18sx iklan pakaian zaman silam


Sape minat Audrey Hepburn? Sayeeee!!! saya!!!  Tapi paling suka tiffany??yang ada lagu romantik tue..maleh arr nak google..hehe

Kalau ada tengok cerita dulu-dulu mesti tau yg diorang punya cerita agak sopan, nak wat adegan kiss pun bertapis la jugak.. tengok swimsuit jerla.. macam seluar pendek je.Kalau sekarang?? Pakai riben je kot tutup belakang.. wahahhaha...


So.. walaupun kategori 18sx, tapi takder la seksi meksi melampau k?nak seksi meksi gi blog lain..blog ini blog suci..heheheh













sopan kan?kalau yg macam nak seksi sikit lukis je.. ishhh..sian orang laki zaman dulu-dulu.. tengok lukisan je banyak..

Comments

mas saari said…
euwwwwwwwww...cekcinya!

khalis dah baca lum komen2 akak?
heheheehhee
rj Etika said…
hahahahaha!!!!!! sopan ek camtu?

tapi tak faham dengan gambar last skali tu. ape motif die pakai bra? errkkk....huh! ok bai. *malu teramat. hahaha.
Miss Shikio said…
haha... terlebih sudah!
nitestalker said…
bro...ada simpan advertisement/poster iklan lama ni ke? kalau ada email aku bro... hahah
chentaNUYU said…
seksi seksi seksi hehe
nelly said…
seksi gila !!!!!!!!!!!!
memel said…
peh.. tajam gile. haha
Atiey said…
amboi2 khalis mengidam nak satu ker siap wat n3 camnie...Panas2!!!! panas dah mummy nie cam nak bukak baju jer..hahaha...
mak aih nipple bra pun ada huhu bek tak yah kai bra hehe
memang suci murni blog ni.. kah~ kah~ kah~
Henry Zackery said…
nipple bra terbaek :) lama hilang bro ??

Apabila Kartun Wujud Di Dunia
NuruL SyuhadaH said…
hot n spicy entry ni..heee..:D
smile said…
kpda pengendali blog..
jgn marah klau kna naik kot..huhuhu
seksyen ni!!!

Popular Posts