Pages

Support Penaja

Wednesday, March 30, 2011

18sx iklan pakaian zaman silam

Posted by mykhalis On 10:50 PM 14 comments


Sape minat Audrey Hepburn? Sayeeee!!! saya!!!  Tapi paling suka tiffany??yang ada lagu romantik tue..maleh arr nak google..hehe

Kalau ada tengok cerita dulu-dulu mesti tau yg diorang punya cerita agak sopan, nak wat adegan kiss pun bertapis la jugak.. tengok swimsuit jerla.. macam seluar pendek je.Kalau sekarang?? Pakai riben je kot tutup belakang.. wahahhaha...


So.. walaupun kategori 18sx, tapi takder la seksi meksi melampau k?nak seksi meksi gi blog lain..blog ini blog suci..heheheh













sopan kan?kalau yg macam nak seksi sikit lukis je.. ishhh..sian orang laki zaman dulu-dulu.. tengok lukisan je banyak..

14 comments:

euwwwwwwwww...cekcinya!

khalis dah baca lum komen2 akak?
heheheehhee

hahahahaha!!!!!! sopan ek camtu?

tapi tak faham dengan gambar last skali tu. ape motif die pakai bra? errkkk....huh! ok bai. *malu teramat. hahaha.

bro...ada simpan advertisement/poster iklan lama ni ke? kalau ada email aku bro... hahah

seksi gila !!!!!!!!!!!!

amboi2 khalis mengidam nak satu ker siap wat n3 camnie...Panas2!!!! panas dah mummy nie cam nak bukak baju jer..hahaha...

mak aih nipple bra pun ada huhu bek tak yah kai bra hehe

memang suci murni blog ni.. kah~ kah~ kah~

hot n spicy entry ni..heee..:D

kpda pengendali blog..
jgn marah klau kna naik kot..huhuhu
seksyen ni!!!

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...