Pages

Support Penaja

Friday, April 1, 2011

Kereta konsep dari Apple.. iMove

Posted by mykhalis On 3:51 PM 10 comments

Adakah ianya benar? anda cari la sendiri tau. Hehhehe,,nama blog ni pun sah dan tak sah..

Berikut adalah yang tersebar di intenet mengatakan kereta konsep dari syarikat Steve Jobs iaitu Apple untuk mengeluakan kereta pintarnya yang pertama..






Hehehe..camne?Lawa ke?  tak tau la kalau ada yang berkenan..Khalis rasa macam tak muat je kalau Khalis nak naik kereta nie..

10 comments:

kereta ke tu? cam mouse jer..hahaha..

macam mouse? haha.... besar gedabak kat depan cafe mesti la kerete.. samada real bole jalan atau je kan.. comel la.. tapi Yana tetap minat SWIFT... eh.. tetibe plak..

aku rase macam tak laju je..hahaha
aku nak laju2!

awww... nmpk comeyy sgt2..

geram!! hahah

cik nak kreta ni..nak buat maen2 dlm umah..hik3

unik... smart..bergaya... :D

Adakah kereta ini hanyalah sebuah kereta concepts semata-mata?

khalis,cm ssuai tuk sayf je,.hehe,.

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...