koleksi kotak tisu yang menarik

orang seni..shakspear..
 Selamat paaagiiii... hari ini, kita akan beramai-ramai menghiasi rumah kita dengan 1 lagi barang yang membuatkan tetamu anda muncung mulut.. Barang yang dimaksudkan ialah.....

Kotak tisu.. ape barang kasi tisu toilet kat tetamu kan? Yang akan saudara saudari lihat sebentar nantu ialah....

semua di bawah ini..pilih sahaja..cantik2 kan? lain dari yang lain..


tisu hitam..canggih nie

kek

badut

selsema

spiderman

patung tiki

topi magic

paracut

patung bog moai

kotak ada spy camera

Comments

saya YANA said…
tisu hitam cntik....
erk kotk tisu spy..? ngerinye.. hahaha..
topimagine said…
paleng suka yang first tu... smart2.. hehe
qasehraihan said…
waaaa....saya nak yg tisu itam tu...mcm xclusive jerr..haha

tp yg org terbang pun lawa ak..hehe


http://qasehraihan.blogspot.com/2011/03/masa-yang-sesuai-bagitau-mak-yang.html
~~Ticer Wann~~ said…
spiderman ngn paracut... wahh smart 2... haha..
dwaty said…
suka spiderman n kek
nelly said…
comel2 seyh !!
kreatif gila ~
yatie Awang said…
macam mana tetamu nak tengok baran pelik ni, selalu order tak pernah sampai pun huhu....
mas saari said…
menarik, tertarik, the booommm!
khalis nak satu..
wahhh,ni kalau btol boley grab dr lappy nih,mmg bnyk dh brg2 pelik terhias kt umah CN ni,.hehe,.
mykhalis said…
@saya YANA khalis nak beli yg spy..hehe
mykhalis said…
@topimagine hehe..top tukar gamabr ke?
mykhalis said…
@qasehraihan tau takpe..pastu takdela nampak kotor sangat kan?
mykhalis said…
@~~Ticer Wann~~ laaa..minat spiderman rupenye
mykhalis said…
@nelly 2 seringgit..mau??
mykhalis said…
@mas saari dua pun boleh tau..hehe
lalink7 said…
yg batman best..tapi suke yang no 2..tisu itam..so koolllllllllll
athirahzaki said…
kan best kotak camni?
takdelaa petakk je,
boring dah,
haha.
cik sakdi said…
ni nak tarik tisu tu dah 1 hal.msti tersekat2, haha yela nak kuar dari idung badut segale.

Popular Posts