Pages

Support Penaja

Thursday, March 31, 2011

Manusia manusia istimewa di dalam circus ( part 1 )

Posted by mykhalis On 12:30 PM 15 comments

Tahu tahu sahajalah zaman dulu, sirkus adalah tempat mereka berhibur. Jadi mereka mengumpulkan manusia-manusia yang istimewa untuk melakukan persembahan. Mereka sangat istimewa kerana mereka sangat berlainan dengan manusia normal lain. Peringatan.. Ibu mengandung tidak digalakkan menonton..








 
Bersyukurlah kita kerana dilahirkan dalam Islam dan sempurna tubuh badan.. Masa untuk kita memperbaiki amalan kita..

15 comments:

mcm cite vampire apprentice kot..

err..serius ke ni?mmg betul2 wujud ye?kesiannya...syukur dilahirkan sempurna tubuh badan

manusia memang ada yg sempurna dan ada yang tak...tetap bersyukur kerana dilahirkan sempurna!

SYUKUR ALHAMDULILLAH..
SEMPURNA TUBUH BADAN... =)

kasihan plak tgk diorg...

bersyukur anugerah Allah.. :)

@Cekodokvampire apprentice?tak taupun..huuuu

@chentaNUYU itulah..kita mst bersyukur dengn memiliki tubuh badan yg sempurna

ya Allah,tkutnye tgk,.ibu mngndung mmg jangan tengok,.mntak dijauhkn,.dr dlu lg ade muke2 pelik cmni ek,.hishh,.

@Miss Shikio yang tabah sahaja dapat meneruskan hidup..

lohh..kenapa zaman skrang dah take orang camtue..ni zmn dulu nye kan?

@lalink7 ada,tapi pembedahan buleh dibuat dari kecil..

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...