Pages

Support Penaja

Wednesday, March 30, 2011

Mungkinkah ini beg sandang untuk Sayf yang membuatkan dia digilai wanita?

Posted by mykhalis On 12:33 PM 20 comments

Beg cengkerang ninja turtle
 Hahhaha..jahat kan ayah Sayf.. nak anak dia jadi pujaan semua wanita..wahahaha.. melihat pada Sayf,,ayah akan wat Sayf ada 6 packs semasa Sayf berusia 6 tahun lagik..hahaha( gelak jahat)

Jom Khalis kongsikan beg beg sandang yang kalau anda pakai ke kelas, kuliah ataupun ofis orang akan jeling.. kalau takpun 10 kali mesti toleh kerana kejelesen mereka pada anda..hehe


beg latop

beg gitar

beg bumi

beg serangga

beg star wars

beg grimlins

beg mr yoda


hehe..camne?ada berani nak pakai???


macam biasa arr..silalah tekan likes k?

20 comments:

dh byl likes ni! beg last tu cute giler!!!

order yang gitar satu....cantik colournya...

nak order kat mana ni khalis.. hehe

haha ader yg comel ade yg klaka

uiiii...yg glob tu mmg suai sgt ngn bebudak skang..sbb beg dorg byk kena masukk buku..muahahahaha


http://qasehraihan.blogspot.com/2011/03/bila-sebut-indon-apa-yang-anda-fikir.html

bestnyerr..
kan best klu ade jual kat mesia..

nk beg grimlins...

hadhoii..baru tgk movie dia ja smalam
hahaha...

en.khalis belikan Miss Shikio 1 noh.. LoL~

@chentaNUYU hahaha.. macam kene paksa la pulakkan nak kene likes2..hehe..yg last?minat star wars ke?

@Cekodok hahaha..kalau ada la no tel..tapi no us la..

@qasehraihan betul tue..kalau khalis pegang beg adik ipar darjah dua..mau bengkok tulang..berat gile

@Miss Shikio wahhh..bagi links cerita grimlins..kenangan masa kanak2 tue

Beg bumi tu memang tak agak-agak besarnya. Hahaha.

klo jual kat sini

kompem aku tak beli. ngahahha

kalo sy still tadika brani lahh nk pakai..hehe :))

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...