Pages

Support Penaja

Wednesday, March 30, 2011

Kereta-kerata mewah yang terbuang di Dubai

Posted by mykhalis On 2:01 PM 22 comments

Orang - orang arab di Dubai ni kaya bebeno gamaknye kan? Ape je yang takde..semua ada..dari padang pasir ke taman salji. Memang senang lenang betulla hidup mereka.. Tapi macam terlalu membazir la kan? Kenapa Khalis cakap membazir?

Cuba tengok gambar kat bawah nie..







bukan calang calang jenis kereta yang terbiar,, Ferrarri,, Merc, BMW,, uissshhh.. itu yang kat parking lot,, yang kat tempat kompaun? agaknya, asal kene  kompaun je malas nak tebus, beli je yang baru...

22 comments:

import bawak mai sni bleh x??

hahaha...~

dorang ni kaya sgt ke smpi biar2 je keta nih? nak sebijik buleh ka?

Sayangnya walaupun mereka kaya tapi orang kafir juga yang memerintah dunia. Haaaish~

khalis...bak dekat Nuyu sebijik...adoii knp la susah sgt nk komen entry khalis huhu

ni la akibat terlalu kaya. hu3~

ish3... dasyat depa nih.

memang pun khalis .y masa Acidd pergi dulu lagi la .hummer derang boleh biar je dekat tengah padang tu jadi tempat tidur kucing plak .haihhh .

ate kalau dah tanak pun, pos la kat guwa barang sebuah dua.

masyuk~

Miss Dill^^

membazir amalan syaitan....kaya adalah dugaan yang besar seseorang..

kaya harta juga membuat kita lama dihitung di padang masyar..

da kaya x reti nk bersyukur plak..kalo xnk tu cbe la post kt aku ni ha..ngeh2 !!

@Miss Shikio kan? buleh declare beso buruk nie

@Miss Tira sbb diorang lebih pentingkan nafsu

@chentaNUYU pertama khalis bukan orang arab..kedua..kenapa susah pulak?huuu

@acidd maula awatla tak angkut bawak balik... rugi tue

@Miss Dill dah keluo dah peraknye..ehhe

@AizA
stuju2.. bila kaya perangai takbur dan riak cepat datang..

wah! memang kaya..
nak pergi sana songlap satu! hehehe

waduh sygnye....kalaulah kan itu kepunyaan hamba, aceeh!!!berangan!!

tok2 arab ni kaya melampau sampai lupa diri. isk2

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...