Pages

Support Penaja

Wednesday, March 30, 2011

Rekaan rekaan jepun yang diluar kotak/ tercampak jauh dari kotak

Posted by mykhalis On 3:14 PM 20 comments

Mentega berbentuk gam
Banyak jugak entry Khalis pasal jepun nie..Hehe.. takpe...diorang adalah bangsa yang maju dan boleh berfikir perkara yang  bangsa kita tak mampu nak fikirkan pun..hmm


mop kucing

corong penitis mata

10 dalam 1 alat bertani

bantal peluk teman lelaki

payung kumpul hujan

gula getah tenaga batin

penghadang kepala untuk tidur

tie yang juga merupakan payung


secara ikhlas berapa barang kat sini pernah terbayang dek kite nak buat..khalis rasa paling genius mentega..ehhe..senang sikit nak sapu atas roti ( psttt.. Khalis makan roti Gardenia sahaja..hehe)

20 comments:

yang butter glue stick tuh Miz penah try wat zaman skola dulu, tapi tak jadik cuz butter tuh cair...heheh ;)

superb lah..siap ade butter stick lgi..

bantal tgn boipren tuh wajib beli oleh gadis2 gatai spt saye

wahhh ade org ngaku gatai...cepat2 tlong garu kan

chop! nak penghadang kepala utk tido 2..

@anieesshh amboi..siap sumpah lagik..hehe

@Miz Novexx wahh..daya kreativiti yg tinggi juga rupanya..hehe

@chentaNUYU yang cool sahaja diterima di sini..hehe

@~~Ticer Wann~~ alamak pocottt..main chop2 pulak dah..hhehe

hohoho yg ni mmg sangt sangt cool!!!

tie tu hebat la! cover payung hehe

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...