Pages

Support Penaja

Selamat Datang ke blogslucumenarik

Terima Kasih.. Datang dan hebahkan pada kawan-kawan anda

Hiburan

yang terkini lagi sensasi

Lawak dan Jenaka

Ada banyak cerita dan gambar yang mencuit hati

Politik

Mungkin memanaskan hati siapa yang tidak mengerti maksud sebenar

Ngeri dan Seram

Perghh..bikin serun je.. sabo je la ek?

Saturday, September 3, 2011

Posted by mykhalis On 9:29 AM 12 comments

Realitinya!!

betul tak? pengalaman peribadi Khalis memang selalu terjadi camni.. Kalau masa keseorangan, kesepian memang rasa forever alone..

Tapi bila dah ada makwe, masa ni lah muncul pelbagai dugaan dari bekas bekas.. awek awek.. bukan perasan..tapi memang betulla.wahahha..

Yang penting setia k?kepada yang beraya keseorangan..sabarla ek.. nanti tak tahu tahun depan terus beraya bertiga ke..hehe..InsyaAllah..

Posted by mykhalis On 9:24 AM 3 comments

Gambar edit dan gambar betul,, mana yang lebih ngeri?


Posted by mykhalis On 9:15 AM 6 comments

Usia 4 tahun di pakaikan dada palsu demi kecantikan

Khalis sebenarnya tak percaya bahawa ada mak dan ayah yang sanggup pakaikan anak mereka buah dada dan punggung palsu demi pertandingan ratu cantik budak-budak.

Bila ditanya pada si ibu, dia mengatakan takde salahnya, ini (dada dan punggung palsu) adalah bonus untuk memenangi pertandingan..

Dengan menjadikan Dolly Porton sebagai idola,adik Maddy Jackson 4 tahun mengenakan coli bersaiz C.

Untuk berita lebih detail di dailymail dan gambar budak ni sedang bersiap siap ada di bawah..heh







Friday, September 2, 2011

Posted by mykhalis On 11:00 PM 9 comments

pedo bear ada di mana mana!!

tipula kalau korang kata tak kenal pedo bear tu ape..hehe

Posted by mykhalis On 10:36 PM 4 comments

Apa permintaan kita pada jin Aladdin?

Katakan korang ada rezeki berjumpa dengan Jin lampu Aladdin? Apa permintaan korang? yerla.. kita cuma ada 3 permintaan yang terhad sahaja.rugila kalau di sia siakan..betul tak?

Tapi camne kalau kita dengan penuh tamak akan buat permintaan lebih permintaan.. contohnya"permintaan saya 100 lagi permintaan..betul tak?" Tapi tahukah korang ada satu peraturan di mana kita tak boleh buat permintaan seperti itu.. jadi apa yang boleh kita lakukan untuk dapat lebih permintaan tanpa mintak lebih permintaan..

Hahaha..cam pening je kan ayat Khalis..tapi cuba fikir.. ada tak caranya?

Che pikio..dpat tak?

putus asa??

hehehe,,kena la kreatif sikit..ye tak?heh

Posted by mykhalis On 10:00 PM 5 comments

My raya: raya raya raya

Jujurnya, inilah raya yang paling penat. Penat kerana puas beraya. Walaupun Khalis tak dapat merasai nikmat seperti dulu-dulu, dapat rewang dengan member member tapi.. Kali ini raya Khalis dah lengkap dengan hadirnya seorang wanita yang Khalis cintai di sisi, seorang anak penyambung dan pengukuh ikatan.

Khalis juga mengambil kesempatan dengan berniaga sarapan pagi di pasar basah pada raya ke tiga dan ke empat. Walaupun gila segan kerana pertama kali jual nasi lemak di pasar, tapi pengalaman yang menyeronokkan. bayangkanlah. setengah jam sahaja, jualan licin..hehe.. $$$$

Di sini Khalis nak kongsikan beberapa gambar Khalis dan keluarga, maaflah kalau nampak lebar,, bukan sebab Khalis lebar,tapi kamera tu yang rosak.. lebar habiss


My lovely son.. Sayf Muslim

Bersama dengan adik adik

di hadapan keputusan MU 8-arsenal 2..hehe

Gambar sekeluarga bersama isteri dan anak.

 Maafla sebab takde gambar mak dan abah.. tak sempatpun nak tangkap..hehe..sempat tangkap ngan adik beradik je..

Khalis tak tahu bila blog ini akan kembali normal..sebab Khalis bercuti sehingga minggu hadapan..sebab nak ke UPSI hantar adik perempuan Khalis yang sambung belajar di sana.. apa apun, Khalis cuba mengupdate k?

Posted by mykhalis On 8:32 PM 18 comments

gambar kantoi ; merenung!

dengan berakhirnya bulan puasa, bukan bermakna khalis kembali nak seksi seksi..tapi ini betul betul gambar orang kantoi.


Posted by mykhalis On 7:47 PM 3 comments

3 jam lagi .. 4 entry akan masuk.. sori kerana tidak update

khalis baru dapat pegang internet. so, masih tengah cari bahan bahan.. kalau ada rezeki, secepat mungkin akan update.. tapi khalis tau korang masih sibuk beraya.. thanks sbb masih sudi ziarah

Tuesday, August 30, 2011

Posted by mykhalis On 10:43 AM 9 comments

Selamat hari Raya.. Maaf zahir dan batin

Semua orang BZ, Khalis sendiri Bz sehingga kan baru je skrang di hari rayk rakaman semula MU lawan Arsenal.. Bayangkanlah betapa BZ nya.

Jadi secara ringkas, Khalis memohon maaf, seandainya selama berblogging ni wat korang tak senang, geram, marah..

Khalis,akan kembali pada hari raya ke tiga.. hati hati di jalan raya..

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...