Cup cakes untuk peminat games Farmville

Sebelum Khalis mula berblog, aturan hidup Khalis masa masuk kedai camni..Setiap hari tau..

1  utusan
2 hmetro
3 nara
4 facebook
    4.1     farmville
    4.2     hotel city
    4.3     fishville
    4.4     cityville
    4.5     poker
5 maaduu
6 youtube
7 syok.org
8 manutdmalaysia

itulah hari2.. sampai kalau datang kedai naik jemu pun ada.. Berbeza ngan zaman ada blog ni. Rasa macam tertekan la pulak sebab nak cari post yang best2.. Maklumlah..kalau tak best orang lari pulak..hehe..

Jadi,, untuk mereka yang pernah main farmville di facebook mesti suka cupcakes nie.. Ada ke orang kat malaysia rajin nak buat? kalau ada dan harga berpatutan, silalah bagitau Khalis.. Nak tempah..serius nie..










nampak sedap sangat...

Comments

zakiah said…
commelnye... nak.. nak.. nak... *muke berharap*
Puan Kutu said…
alahai comelnya cupcake tuh..:)
Miss Shikio said…
ahh! tidakk!!! sudah lapar! haaha...

geram sgt!!
Miss Tira said…
Tak sampai hati nak makan kalau comel macam ni. Hehehe.
~~Ticer Wann~~ said…
cumilnyer....ishh kalo org bg ni mmg syg nk mkn... ngeee
GeminiGurlz said…
men farmville jugak!! hehe
athirahzaki said…
comelnyeee!!!
kite pun main gak dulu,
tapi skang dah bosan,
huhu.
bedpet said…
aaaaaaaaaahhhhhhh!!!! naaaaaaaaakkk!!!!! hoho (^_^)
pencari cinta said…
nie rasanya mcm cupcake malaysia je sbb ade nme lokman kt kek 2 kan? creative dan cumel..syg nak makan
Sharienz Sz said…
air liur meleleh-leleh tahap gaban..
sedaaappp...
mas saari said…
comel dan sangat sedap!!!

game farmville akak kat FB tu dah lama berkubur...huhuhuhu

Popular Posts