Pages

Support Penaja

Selamat Datang ke blogslucumenarik

Terima Kasih.. Datang dan hebahkan pada kawan-kawan anda

Hiburan

yang terkini lagi sensasi

Lawak dan Jenaka

Ada banyak cerita dan gambar yang mencuit hati

Politik

Mungkin memanaskan hati siapa yang tidak mengerti maksud sebenar

Ngeri dan Seram

Perghh..bikin serun je.. sabo je la ek?

Saturday, June 11, 2011

Posted by mykhalis On 7:21 PM 5 comments

Jom belajar Engrish

Bila terlalu bergantung pada google translate..
















Posted by mykhalis On 5:17 PM 2 comments

Koleksi barang besar dari zaman dulu-dulu

Menjelang post yang ke 1000 ni,secara jujurnya Khalis rasa keliru dengan apa yang Khalis post, apa yang orang lain post. Dan bila Khalis cek semula, rupa-rupanya Khalis teruja dengan post yang Khalis dah tulis..

Maaflah, dan terima kasih kepada readers dan blogger yang terus menyokong Khalis. Khalis tetap ziarah sahabat-sahabat.. maaflah tidak meninggalkan komen.

Untuk meneruskan hari sabtu yang mendebarkan ini,, debar sebab tak tahu nak sokong ganu ke klate..hehe.. Maklumlah..nak harapka negeri sendiri tak tahulah pulak.. tapi kelantan menang rasanya malam nie..wahahhaa

Jomlah kita sambung pada tajuk cerita.. koleksi barang-barang besar dari zaman dulu-dulu














Posted by mykhalis On 3:36 PM 8 comments

Rekaan rambut terkini: berkepala binatang

Beberapa malam yang lepas, Khalis mencari video pemakaian shawl yang cun untuk isteri.. Tapi sayangnya, susah nak jumpa yang cantik dan betul-betul menutup bahagian dada. Kebanyakannya singkat je.. Apalah makna bertudung kalau tak tutup aurat kan?

Kalau di Malaysia, demam artis untuk mewarnakan rambut masih lagi tidak berkurangan. Walaupun telah banyak produk yang disahkan tidak telap air. Khalis bukan apa, mereka mungkin pakai yang telap air..maklumlah, nak solat, mandi wajib kan? tapi bagaimana kalau mereka merupakan idola dan ada peminat yang suka gaya rambut dan warna rambut dan tiru? Sebab biasalakan.. orang kita ni suka tiru membabi buta sebelum menyiasat,kesian peminat yang naif( sebenarnya tuttttutututtt)

Yerla.. dahla tiru anda tak tutup aurat.. lepas tu mewarnakan rambut pulak.. ermmm..so Khalis sarankan fesyen rambut ni buat semua artis wanita Malaysia yang freehair.. mesti dapat perhatian,.,hehhe













Siapa makan cili..dia rasa pedas..

Posted by mykhalis On 2:52 PM 3 comments

Hijaukan bandar tanpa kehijauan rumput?

Kerana takutkan pemeriksaan yang akan dilakukakan oleh kerajaan. Sebuah majlis perbandaran tempatan di Ukrain terpaksa mencari jalan segera untuk menghijaukan bandar mereka.

  




Kerajaan yang telah memberi peruntukan kepada majlis perbandaran untuk menanam pokok-pokok dan rumput mengharapkan perbelanjaan dilakukan sewajarnya.

Namun kerana kesuntukan masa, mereka terpaksa mengambil jalan mudah dengan mengecat semua tanah yang ada..Tak tahulah la ianya berjaya atau tidak.. Kalau berjaya memang menteri mereka bodoh piang sama dengan menteri laman web 1.4 juta kita..

Posted by mykhalis On 11:32 AM 7 comments

Dirty Talk

Waahahha.. bukan apa.. kadang-kadang isteri suka mengenakan si suami masa dia "mahu"..apa salahnya bila isteri "mahu" suami pulak kenakan isteri.. Tapi apapun kesannya..si suami jugakla yg merana..heh

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...