Review blogger pemenang pertandingan contest ringkas Khalis ( Teka dialog filem )

Untuk memeriksa adakah pembaca-pembaca Khalis membaca setiap yang Khalis bebelkan, adakala Khalis buat contest ringkas di dalam post Khalis.

Antara yang pernah Khalis buat adalah teka keputusan bola, teka gambar potong, teka dialog dan sekarang Khalis wat wat dialog..hehe(link semua ada,, tapi malas nak cari arr)

Kalau Khalis wat kontest ringkas tak perlu copy banner ke, jadi ahli ke ape ke.. letakkan jawapan dan postkan komen.. hehe..

Khalis berhutang review dengan Kak Mas sebab dia menang teka dialog nak cari kayu..nak cari kayu.. hehe.. jawapnnya adalah citer p.ramlee labu labi. Alaaa,, yang ada jadi koboi, jadi orang kaya tue..



Kalau header sebelum ini namanya Mas Saari kalau tak silap,
Kak Mas sangat rajin komen blog Khalis, setiap hari mesti ada komen dari dia..
Kak Mas juga sangat rajin join segmen dan kontes.

Pandangan Khalis pada blog ini adalah
ringan
kemas
mudah komen
mesra

Kata-kata Khalis untuk K.Mas
Ramai orang follow akak sebab akak sangat sporting dan rajin komen..terima kasih sudi ziarah blog Khalis dari mula2 Khalis berblogging sampai sekarang..

Harapan..
Kembalilah mengomen secara aktif macam dulu..hahaha.. skrang dah kurang tau..

Kalau berminat sila klik blog di atas dan boleh join kak mas.. sangat-sangat mesra dan peramah.. sesuai dengan kerjayanya secretary..

tunggu review seterusnya untuk pemenang teka dialog baby pula k? masih ada setengah jam lagi sebelum tamat.. pukul 8.00 malam habis dah..hehe

Comments

ooo,.khalis ade buat contest ek,.huhu,.dh nk tamat dh,rini bizi..tahniah pd pmenang,.cehh,ckp siap2,.hehe,.
This comment has been removed by the author.
header bro pun dah nmpk len ek ? huhu ...
~~Ticer Wann~~ said…
waaa xaci...naper xpasan nih? naper naper?
~~Ticer Wann~~ said…
waaa xaci...naper xpasan nih? naper naper?
mas saari said…
alalalala...terima kasih khalis
sangat2 sweet dan terharu akak!

bukan akak sengaja taknak komen tapi kadang2 internet slow gila babas, nak loading pun susah...jgn marah aaa

lepas ni akak komen 2 kali utk satu entri....heheheheeheh
mas saari said…
akak rasa hari2 akak komen tapi sebelah malamlah!
cuba khalis tengok setiap entri khalis, mesti ada tau..

Popular Posts