Pages

Support Penaja

Selamat Datang ke blogslucumenarik

Terima Kasih.. Datang dan hebahkan pada kawan-kawan anda

Hiburan

yang terkini lagi sensasi

Lawak dan Jenaka

Ada banyak cerita dan gambar yang mencuit hati

Politik

Mungkin memanaskan hati siapa yang tidak mengerti maksud sebenar

Ngeri dan Seram

Perghh..bikin serun je.. sabo je la ek?

Saturday, April 4, 2015

Posted by Mohd Khalis Raouf Khairu Anuar On 2:19 PM 6 comments

3 Drama best utk marathon minggu ini



3 Drama yang baru habis maraton. dan memang best. Dengan hampir berpuluh drama yang keluar stiap minggu, memilih yang terbaik memang susah utk jadi tontonan. Maklumlah. kat rumah takde astro nak tengok iklan.. kena baca preview, review.. lepas tu sneak peak sikit.. kalau berbaloi baru boleh sambung..kalau tak rugi je masa.

1. Kill Me Heal Me.. ada perasaan yg sama macam tengok my love from star. komedi ada, tapi bila tiba time thrill. pergh.. naik semangat. 9/10

2. Pinochhio.. bila dengar tajuk ingatkan pasal lelaki dari kayu jadi orang.. rupanya pasal satu penyakit yang membuatkan pengidapnya tak boleh cakap bohong. jalan cerita pantas.. setiap masa ada misteri@scandal baru yang keluar membuatkan kita nak tahu apa yg berlaku 8.5/10                

3. Fated to Loved you.. emosi bercampur2.. time gelak dia kasi gelak je.. tapi bila time sendu.. memang senyapla depan tv..               10/10  

berminat boleh rujuk sini http://blogslucumenarik.blogspot.com/2014/12/berminat-mencari-cerita-baca-ni-dulu.html

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...