Pages

Support Penaja

Tuesday, March 29, 2011

Bila Bill Gates bertemu Steve Jobs

Posted by mykhalis On 1:02 PM 18 comments

Betul ke ejaan nie..Kalau salahpun takkan diorang nak saman kan?Tapi kalau saman mesti ada mention blog Khalis..wahhh..trafik masa tue mesti juta-juta nie...heh

Jom tengok perbualan pertemuan dua orang tokoh ini. Bagi Khalis sangat lucu..hee..



kredit kepada sahabat blogger Khalis http://jarikiaoh.blogspot.com/.. Dia blogger baru lagik..jom jenguk reramai..hehe

18 comments:

hahaha...klaka!

suka yg loan bank tuu..hahahha

mntg2 diorg tu jutawan LOL~

cis cis,
bapak ah menganjing ayat dorang,
hahahaha
tau ar kaye

lawak40x.... Miz tergelak sorang sorang, adess ;)

nk kaya cm dorang gak aa...boleh ka? hiii

haha ..gelak guling2 kat sni ..:D

kahkahkahkah...ada je kamu ni ek..dpt dr mana sume ni??

hahahha,jahat,.tau la diorg kaye,.adoss,tapi memang lawak la,.hahahaha,.

@Miss Shikiosuka..sbb walaupun ringkas tapi bermakna je..heh

@athirahzaki hak hak hak..tapi ini imiginasi je tau

@Miz Novexxjgnbagi orang perasan,,nnt orang cakap gile..hehehe

@~~Ticer Wann~~ buleh,,kene wat jenama durian la..hehe

@qasehraihan hehe..sumber dari pelbagai..kalau qaseh ada khalis takkan malu2 untuk rembat jugak..hehe

@HATYCIKNUURUL tau takpe.sampai ati mempermainkan orang tak kaya cam kita kan??

hehehe..ayat2 para jutawan kalau berbual tu..hee

eceh ..cm nmpak lak Nellty terguling2 ..hahahahaha

ha3~ sengal je. ;) lau kaya sangat, nak jadi bini no 4 leh?? hahahahaha~ ;)

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...