكراهية والرغبة في الاعتداء على إسرائيل إنما هي نوع من الإفراط لاخفاء ماضيه.
    فكما ذكرت الصحيفة البريطانية فقد قال أحد الخبراء بمركز الدراسات العربية الإيرانية أن هذه الخلفية عن ماضى نجاد قد تفسر الكثير عن تصرفاته فأي أسره تتحول عن ديانتها تكتسب هويتها الجديد بإدانة معتقداتها السابقة. وهو ما يحاول نجاد فعله مع كل تصريح جديد معاد لإسرائيل وذلك لأنه يشعر أنه محل هجوم من مجتمعه الشيعي الأصول
.

Perhimpunan khas Yahudi dan Syiah
MENGANGGAP ABU LUK LUK YANG MEMBUNUH KHALIFAH UMAR SEBAGAI WIRA DAN MENGGELARNYA RADIALLAHU ANHU

Di atas pintu gerbang tertulis Abu Luk Luk Syujauddin ( Perjuang agama )

gambar pintu gerbang ke Kubur Abu Luk Luk yang membunuh Khalifah Umar r.a

Antara tulisan di kubur Abu Luk Luk yang menghina khalifah al Rasyidin

Mereka menamakan abu Luk Luk sebagai Rahimahu Allah ?
http://www.soutalbaha.com/vb/showthread.php?t=15740
TAWAF DI KUBUR KHUMAENI

http://www.soutalbaha.com/vb/showthread.php?t=15740
MEMBINA KAABAH DI BANDAR NAJAF

Mereka akan tawaf sebagaimana tawaf di Baitullah Makkah
SUJUD SELAIN DARI ALLAH

Solat / Sujud kepada kubur dalam masjid

Sujud di kubur ulama mereka
LAFAZ SYAHADAH SYIAH

” La ilaha illa llah muhammadur rasullullah Ali waliullah khomainie hujjatullah “
Tapi tak dapat dipastikan pula samada ini syahadah bagi semua orang syiah atau sebahagian dari nya.
PERAYAAN HARI ASYURA
Mencederakan diri masing-masing kerana memperingati peristiwa Karbala
mengingati peristiwa pembunuhan Saidina Husin di Karbala dengan mencederakan diri masing-masing





Wednesday, July 24, 2013

Posted by GRANT DIGITAL MANAGEMENT On 10:02 AM 0 comments

Lelaki misteri terapung di Jerman akhirnya terbongkar

 
Seorang lelaki misteri yang gemar terapung di tengah-tengah Bandar Jerman, menimbulkan tanda tanya penduduk di mana lelaki itu di anggap ajaib dan hebat sekali.

Lelaki yang dikenali sebagai Johan Lorbeer, terbang dan berayun sehingga 30 meter dari paras Tanah dengan sebelah tangannya memegang dinding. Ramai yang cukup mengagumi tanpa kita tidak terlihat sebarang tipu helah yang besar yang sering berlaku dalam mana-mana magis silap mata di seluruh dunia.

Lihat gambar-gambar di bawah ni ;



 
 
Dan, lihat pula gambar ini !!



 

Tuesday, July 23, 2013

Posted by GRANT DIGITAL MANAGEMENT On 2:58 PM 1 comments

Malang - Wanita muka dimamah kuman merbahaya

Seorang wanita yang kini berusia 59 tahun mengalami satu penyakit ganjil dan jarang ditemui didunia.
Serius, Wanita Malang Muka Di Mamah Kuman

Wang Karunavasi, berasal di Sri Langka mengalami penyakit tersebut ketika beliau bersama anaknya sedang membina rumah baru untuk beliau duduki. Sejak itu, bermulalah episod mimpi ngeri terbesar dalam hidupnya.

Wanita Malang Muka Di Mamah Kuman

Bermula dari luka kecil di pipi, muka wanita tersebut membengkak dan beliau mengalami demam pada keesokkan harinya. Karunavasi pergi ke hospital untuk mendapat rawatan, pihak hospital menahannya sehingga seminggu dan para doktor memutuskan untuk memotong kulit yang dijangkiti.

Wanita Malang Muka Di Makan Kuman

Tetapi mimpi ngeri ini tidak berakhir. Jangkitan datang kembali lagi dalam baki tisu, sehingga dia menjadi cacat dan kehilangan sebelah mata.

Wanita Malang Muka Di Makan Kuman

Buat masa ini, kes Puan Karunavasi telah diambil alih oleh pasukan pemindahan organ Amerika dan beliau akan menjadi 6 orang di dunia yang akan menjalani sepenuhnya pemindahan muka baru.

Wanita Malang Muka Di Makan Kuman


Wanita Malang Muka Di Makan Kuman


Serius, Wanita Malang Muka Di Mamah Kuman | Seorang wanita yang kini berusia 59 tahun mengalami satu penyakit ganjil dan jarang ditemui didunia.

Posted by GRANT DIGITAL MANAGEMENT On 2:31 PM 0 comments

Suami bakar diri bila tahu isteri LESBIAN

 
 
Si suami, 58 tahun, kecewa setelah wanita yang dikahwininya selama 18 tahun rupa-rupanya menjalin hubungan songsang dengan rakan sejenis. Lim Vit membakar dirinya di rumah mereka di Pandan Height kerana terlalu kecewa dengan perbuatan isterinya yang sanggup curang plus tidak masuk akal.

Setelah kantoi bahawa isterinya yang berumur 45 tahun curang dengan majikan sendiri, yakni si majikan juga merupakan seorang wanita sebaya isterinya, mereka bertengkar dan kemudian si suami menyimbah petrol dan api di badannya sendiri lalu mengakibatkan melecur 100%. Kini, si suami dilaporkan kritikal di Hospital Ampang.

Pasangan itu telah pun dikurniakan 3 anak yang berumur antara 8 hingg 19 tahun.

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...