Pages

Support Penaja

Monday, March 28, 2011

Cup cakes untuk peminat games Farmville

Posted by mykhalis On 7:01 PM 12 comments

Sebelum Khalis mula berblog, aturan hidup Khalis masa masuk kedai camni..Setiap hari tau..

1  utusan
2 hmetro
3 nara
4 facebook
    4.1     farmville
    4.2     hotel city
    4.3     fishville
    4.4     cityville
    4.5     poker
5 maaduu
6 youtube
7 syok.org
8 manutdmalaysia

itulah hari2.. sampai kalau datang kedai naik jemu pun ada.. Berbeza ngan zaman ada blog ni. Rasa macam tertekan la pulak sebab nak cari post yang best2.. Maklumlah..kalau tak best orang lari pulak..hehe..

Jadi,, untuk mereka yang pernah main farmville di facebook mesti suka cupcakes nie.. Ada ke orang kat malaysia rajin nak buat? kalau ada dan harga berpatutan, silalah bagitau Khalis.. Nak tempah..serius nie..










nampak sedap sangat...

12 comments:

commelnye... nak.. nak.. nak... *muke berharap*

alahai comelnya cupcake tuh..:)

ahh! tidakk!!! sudah lapar! haaha...

geram sgt!!

Tak sampai hati nak makan kalau comel macam ni. Hehehe.

cumilnyer....ishh kalo org bg ni mmg syg nk mkn... ngeee

men farmville jugak!! hehe

comelnyeee!!!
kite pun main gak dulu,
tapi skang dah bosan,
huhu.

aaaaaaaaaahhhhhhh!!!! naaaaaaaaakkk!!!!! hoho (^_^)

nie rasanya mcm cupcake malaysia je sbb ade nme lokman kt kek 2 kan? creative dan cumel..syg nak makan

air liur meleleh-leleh tahap gaban..
sedaaappp...

comel dan sangat sedap!!!

game farmville akak kat FB tu dah lama berkubur...huhuhuhu

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...