Pages

Support Penaja

Selamat Datang ke blogslucumenarik

Terima Kasih.. Datang dan hebahkan pada kawan-kawan anda

Hiburan

yang terkini lagi sensasi

Lawak dan Jenaka

Ada banyak cerita dan gambar yang mencuit hati

Politik

Mungkin memanaskan hati siapa yang tidak mengerti maksud sebenar

Ngeri dan Seram

Perghh..bikin serun je.. sabo je la ek?

Sunday, September 21, 2014

Posted by Mohd Khalis Raouf Khairu Anuar On 4:01 PM 7 comments

Citer terkini blogslucumenarik

Assalamualaikum.. perghh.. lama gile tak mengupdate.. bukan dah tahap bersawang.. dah tahap nak roboh dah..

Tapi biasala.. tempat2 yg camni memang ramai penagih suka duduk.. hangpa tak caya? cuba tengok stats blogslucumenarik ni..

stats blogslucumenarik yang terbaru
fuihh.. pageview 100k++, harian dapat lagi dalam 4-5k..

apa? tak hebat pun.. yerla2.. tapi ni hari2 walaupun tak pernah berupdate semenjak....

tu dia.. 31 julai tahun lepas oo.. korang blogger power memang la tak rasa apa2.. tapi khalis dari huruf A-last huruf dalam pos ni memang rasa berbangga kerana masih ada yang sudi datang..

apa akan jadi pada blog ni.. sebenarnya ramai insan2 dah menolong utk aktifkan semula blog ni.. tapi yerla.. blog ni nampak je ramai.. pendapatan time zaman kegemilangan 100k pageview,,dkt 3 juta sebulan pun tak prenah cecah 3 angka.. nak bayar upah pun segan.. kadang2 dapat 24 hinggit je untung iklan.. cehh

ramai yang nak beli.. tapi sayaangg sangat.. sbb dalam blog ni ada sentuhan dan cerita peribadi.. nnt jual orang edit.. orang delete.. kenangan ooo..

k lah

terima kasih kerana menjenguk blogslucumenarik..

realitinya,, blog ni terlampau banyak pos best sampai kalau khalis click random tarikh..ada post yang sendiri dah tak ingat.. hee.. itu yg menulis.. yang menjenguk lagi la kan?

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...