Tajuk - tajuk buku dalam pasaran yang tak logik

Kalau biasa dalam tv diorang selalu bukak buku guide for idiot.. how to  betul tak? hehe..
tapi tajuk tajuk buku yang akan dilihat nnt tak pastila akan terjual tak..

Alasannya?korang tengokle sendiri..

cara buat sendiri keranda anda!!

kene ajar ke?mungkin la kot..

walaupun sambung titik2,,kompom bukan untuk kanak-kanak

juga bukan untuk kanak-kanak

gangsta pun kene belajar mewarna..asas masuk gangsta..hehe

ntahle..sape beli ni sangap nak jadi pandai kot

Kaitan antara oral dan sayur??

adesss.. tak bestt langsung buku nie..

Cara mengoray awek melayu takde ke?awek melayu skrangkan minat korea.bangla( kombinasi yg hmmm)


Tapi kalau ada sesiapa berminat nak beli buku sila kol Khalis k?hehe..

Comments

mas saari said…
eeeee...tak senonoh tajuknya!
chentaNUYU said…
tajuk x blh blah..huhu
saya YANA said…
how to date a white man takde ke..? hahaha...
Anonymous said…
HOHo..teruk3-.-
mas saari said…
ok khalis, akak dah komen kat setiap entri hari ni...sila baca ok! hehehehehe...
Abang Zam said…
hahaha..do it ur self
hahaha
~nsar~ said…
cara mengorat orang melyu mintak khalis tolong buat.. haha
Anonymous said…
Buku macam ni pun ada ke. Alahai~
Miss Dill said…
mengong tajuk weh


Miss Dill^^
Pacek ABU sifir said…
hakhak...bodoh gile tajuk buku neh ye..
-she-

Popular Posts