Kereta-kerata mewah yang terbuang di Dubai

Orang - orang arab di Dubai ni kaya bebeno gamaknye kan? Ape je yang takde..semua ada..dari padang pasir ke taman salji. Memang senang lenang betulla hidup mereka.. Tapi macam terlalu membazir la kan? Kenapa Khalis cakap membazir?

Cuba tengok gambar kat bawah nie..







bukan calang calang jenis kereta yang terbiar,, Ferrarri,, Merc, BMW,, uissshhh.. itu yang kat parking lot,, yang kat tempat kompaun? agaknya, asal kene  kompaun je malas nak tebus, beli je yang baru...

Comments

Miss Shikio said…
import bawak mai sni bleh x??

hahaha...~
~~Ticer Wann~~ said…
dorang ni kaya sgt ke smpi biar2 je keta nih? nak sebijik buleh ka?
Anonymous said…
Sayangnya walaupun mereka kaya tapi orang kafir juga yang memerintah dunia. Haaaish~
chentaNUYU said…
khalis...bak dekat Nuyu sebijik...adoii knp la susah sgt nk komen entry khalis huhu
fza_eyzzah said…
ni la akibat terlalu kaya. hu3~
Fyqa said…
ish3... dasyat depa nih.
acidd maula said…
memang pun khalis .y masa Acidd pergi dulu lagi la .hummer derang boleh biar je dekat tengah padang tu jadi tempat tidur kucing plak .haihhh .
Miss Dill said…
ate kalau dah tanak pun, pos la kat guwa barang sebuah dua.

masyuk~

Miss Dill^^
AizA said…
membazir amalan syaitan....kaya adalah dugaan yang besar seseorang..

kaya harta juga membuat kita lama dihitung di padang masyar..
Dayana Aj said…
da kaya x reti nk bersyukur plak..kalo xnk tu cbe la post kt aku ni ha..ngeh2 !!
mykhalis said…
@Miss Shikio kan? buleh declare beso buruk nie
mykhalis said…
@Miss Tira sbb diorang lebih pentingkan nafsu
mykhalis said…
@chentaNUYU pertama khalis bukan orang arab..kedua..kenapa susah pulak?huuu
mykhalis said…
@fza_eyzzah kaya melampau2 agaknya
mykhalis said…
@acidd maula awatla tak angkut bawak balik... rugi tue
mykhalis said…
@Miss Dill dah keluo dah peraknye..ehhe
mykhalis said…
@AizA
stuju2.. bila kaya perangai takbur dan riak cepat datang..
mas saari said…
wah! memang kaya..
nak pergi sana songlap satu! hehehe
waduh sygnye....kalaulah kan itu kepunyaan hamba, aceeh!!!berangan!!
Dawa said…
tok2 arab ni kaya melampau sampai lupa diri. isk2

Popular Posts