Kereta konsep dari Apple.. iMove

Adakah ianya benar? anda cari la sendiri tau. Hehhehe,,nama blog ni pun sah dan tak sah..

Berikut adalah yang tersebar di intenet mengatakan kereta konsep dari syarikat Steve Jobs iaitu Apple untuk mengeluakan kereta pintarnya yang pertama..






Hehehe..camne?Lawa ke?  tak tau la kalau ada yang berkenan..Khalis rasa macam tak muat je kalau Khalis nak naik kereta nie..

Comments

Mira iiya said…
kereta ke tu? cam mouse jer..hahaha..
ApiH said…
canggih je nampok.. hebat²..


SILA KLIK Sungai oh Sungai
saya YANA said…
macam mouse? haha.... besar gedabak kat depan cafe mesti la kerete.. samada real bole jalan atau je kan.. comel la.. tapi Yana tetap minat SWIFT... eh.. tetibe plak..
Abang Zam said…
aku rase macam tak laju je..hahaha
aku nak laju2!
Miss Shikio said…
awww... nmpk comeyy sgt2..

geram!! hahah
Cik Teddy said…
cik nak kreta ni..nak buat maen2 dlm umah..hik3
~~Ticer Wann~~ said…
unik... smart..bergaya... :D
Miss Tira said…
Adakah kereta ini hanyalah sebuah kereta concepts semata-mata?
khalis,cm ssuai tuk sayf je,.hehe,.

Popular Posts