Pages

Support Penaja

Selamat Datang ke blogslucumenarik

Terima Kasih.. Datang dan hebahkan pada kawan-kawan anda

Hiburan

yang terkini lagi sensasi

Lawak dan Jenaka

Ada banyak cerita dan gambar yang mencuit hati

Politik

Mungkin memanaskan hati siapa yang tidak mengerti maksud sebenar

Ngeri dan Seram

Perghh..bikin serun je.. sabo je la ek?

Monday, December 10, 2012

Posted by mykhalis On 12:30 AM 2 comments

Highlight game Manchester City 2- 3 Manchester United

Elok je lepas layan Harimau Malaya seri dengan Gajah Putih.. apa lagi , Khalis layan Man  Utd la pulak.. tapi layan kat rumah je..depan komputer,, kat rumah takde sport.. tengok kat internet je la.. so, untuk mengelakkan dari lambat loading.. Khalis kongsikan gol gol dari dari perlawanan tadi..

Gol pertama dari Rooney, waktu ni memang smart la jugak gol.. tergamam gitu je goalkeeper..

Gol kedua pun dari Rooney jugak.. waktu ni Khalis memang rasa tak sedap hati dah.. sebab Man Utd susah nak leading besar awal2 game..

Dah kata dah... dari tak sedap hati dah nak jadi kecut dah.. bukan tak percaya kat team sendiri.. tapi...nakw at camne.. bertahan dah tahap gila baban dah.. nak goal jugak

waktu ni memang dah garu kepala dah.. memang hati dah tak senang.. malas betul dihampakan perasaan secara live ni..patutnya goal ni..aduhh.. camne leh offsaid pulak..

 Tapi nak wat camne.. sebagaimana  Chelsea merasakan kekalahan pertama dalam liga di tangan Man Utd.. camtu jugak  Man City kena rasa.. wahahhaha

jawapannya..rasakannn... wahahhaa...

sekian post setelah sekian lama..

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...