Pages

Support Penaja

Sunday, March 27, 2011

Patung yang dihasilkan dari tayar

Posted by mykhalis On 3:15 PM 17 comments

Nampak je tayar terkenang zaman jaga tayar dulu.. Saiz 1 4 ade bang? Adik.. bagi saiz 15.. Eii.. sampai jumpa kat pasarpun orang salam, tayar baru 13 ade? tayar abang dah nak botak dah.. Huuuhhh.. jemu jemu jemu..

Tapi itu pengalaman kan?Berapa orang la sangat penjual tayar ada blog sendiri..hehe.. Tapi Khalis tak sangka dari tayar terpakai boleh hasilkan benda-benda cam kat atas nie. yerla.. Ingat senang ke nak lenturkan??dah la berat gedabok!!












memang real kan? kalau ambik upah wat nie dosa tak?

Kalau suka silalah like ek

17 comments:

uii,sangat berseni,..suke,..



err,khalis,.komen kt blog CN tu,manede CN kawen!,.hoho,mmg nak kne abg zam tu,hehe,.CN xkawen lg la,huk3,.

rasa nk naik kuda cm that guy 2 la.. haha..hebat la dorang ni... mmg kreatif

pergh! awesome gila...ni paling kreatif abang penah nampak..
lawa gila

pergghh.. terbaek.. macam mane ek diorang nk bentuk tayar tu?? dah la liat.. nice sharing bro :) Jom teka gambar

Teka Gambar Kembali Lagi

Gambar no 2 tu terbaik. Nampak hidup arca tu..

uniq, menarik...
buat baju bleh x? :P

serius smary..pandai betul dieorg pk nk buat benda2 nie..tak terpikir eden!hehe

mesti rindu tmpt lame ni.. haha

banyak betul idea diaorang nih kan??kalau kat malaysia nih tayar tu di buat pasu bunga jer la jawabnya takpun papan tanda nak masuk kampung..he3... =D

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...