Pages

Support Penaja

Selamat Datang ke blogslucumenarik

Terima Kasih.. Datang dan hebahkan pada kawan-kawan anda

Hiburan

yang terkini lagi sensasi

Lawak dan Jenaka

Ada banyak cerita dan gambar yang mencuit hati

Politik

Mungkin memanaskan hati siapa yang tidak mengerti maksud sebenar

Ngeri dan Seram

Perghh..bikin serun je.. sabo je la ek?

Tuesday, May 8, 2012

Posted by mykhalis On 1:06 PM 6 comments

Pertandingan last Khalis untuk blogslucumenarik.blogspot.com


Semalam, ayah Khalis dah sign aggreement..kitorang mesti siapkan lebih kurang 20 biji rumah dalam tempoh 3 bulan.. yup.. banyak kerja kan? Ayah Khalis akan hantar Khalis sebagai pemantau.. kerja siang malam tak pasti.. dan tempat kerja di Labis.. kalau dari Kuala Rompin kiranya atas Segamat.

Dan pembinaan rumah akan dibuat di dalam Felda Chemplak. Khalis dah lawat site.. memang kawasan kampung.. maklumlah estet.. dikelilingi pokok getah dan kelapa sawit.. Khalis sebagai owner CC memang takde broadband dan laptop.. sebab tu kalau Khalis balik kampung wife..Khalis kena pergi CC orang lain..

CC pun Khalis tutup serta merta camtu je... belum angkut lagi barang -barang..adehh..camne nak wat kan? 

Khalis hargai pendapat korang.. semalam Khalis dapat 3 offer untuk jadi penulis sampingan.. adik khalis yang Khalis dah puluh kali paksapun terbuka hati nak menulis untuk blog ni..

So,, sebagai penghargaan pada korang semua.. Khalis akan buat pertandingan.. Hadiahnya? bernilai lebih dari RM500.. tapi Khalis tak bagi dalam bentuk wang tunai.. tapi dalam bentuk jersey.. korang ingatkan yang Khalis ada nak wat jual jersey raya lepas? stock ada lagi.. Khalispun tak reti nak jual online ni.. so, Khalis rasakan nak buat sebagai hadiah je..

Kiranya ada 10 helai jersey untuk dimenangi la.. pertandingan apa? syarat penyertaannya.. kena tunggu dulu.. Khalis nak bagitau korang dulu.,. dan Khalis sendiri akan menentukan pemenangnya.. sebarang rayuan dan surat menyurat tidak akan dilayan sama sekali..

Selepas tamat je pertandingan.. Khalis akan serahkan blog ini secara rasmi kepada beberapa orang penulis yang berminat.. Khalis open.. ada 100 orang penulis pun takpe.. sambil tulis nak promote blog korang pun takpe.. korang jangan ingat blog ni income banyak udahla.. memang selama berblogging ni..jumlah keseluruhan Khalis dapat baru RM753.13.. entahla.. camne nak kaya dengan berblogpun tak taula..

Pada sape yang berminat nak menjadi penulis jemputan..korang mesej je kat fan page blogslucumenarik..wahahahaha...

Monday, May 7, 2012

Posted by mykhalis On 5:24 PM 9 comments

Minggu penentuan untuk blogslucumenarik.blogspot.com

Blog ini bukan blog Khalis sorang je.. ianya hak korang jugak.. jadi tak patut kalau Khalis terus mendiamkan diri dan terus hilang cam tu je

Bila Khalis buat blog ni.. Khalis dah lintas Nara.. nak lintas serius.. tapi agaknya ilmu tak cukup lagi..atleast Obe dah ada mengomen kat sini,, amenoworld pun dah ada,,

Tapi nak tutup blog ni sayang gila rasanya.. tapi itulah kenyataannya.. Khalis ada 7 hari lagi sebelum Khalis muktamadkan penutupan blog ini..

Alasannya mudah.. Khalis terpaksa tutup CC sebab ayah Khalis serahkan satu kerja pembinaan yang jauh dari Kuala Rompin.. dan projek ni mungkin mengambil masa setahun ke 3 tahun.. jadi Khalis ambil keputusan terpaksa ajak orang rumah berpindah.. di kawasan baru ni, Khalis tak tahu camne sistem kerja..Khalis tak pasti ada masa tak nak mengadap komputer..

Jadi.. tutup atau teruskan? bagila masa 7 hari Khalis tengok camne.. semuanya tidak pasti lagi...

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...