Ibu bapa contoh ( part 1 )

tak cute langsung!!! ahhahaha

Mereka adalah inspirasi kepada Khalis supaya JANGAN JADI MACAM MEREKA!!!

taula ayah kuat

samapai hati wat baby camni

ular sawa ngan anak sama besar je

ha3.. pole dancing tue

sapela mak bapak biarkan anak tengah jalan nie


bapak gay ke?

haha..chalie's Angel

merokok??

ini mesti baby yahudi nie

letak dalam bonet je?

kECIK-kecik dah diajo menembak?


Semoga anda tak jadi seperti mereka..

Comments

bedpet said…
peh! ni bukan contoh namanya. hoho
Miss Shikio said…
ahhaha.. nk try praktik yg salotap anak kat dinding tu bleh x??

hahahah
Pacek ABU sifir said…
khalis..balik kam jangan lupe try pelekat baby khalis kat wall umah aw..hahaha
mykhalis said…
@bedpet hehe..perli je nie
mykhalis said…
@Miss Shikio meh khalis salotep m shikio mau?
mykhalis said…
@Pacek ABU sifir adehh..kene perli ke nie???tak aci toll
gambar anak khalis xde ke?? cube try buat.. hehe
Abang Zam said…
ahahaha..bapak jadi penari bogel, anak jadi ape weh!

ahahaha..baca ni kalau nak belog kau jadi famous : 2 Cara Nk Belog Jadi Famous & Dapat Gadis Gebu
Anonymous said…
Macam-macam ragam perangai manusia ni kan. Hehe.
qasehraihan said…
itu mcm pun ada ka???
gila lekat kat dinding gtu..hoho
saya YANA said…
da besa anak pon cam mak bapak..
wehhh,jahat buat nak cmtu,.yg 1st tu trkjut tgk,.hehe,.geram sgt kot smpai gitu skali mke baby tu,.hehe,.
Reena said…
gile la...tp baby dorg ni mcm suke jer..x nangis pun..hehe
amna said…
heheh.. pelik sungguh, tpi unik la ^^

Popular Posts