Pages

Support Penaja

Selamat Datang ke blogslucumenarik

Terima Kasih.. Datang dan hebahkan pada kawan-kawan anda

Hiburan

yang terkini lagi sensasi

Lawak dan Jenaka

Ada banyak cerita dan gambar yang mencuit hati

Politik

Mungkin memanaskan hati siapa yang tidak mengerti maksud sebenar

Ngeri dan Seram

Perghh..bikin serun je.. sabo je la ek?

Saturday, November 26, 2011

Posted by mykhalis On 1:47 PM 0 comments

Bangunan yang mengeluarkan musik ketika hujan

Sebutkan kombinasi best apabila hujan?

air kopi+biskut banjir
mihoon + sup tulang
tottoo + kipas

kalau masa hujan dapat combo ni memang syok gila.. rasa macam taknak keje je rasanya.. duduk layan tengok tv..hehe

Tapi dikatakan sebuah bangunan di German boleh mengeluarkan bunyi ketika hujan.. ye tak? korang cari kat YT ek?Khalis cari tak dengar pun bunyi..hehe..tapi rekaannya memang cute la


bangunan ini diberi nama

Musical rain in dresden -Regenwasserspiel




A Building That Plays Music When It Rains (5 images)
A Building That Plays Music When It Rains (5 images)
A Building That Plays Music When It Rains (5 images)
A Building That Plays Music When It Rains (5 images)

Posted by mykhalis On 1:40 PM 2 comments

Beberapa mesin segera yang jual barangan yang tak terpikir..

Kebiasaannya, mesin mesin camni akan keluarkan barangan yang mudah dan tahan lama macam roti atau minuman dalam tin.. camne kalau ada dijual barangan yang besar macam kereta atau seekor ketam? nak kata wat suka2, tak logik la pulakkan?mesti ada permintaan..sebab tu ada orang wat mesin camni.. ye tak? jom layan beberapa barangan pelik yang dijual dalam mesin segera ni.

mesin jual ketam

mesin jual basikal

mesin jual emas

mesin jual barangan untuk melepaskan kemarahan

mesin jual kasut flat

mesin jual kereta smart

Posted by mykhalis On 1:20 PM 2 comments

Al-quran terbesar di dunia dipamerkan di Russia


The Qolşärif mosque located in Kazan Kremlin, was reputed to be – at the time of its construction – the largest mosque in Russia, and in Europe outside of Istanbul. Now they exhibit the largest Koran in the world there. Take a look!







The Koran al-Karim is largest Koran in the world made in Italy by the company ‘Reverra Ltd’ (2011). The book has a weight of 800 kg; measurements: 2 m x 1.5 m x 25 cm. It consists of 632 pages which have a weight of 250 g. The cover is incrusted with gold leaf, silver, malachite, jasper, turquoise, topaz, gold stone, etc. In May, they plan to transfer the Koran to the ancient city of Bolgar, Tatarstan, the place where Volga Bulgaria officially accepted Islam as a state religion 922.



Newlyweds are taking photos with the Koran.





The Qolşärif mosque.

Location: Kazan

Posted by mykhalis On 1:08 PM 3 comments

Pesanan ikhlas dari Wikipedia Founder

yupp.. sape ngaku tak wat assignment tak pernah tengok wiki..hehe

Posted by mykhalis On 1:07 PM 0 comments

Perbezaan evolusi artis dan Pokemon

funny pictures on lolsnaps

Friday, November 25, 2011

Posted by mykhalis On 12:03 PM 2 comments

Minuman air kencing lembu akan dijual di india..

bagi sesetengah orang(sebab rasanya Shahrukh Khan tak minum) di India.. minum air kencing lembu mampu mengubati penyakit.. Jadi ura ura akan dipasarkan.. mengikut sumber Khalis petik 100%.. sila baca k?

Gau Jal, Minuman Ringan Yang Dibuat dari Air Kencing Lembu Gau Jal, Minuman Ringan Yang Dibuat dari Air Kencing Lembu

Sebuah perusahaan minuman di India menyatakan akan memproduksi sejenis minuman ringan unik. Minuman yang akan mulai dijual Disember mendatang dibuat dari kencing lembu dan dikatakan berkhasiat mengubati dan mencegah berbagai macam penyakit.

Jabatan Perlindungan Lembu di Rashtriya Swayamsevak Sangh (RSS), produsen pembuatnya, merencanakan untuk menghasilkan minuman yang dalam bahasa Hindi dikenal sebagai “gau jal” atau air lembu pada akhir tahun ini.

Meskipun menimbulkan kekhuatiran berbagai pihak mengenai impak kesihatan dari minuman ringan tersebut, Om Prakash, Ketua Departement Perusahaan menegaskan minuman ini akan menjadi sajian nikmat. Selain menawarkan rasa minuman yang nikmat, air lembui ini juga dikatakan memiliki sejumlah khasiat medik. Diantaranya dapat mengubati beberapa penyakit kronik seperti kanser dan penyakit hati.

Hurmm... najis ni jugak yang dioran nak wat obat ye tak?

Posted by mykhalis On 11:57 AM 3 comments

Rihanna VS Katy Perry

nampak sangat Rihanna dengki..wahahhaha

Posted by mykhalis On 11:55 AM 2 comments

Apakah yang masa kita nak ia tiada?

forever alone.. tapi biasanya inilah yang terjadi..wahahha

Posted by mykhalis On 11:53 AM 3 comments

18sg Manusia gila.. pegang kepala kucing sahaja

malas nak komen orang gila camni..huuu


perghhh... gila ngeri..

Posted by mykhalis On 11:39 AM 3 comments

Adegan beromen secara terbuka di dalam kelas

Mak Khalis ada cakap.. guru sekarang..terutama keluar dari Universiti yang menjadi guru kerana tiada pilihan kerja adalah guru paling hamprakkk.. Berbeza dengan mereka yang menjadi guru kerana minat dan cita cita.. atau keluaran dari Maktab.. bezanya? bila masa rehat.. mereka utamakan update status di FB.. tidak membataskan pergaulan antara guru dan pelajar.. kesannya?

Yup.. anak murid semakin melanggari batasan dan jadi over sangat sehingga cikgupun serba salah nak marah. Ramai kawan Khalis merupakan pendidik.. sangat ramai.. tapi bila tengok gambar profil mereka berdua duaan dengan kekasih, ,, update status manja dan gedik..kalau lelaki pulak ada gambar pmpuan seksi,,siap add student pulak tu.. jangan marah kalau tak terkena batang hidung k?


Budak sekarang bukan sama dengan budak dulu.. beza dulu? jahil pasal seks.. nak tulis surat cintapun tergagap2.. sekrang? siap mesej tanya suar dalam warna apa.. even masa khalis jadi cikgu dulu.. siap ada budak boleh berzina.. kerana apa? tengok 3GP kat henset.. tak cakap zaman dulu takde.. malah,. ada je senior Khalis kena buang sebab berzina.. tapi berbeza cabarannya bagi pendidik. Cuba bayangkan.. camne kalau perkara kat bawah berlaku pada anak kita nnt.. takkan hukumannya buang sekolah? rotan? jadi.. pada pendidik.. kuatkan semangat.. korang kalau betul betul ikhlas mendidik.. Khalis doakan berkat dunia akhirat,, sebab cabaran sekrang memang sangat menduga jiwa dan raga..






tak mustahil rasanya kalau disesetengah sekolah kat Malaysia memang dah terjadi camni.. tapi kebiasaannya pihak sekolah mengambil tindakan mendiamkan diri untuk memastikan nama baik sekolah tidak terjejas,, kalau terjejas nnt kena tukar tempat kerja,, ye tak?

Posted by mykhalis On 11:32 AM 4 comments

Makcik kantoi layan XXX di CC

Salah satu pandangan negatic kepada CC ialah betapa line clearnya untuk melayan bahan lucah.. Kalau macam di CC Khalis.. kebanyakan costumer dah tahu apa yang Khalis akan lakukan pada mereka yang hati kering ini. Walaupun melalui sistem, kita boleh wat tapisan..tapi kalau dah namanya gila seks.. tetap akan cari jalan jugak.. betul tak?

Salah satu peringatan yang Khalis tampal di kedai ialah berbunyi begini.

"Sila layari laman web lucah kalau anda mahu no komputer anda disebut kuat kuat" dan setakat ni adalah 5 6 orang yang Khalis jerit nama komputer ni.. takpela hilang pelanggan dari datang suei ye tak? Bukan apa.. kalau dibiarkan, mereka akan ajak member2 diorang untuk join sekaki.. Kebanyakan yang tengok biasanya adalah remaja remaja.. malahan orang tua pun ada.. dan diorang ingat Khalis takkan berani sebut kuat kuat..

tapi gambar makcik kantoi ni bukan kat CC Khalis tau..





makcik2.. kot ye pun janganla kat CC..malu dek orang je

Posted by mykhalis On 11:21 AM 4 comments

18sx.. model seksi untuk kalendar 7-up

sekali lagi.. 18sx untuk orang perempuan..heh..orang laki laki.. sila layan kalau sanggup




semoga dapat semangat sepanjang tahun..hehe

Posted by mykhalis On 11:16 AM 2 comments

Kucing yang nakal

Mata gile stim..wahhaha..tangan tu tak ingat!!

oklahh..tak perlu la bagitau gambar edit.. ciss

Posted by mykhalis On 11:02 AM 7 comments

Gambar seksi mereka yang dikaunselingkan oleh Jais untuk pertandingan ratu cantik

Ini adalah gambar mereka selepas sesi kaunseling.

Ini adalah gambar pusingan kelayaka.. walaupun mereka cakap penganjur memahami bahawa mereka tidak berbikini.. tapi pakaian seperti cheerleader ini tetap salah..



ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...