Pages

Support Penaja

Thursday, March 31, 2011

koleksi kotak tisu yang menarik

Posted by mykhalis On 9:30 AM 22 comments

orang seni..shakspear..
 Selamat paaagiiii... hari ini, kita akan beramai-ramai menghiasi rumah kita dengan 1 lagi barang yang membuatkan tetamu anda muncung mulut.. Barang yang dimaksudkan ialah.....

Kotak tisu.. ape barang kasi tisu toilet kat tetamu kan? Yang akan saudara saudari lihat sebentar nantu ialah....

semua di bawah ini..pilih sahaja..cantik2 kan? lain dari yang lain..


tisu hitam..canggih nie

kek

badut

selsema

spiderman

patung tiki

topi magic

paracut

patung bog moai

kotak ada spy camera

22 comments:

tisu hitam cntik....
erk kotk tisu spy..? ngerinye.. hahaha..

paleng suka yang first tu... smart2.. hehe

waaaa....saya nak yg tisu itam tu...mcm xclusive jerr..haha

tp yg org terbang pun lawa ak..hehe


http://qasehraihan.blogspot.com/2011/03/masa-yang-sesuai-bagitau-mak-yang.html

spiderman ngn paracut... wahh smart 2... haha..

comel2 seyh !!
kreatif gila ~

macam mana tetamu nak tengok baran pelik ni, selalu order tak pernah sampai pun huhu....

menarik, tertarik, the booommm!
khalis nak satu..

wahhh,ni kalau btol boley grab dr lappy nih,mmg bnyk dh brg2 pelik terhias kt umah CN ni,.hehe,.

@saya YANA khalis nak beli yg spy..hehe

@qasehraihan tau takpe..pastu takdela nampak kotor sangat kan?

yg batman best..tapi suke yang no 2..tisu itam..so koolllllllllll

kan best kotak camni?
takdelaa petakk je,
boring dah,
haha.

ni nak tarik tisu tu dah 1 hal.msti tersekat2, haha yela nak kuar dari idung badut segale.

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...