Pages

Support Penaja

Selamat Datang ke blogslucumenarik

Terima Kasih.. Datang dan hebahkan pada kawan-kawan anda

Hiburan

yang terkini lagi sensasi

Lawak dan Jenaka

Ada banyak cerita dan gambar yang mencuit hati

Politik

Mungkin memanaskan hati siapa yang tidak mengerti maksud sebenar

Ngeri dan Seram

Perghh..bikin serun je.. sabo je la ek?

Saturday, February 25, 2012

Posted by mykhalis On 10:29 PM 0 comments

Latest Update : Gambar cun Pernikahan Ana Raffali dan Aznaim

Posted by mykhalis On 9:52 PM 0 comments

Lelaki yang tiada perasaat gayat bergayut di tempat tinggi


Seorang lelaki berusia 22 cuba menjadi spiderman ke dua apabila cuma menawan pencakar langit di Moscow apabila menangkap gambarnya di tempat tinggi. Cuma siapa yang yang tangkap gambar dia ek? mesti dia tangkap gambar dari tempat lagi tinggi.




Posted by mykhalis On 9:39 PM 0 comments

Pasangan yang berkahwin setiap tahun selama 15 tahun

bagi pasangan yang baru sahaja berkahwin.. memang menakjubkan bila dapat tahu selama 15 tahun berkahwin mereka akan melancong seluruh dunia sambil memperbaharui ikrar.(bagi kristian la) tapi bagi kita orang Islam nak sambut setiap tahun dengan penuh rasa syukur dan romantik memang agak sukar.

Statistik menunjukkan 3 tahun adalah bulan madu. 5 tahun adalah dugaan besar. Fuhh..kalau dalam tempoh 3 tahun pertama dah asyik bergaduh camne gamaknya nak melalui hari2 mendatang kan?

















sweet siot

Posted by mykhalis On 4:38 PM 2 comments

adik Kim Kardashian kini model bikini.. umurnya baru 16 tahun ye

Wahh..wahai jantan-jantan semua.. hati-hati,, ini budak bawah umur k? Nampaknya legasi keturunan selalu berbogel akan jatuh pada adik la pulak.. Kalau sebelum ni kakak-kakak dia biasa berbogel untuk kempen PETA la..Playboyla.. sebab bawah umur.. Kendall jenner berbikini la dulu.. yer la..bawah umur. nanti dah cukup umur.. Playboy bagi offer baru bukak habis..ye tak?






Posted by mykhalis On 3:35 PM 0 comments

Pemilik bontot dicari pihak berkuasa


Kerana satu kecurian berlaku di Durham Constabulary, polis sekarang sedang bertungkus lumur berusaha untuk mencari suspek yang disyaki melakukannya.Malangnya.. dalam kejadian itu.. gambar pencuri gagal ditangkap oleh cctv. 

Walaupun pencuri itu gagal mendapat apa -apa, namun perbuatannya merompak sebuah kedai di Newton Aycliffe menyebabkan pekerja kaunter trauma dan pihak polis berusaha untuk memberkas penjenayah. 

Buat masa ini.hanya ada satu petunjuk iaitu gambar bontot pencuri yang sedang menyorok dan pihak polis terpaksa meminta bantuan orang ramai seandainya dapat mengenali bontot di dalam gambar..

Posted by mykhalis On 2:33 PM 5 comments

Patung Jesus disambar petir

Sebuah patung  62-kaki disebuah gereja di Ohio telah dipanah petir semasa ribut petir yang teruk dan meletup kemudiannya terbakar dan mengakibatkan patung tersebut hangus dijilat api. Patung yang bernilai $300,000 US dan diperbuat daripada bahan gentian kaca dan Styrofoam itu hanya tinggal rangka dawai. Kebakaran yang berlaku juga telah menyebabkan kerosakan $400,000 US kepada 'Solid Rock Church' di Monroe, Ohio.

Sebelum


 semasa


selepas


Posted by mykhalis On 1:33 PM 0 comments

arghhh..ngeri gile.. Kaki tercucuk kayu tapi still boleh gelak

Ni memang agak ngeri arr.. bukan sikit punya ngeri..tapi banyak punya ngeri.. Kalau tercucuk besi tajam faham la jugak.. tapi ni kayu bergerutu sekali.. mesti sakit gila..tapi tak taula pulak apa puncanya..huuuh




Fufufufufufuufufuuuuu

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...