Pages

Support Penaja

Thursday, March 31, 2011

Ibu bapa contoh ( part 1 )

Posted by mykhalis On 5:24 PM 15 comments

tak cute langsung!!! ahhahaha

Mereka adalah inspirasi kepada Khalis supaya JANGAN JADI MACAM MEREKA!!!

taula ayah kuat

samapai hati wat baby camni

ular sawa ngan anak sama besar je

ha3.. pole dancing tue

sapela mak bapak biarkan anak tengah jalan nie


bapak gay ke?

haha..chalie's Angel

merokok??

ini mesti baby yahudi nie

letak dalam bonet je?

kECIK-kecik dah diajo menembak?


Semoga anda tak jadi seperti mereka..

15 comments:

peh! ni bukan contoh namanya. hoho

ahhaha.. nk try praktik yg salotap anak kat dinding tu bleh x??

hahahah

khalis..balik kam jangan lupe try pelekat baby khalis kat wall umah aw..hahaha

@Miss Shikio meh khalis salotep m shikio mau?

@Pacek ABU sifir adehh..kene perli ke nie???tak aci toll

gambar anak khalis xde ke?? cube try buat.. hehe

ahahaha..bapak jadi penari bogel, anak jadi ape weh!

ahahaha..baca ni kalau nak belog kau jadi famous : 2 Cara Nk Belog Jadi Famous & Dapat Gadis Gebu

Macam-macam ragam perangai manusia ni kan. Hehe.

itu mcm pun ada ka???
gila lekat kat dinding gtu..hoho

da besa anak pon cam mak bapak..

wehhh,jahat buat nak cmtu,.yg 1st tu trkjut tgk,.hehe,.geram sgt kot smpai gitu skali mke baby tu,.hehe,.

gile la...tp baby dorg ni mcm suke jer..x nangis pun..hehe

heheh.. pelik sungguh, tpi unik la ^^

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...