Pages

Support Penaja

Thursday, March 31, 2011

Isteri curang, suami dengan senapang dan kekasih gelap isteri

Posted by mykhalis On 7:00 PM 24 comments

Wahhh..baru awal pagi tadi Khalis berbicara tentang kos cinta dan kahwin. La ni dah cerita pasal senapang?curang?kekasih gelap???

Khalis berminat nak join RELA memandangkan abah Khalis merupakan seorang ketua plantun yang ada senapang gajah berlesen di rumah. Sangat rasa gagah bile tengok abah setiap hujung minggu pergi memburu..( Paling menyampah balik bawak buruan Khalis kena bersihkan,, ewww)hehe

Jadi Khalis bagitau abah Khalis nak masuk RELA jugak. Abah kata boleh, tapi kene hantar kursus macam komando, ada latihan fizikal dan bagai.. Khalis tanya,, rela takde jawatan kerani yang wat surat ke ape ke.. tukang masak ke..hehe.. Abah kata takde!! Keputusannya.. Khalis tak jadi masuk RELA.. takmo arr kene gasak di komando suruh lari lompat.. huuuu.. takde harapan nak ada senapang sendirik.

Bukan ape, rasa macho arr hujung minggu duduk di depan rumah sambil gosok-gosok senapang. Nampak burung je,, masukkan peluru dan pangggg!!! HAHAHAHA( GELAK JAHAT )

Jomlah layan kes isteri curang bersuamikan suami ada senapang..






korang rasa kalau betul-betul ni korang nak tembak siapa???

24 comments:

Err tak silap ada satu video yang siisteri pergi tembak suami dia curang. Then dia tembak perempuan tu pula.

Ini video tu Cik Khalis

http://www.youtube.com/watch?v=J3UMEAhpns0&oref=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fresults%3Fsearch_query%3Dwife%2Bkill%2Bhusband%26aq%3Df&has_verified=1&oref=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fverify_age%3Fnext_url%3Dhttp%253A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%253Fv%253DJ3UMEAhpns0%2526oref%253Dhttp%25253A%25252F%25252Fwww.youtube.com%25252Fresults%25253Fsearch_query%25253Dwife%25252Bkill%25252Bhusband%252526aq%25253Df%2526has_verified%253D1

msti rasa bersalah giler kan pengacara nie..khalis dah tengok..tapi yg ini suami curang..takleh tunjuk..hehe

hehee... semua pakat pakai suar warne2 merah... kikii

wahh,,semua suar kaler pink merah,,, hahaha,,,

nak curg gi tempat lain.. jgn kat ruma..

kenape mesti berseluar merah?...pelik pulak..uhuhu

miss Tira: perempuan tu ank tiri dye kan??

khalis: salah sape la yer.. si suami mati pucuk atau si isteri yg gersang gila sex.. haha

2 la te-anna..moon pn pasan..suma pakat pakai sluaQ kaler merah...

@Cik Sue sabo2..tak berbaloi nak bunuh

@Azroy Bin Kassim kompom bukan salah mak mengandung..hehe

@^_^ mOonijOe mAniK ~~~ korang tengok suar nk tengok ape nie???ehhehe

hahaha. mcm tu pon snggop. tembak terus sng.

sampai macam tu sekali nak selamatkan diri ..

berani buat berani tanggung la kan.. hehe

ahahaha... mmg cari nahas si laki tu kacau istri org.. kan dah nak kena tembak

hahahah...

ish2 mcm2 kes la.. aih .. sape suruh curang adehh

haha..lucu pulak tgk gmbr ni..hahh..ada hati nak curang lagi?!

wah.. pandai mereka bergayut.. HAHAHA

kalau aku, aku tembak perempuan tu dulu.

if im d man..shoot d wife..
bcoz she willing 2 b d unfaithful one lor..
no mercy! =P

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...