Pages

Support Penaja

Tuesday, March 29, 2011

DUNIA COKLAT YANG PALING LAZAT...

Posted by mykhalis On 5:33 PM 42 comments

Kenaapa kalau namanya perempuan suka makan coklat?? Kalau date dapat coklat mesti lembut kemain..tapi i like..hehe..

Sebab Khalis tau ramai peminat coklat, Khalis tunjukkan seni-seni coklat yang wat anda wondering..nak makan or nak simpan..hehe.. Kompom korang makan punye..pelahap betul wanita-wanita sekarang kan??












Ini 100% coklat tau
camne? ada yang mula jeling laki/pakwe la tue,,mintak coklat..hehe..nasib la pakwe memasing..

42 comments:

yehehe sedap! klau aku, aku nak jeling sape lak bro ? huhu

yg heels tu mantop..nk mkn pun syg..hihi

wahhh~ bestnye. lepas tgk entry ni, bkn stkt jeling je, siap suruh beli n carikan lagi. heheheheh~ ;)

nak nak...waaa nyaman kali ahh....

yg kamera tu mmg konfem nk simpan. hek3. =)

wah khalis,
nie mmg syg gile nie nak mkn.
lagi3 y kasot tu.
comel gila. :)

comelnya spanar tu....tapi takut nak makan...terbayang2 spanar yang real..

http://amirabdaziz.blogspot.com

wahhh! x termasuk ke anak tekak lah jawabnya..hahah

bye, nak kuar beli coklat dulu yer...

whoa!perfect for chocolate lovers like me!huahaha..
x kire la laki2 ckp pompuan pelahap cklat..haha

perggh... cokelat bentuk kamera tu memang unik :)

Ringan ringan

@Inspirationalefeks ko jeling awek ko..last2 ko gak kene bali..hehe

tetibe teringin nak makan cokelat Zip lak :)

Miss Dill^^

@fza_eyzzah hahaha..bakat queen control ada nie

@Darl Eika hehe..apa lagik..paksa la beli

@Meera Aziz pejamkan mata dan suapkan aje..hehe

@hani@debumelukut apa barang..mintakla big boss belikan..hehe

@Cik Teddy hahha..pengakuan pelahap coklat,,budak2 kecik takleh makan coklat..nnt gigii rongak

Salam..woah ! coklat3 <3 <3

@Henry Zackery jurugambar profesional mesti beli yg ini..hehe

@Novelgurl hehehhe..banayk coklat hati gumbira..

perghhh sedapppp!!!!
cam tak caye tu coklat.
huhuhu

waaaaa...nk coklat set bilik tdo tu!!!
arini makan bantal
esok makan tilam
lusa makan katil..hihik

khalis....blanje coklat kasot...comel....

peh! kasut cekelat tak menahan! ekekeke

alahaiii khalis,.CN xsanggup rsenye nk mkn,.trlampau kagum nnti duk tgk je coklat tu,.hehe

yang last tu macam menipu jer =.=!

nak makan ke... nak simpan....
nak makan ke.... nak simpan....

Demmm.. yang last skali tuh!!!

syg nak mkn...
cantik sgt..hehe;)

khalis,
minta pertolongan utk vote sy!
http://creamlovebunny.blogspot.com/2011/03/top-10-contest-gambar-paling-comel.html

VOTE NO : 7

really appreciate that!
thanx u so much!;)

sedapnyer.... kalo gitu 6t Miz kawen nak wat majlis depan coklat yang gamba macam istana tuh la.... heheheh

okay mcm tak percaya jaaa =='

@mykhalishaish..lps mkn cklat berus gigi la..bru x rosak..bdak kcik zman skrg bijak2 la..haha

Suke yg istana tu... dgn kasut... mcm best je kalo dpt simpan koleksi kasut... syg nak mkn...

Nina Cherry

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...