Pages

Support Penaja

Wednesday, March 30, 2011

Tajuk - tajuk buku dalam pasaran yang tak logik

Posted by mykhalis On 9:40 PM 10 comments

Kalau biasa dalam tv diorang selalu bukak buku guide for idiot.. how to  betul tak? hehe..
tapi tajuk tajuk buku yang akan dilihat nnt tak pastila akan terjual tak..

Alasannya?korang tengokle sendiri..

cara buat sendiri keranda anda!!

kene ajar ke?mungkin la kot..

walaupun sambung titik2,,kompom bukan untuk kanak-kanak

juga bukan untuk kanak-kanak

gangsta pun kene belajar mewarna..asas masuk gangsta..hehe

ntahle..sape beli ni sangap nak jadi pandai kot

Kaitan antara oral dan sayur??

adesss.. tak bestt langsung buku nie..

Cara mengoray awek melayu takde ke?awek melayu skrangkan minat korea.bangla( kombinasi yg hmmm)


Tapi kalau ada sesiapa berminat nak beli buku sila kol Khalis k?hehe..

10 comments:

eeeee...tak senonoh tajuknya!

how to date a white man takde ke..? hahaha...

ok khalis, akak dah komen kat setiap entri hari ni...sila baca ok! hehehehehe...

hahaha..do it ur self
hahaha

cara mengorat orang melyu mintak khalis tolong buat.. haha

Buku macam ni pun ada ke. Alahai~

mengong tajuk weh


Miss Dill^^

hakhak...bodoh gile tajuk buku neh ye..
-she-

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...