Pages

Support Penaja

Friday, April 1, 2011

Fesyen ringkas dari negara China

Posted by mykhalis On 8:26 PM 11 comments

Fesyen ini tak memerlukan anda beli pakaian baru, cuma perlu...













sinsingkan baju ke celah ketiak ataupun ikat macam bra untuk tunjukkan dada.. paling terukpun perut kene kasi nampak..hehe

Sebenarnya selalu nampak uncle-uncle berbangsa cina selalu singsing baju diorang camnie..bila ada banyak-banyak gambar camni baru perasan betul-betul.

11 comments:

haha..diorang panas lah..haha..tapi serius kat public pun diorang leh buat

khalis, aku ada buat responden..click untuk lebih lanjut : Responden : Contest Cipta Ayat Paling Kool Tanpa Titik Dalam 1 Ayat

cam x cukup kain je..
lagi satu..nape setiap gmbar tu ade gambar perempuan yang sama?

@Abang Zam sebab panas sangat dah tu agaknye

musykil,.nape stiap gmbo ade mke pmpuan tu?,.siap trsengih2,.die bt kajian ke,.hehe,.

haha ,derang panas la kalis .and derang rasa perut derang comel .hehehehe

Khalis jangan tiru macam tu yek..

pompuan cina 2 mmg servay fesyen boroi ni ker hehehe...sume pic cm ader muka dia jer..

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...