Pages

Support Penaja

Selamat Datang ke blogslucumenarik

Terima Kasih.. Datang dan hebahkan pada kawan-kawan anda

Hiburan

yang terkini lagi sensasi

Lawak dan Jenaka

Ada banyak cerita dan gambar yang mencuit hati

Politik

Mungkin memanaskan hati siapa yang tidak mengerti maksud sebenar

Ngeri dan Seram

Perghh..bikin serun je.. sabo je la ek?

Saturday, March 26, 2011

Posted by mykhalis On 7:15 PM 10 comments

TEKNOLOGI: Gadget-gadget terulung dari zaman lampau ( repost )

Mungkin pada masa ini anda akan senaraikan Ipad, Wii, Iphone, Android merupakan gadget paling hangat pada masa sekarang. Tapi pada 10 tahun akan datang? Jadi kehangatan Gadget-gadget ini akan surut mengikut peredaran masa. Kalau tak percaya? Semasa saya menggunakan Nokia 3310 pada tahun 2001/2002 saya sudah dikira hensem. Tak pernah lekang pegang telefon bimbit. Setiap minggu beli housing baru dan tukar. Sekarang nie?

Di bawah merupakan senarai Gadget yang hangat pada zaman tersebut. Kalau anda ada salah 1 darinya.. Anda pernah hangat. heh

Pocket Transistor Radio (1960)
Philips E3300 Cassette Recorder (1962)

Pentax 30mm SLR (1964)

Instant Photography (1968)

Trimphone (1969)

Color Television Set (1970)

Home LP Cassette Recorder (1972)


Electronic Calculator (1974)

Atari 2600 (1977)

Apple II Computer (1977)

Sony Walkman (1980)

Commodore 64 (1982)

Compact Disc Player (1984)

VHS Player (1985)

Nintendo NES (1986)

Desktop Fax Machine (1989)

Cell Phone (1990)

Nintendo Game Boy (1991)

Laptop Computer (1994)

Sony Playstation (1995)

Digital Camera (1996)

MP3 Player (1998)

Posted by mykhalis On 5:22 PM 10 comments

speedbump yang paling berkesan di dunia

Kalau ka jalan kampung kaau tak tahan sangat budak2 main prenggg prenggg( ape nama main pusing minyak moto kuat2 waktu free gear ek?)  Khalis letak je pelepah kelapa  3 4 batang.. dari jauh dah nampak.. tak boleh la orang pecut laju2 kan?

Tapi yang kat bawah ni serius tak terfikir nak buat lagik..pakcik ni memang dah panas hati agaknya

camne?ada berani nak merempit lagik??


Sila tekan like kalau suka k?

Posted by mykhalis On 3:25 PM 9 comments

Koleksi gambar menarik 3

 kenapa gambar pertama dan last berubah??


lu pikir la sendiri..hehe



membawa makna yang berlainan..kan??


 sesuai ni nak kenakan kawan2..betul tak?hehe


Bujang,, kawen dan beranak..hm,mm


Kalau suka sila tekan likes

Posted by mykhalis On 3:21 PM 10 comments

Gambar lukisan pensel 3D yang creepy

Seorang pelukis bernama Fredo dari Chile telah melukis gambar-gambar ini. Menakjubkan usianya baru sahaja 17 tahun..Sungguh berbakat kan budak ne. Menurutnya, hanya setengah jam diambil untuk menyiapkan lukisan-lukisan ini.









gile berbakat ahh..awatla dia pilih nak lukis benda seram-seram.. Kalau lukis yang romantik-romantik mesti ramai awek terpikat.



Berminat dan suka.. Klik la ek

Posted by mykhalis On 2:40 PM 6 comments

Koleksi gambar-gambar lucu part 2

sambungan.. nampak sangat nak wat psot wat banyak2 hari ini kan? isi gambar sikit2..hehe

 ada jugak main tenis style nie ek?


sape la sanggup nak lekat kat pintu toilet die

sexy santa


Declaration of war..hehe


spechless.. wanita selalu memperdayakan kita.. Bra span, bra push up, bra big chest.. lelaki tak ernah tipu..huuuu( itu tak kire yang masukkan tisu, kapas lagik tue)


kalau suka sila tekan likes

Posted by mykhalis On 1:30 PM 13 comments

koleksi gambar-gambar lucu Part 1

Khalis nak cuba auto posting selama 4 jam.. sebab ada 5 bijik komputer nak repair nie..hehe

 hahahha.. teringat babak citer nie. Khalis simpan lagik dalam MP4 Khalis..

 geli siutt muka laki nie..hehe


Ayat mengayat yang tak boleh blahh


Khalis tak tau nak pilih yang mana satu


Aduiii..bukak la lens dulu..kan??



Kalau suka sila tekan likes

Posted by mykhalis On 12:10 PM 18 comments

Cara kupas telur rebus tanpa mencacatkan.


Bila nak tunjuk teknik nie,,rasa nak je gi kedai nasi lemak. nak tunjuk vid nie.. Yerla..kekadang diorang suruh anak diorang kopekkan telur sampai buruk bebeno rupenye..Khalis tau la sebab Khalis pernah tolong mak jual nasi lemak kat anak murid dia malam2 kat asrama..hehe..

ketul atas bawah tiup..damn..lawa gile telur..


kalau suka klikla like

Posted by mykhalis On 11:13 AM 22 comments

Mouse yang 13sx

Khalis tak pasti kenapa kenapa tajuknya begini. Tapi tetikus ini namanya g-point..


 Klik g pint ke website yang korang minat terus..

So we have a category for quite some time called “Power & Money” where we were supposed to post cool stuff but since we were too focused on chicks we haven’t added anything there yet but today we’re found something so awesome that was a MUST post here. We’re talking about the coolest mouse ever which is called G-Point and will probably the reason why all your coworkers will envy you.
The G-Point Mouse is an eye catching gadget designed by Andy Kurovets that looks almost exactly like a real vag with the scroll ball and the quick access button combined to take the place of the… you know! It’s never been easier to find the G-Spot than with this G-Spot mouse and this awesome gadget will probably make your work time A LOT more pleasant.
The G-Point mouse is discreet enough to make your work mates think they are imagining the mouse’s true identity but once you know what it is, you definitely KNOW what it is!  This cool mouse is just a concept piece at the moment but I’m pretty sure it will prove to be a hit and will be the best gift at an office party!

bentuk die seksi kan?



Kalau suka sila tekan like tau

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...