Pages

Support Penaja

Saturday, April 2, 2011

AMY SEARCH PENGETUA BARU AKADEMI FANTISIA 9 ( AF 9 )

Posted by mykhalis On 10:13 PM 5 comments

WAHH.. inilah pengetua baru AF 9
Khalis agak-agak esok mesti ramai orang akan cari pasal ni. So, kena la Khalis update kan..hehe..ini still lagi blog Sah dan Tak Sah tau. BUkan blog gosip artis

Baru sahaja tadi Aznil umunmkan yang Amy Seach kompom jadi pengetua.. Yang hampehnye, Khalis ingatkan ye o o je Dani Dewa 19.. Yerla,, dengan lagu latar mula-mula..

Khalis tak pedulipun kalau Dani dilantik walaupun kontroversi dia orang indonesia yang mempunyai pengaruhYahudi ke ape ke,, sebab AF pun program maksiat kan? ke ada cakap AF rancangan dakwah..wah wah wahhhh

k.. sori kalau ada terasa ek..

5 comments:

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...