Pages

Support Penaja

Selamat Datang ke blogslucumenarik

Terima Kasih.. Datang dan hebahkan pada kawan-kawan anda

Hiburan

yang terkini lagi sensasi

Lawak dan Jenaka

Ada banyak cerita dan gambar yang mencuit hati

Politik

Mungkin memanaskan hati siapa yang tidak mengerti maksud sebenar

Ngeri dan Seram

Perghh..bikin serun je.. sabo je la ek?

Saturday, March 3, 2012

Posted by mykhalis On 10:22 PM 10 comments

panasss!!! Gambar seorang budak perempuan melayu islam dan beberapa orang budak lelaki sambil pegang arak di hotel tersebar

Sial betul pompuan ni.. ayat baik punye.. sape nak bertanggung jawab ni? Khalis dapat gambar ni di facebook.agak tersebar arr..

Khalis yakin budak ni melayu dan islam berdasarkan gaya dia bercakap..

Posted by mykhalis On 10:10 PM 0 comments

Guru berhenti kerja dan bercerai selepas bercinta dengan anak murid 18 tahun


Jordan Power 18 tahun telah keluar dari rumahnya. ibunya yang pelik menyiasat mendapati anak gadisnya rupanya telah berpindah dengan bekas gurunya. Guru lelaki berusia 41 tahun ini nekad untuk bercerai dan berhenti kerja demi cintanya pada anak muridnya yang comel.



Si ibu sekarang menjalankan kempen di facebook supaya pihak berkuasa menyiasat samada guru ini pernah tidak melakukan perbuatan sumbang semasa jordan berusia bawah 18 tahun supaya boleh di dakwa.Guru lelaki bernama James Hooker kini di kritik ramai dan menimbulkan rasa bimbang dikalangan penjaga samada ini akan menjadi trend diikuti oleh guru dan pelajar lain.

Posted by mykhalis On 8:34 PM 0 comments

Mahasiswa Jepun berjaya reka tulisan baru

Setiap laman web terkenal memiliki jenis tulisan dan font tersendiri. jadi, walaupun kita tukar perkataan lain tapi dikekalkan jenis tulisan font.Kita akan dapat tahu tulisan ini milik syarikat apa.

jadi, seorang pensyarah meminta pelajarnya mereka tulisan baru.. Jadi seorang pelajar sedaya upaya cuba menghasilkan tulisan tersendiri.

Akhirnya,,dia mendapat idea dengan memintalkan bulu romanya. Hasilnya seperti di bawah..

tulisan caps lock

tulisan huruf kecil
persoalannya..ada ke orang nak pakai?heh

Posted by mykhalis On 8:28 PM 0 comments

Pertandingan memasak dan makan kemaluan haiwan

kalau sebut pasal makan kemaluan haiwan ni.Khalis teringatkan mengenai rancangan x-faktor. Memang menggelikan peserta kena makan kemaluan haiwan. ada yang kena blender,ada yang dipanggang.. erghh

Kejohanan Memasak Kemaluan Haiwan Dunia Kali Ketujuh telah di adakan di sebuah perkampungan di Orzem Serbia. Pada pertandingan ini tukang masak akan memasak kemaluan pelbagai jenis haiawan seperti lembu jantan,unta ,burung unta dan kanggaru.Menurut penganjur Ljubomir Erovic tujuan diadakan pertandingan ini ialah untuk kegembiraan,makanan, dan keberanian.


Di Serbia makanan yang di masak daripada kemaluan haiwan ini digelar buah pinggang putih.Kemaluan haiwan di anggap kaya dengan tertosterone dan berkhasit untuk lelaki.Pengunjung akan menikmati makan dariapada kemaluan itu sambil berpesta.


Posted by mykhalis On 6:06 PM 3 comments

koleksi GIF geleng-geleng kepala





Posted by mykhalis On 5:00 PM 3 comments

Memalukan.. kesian artis perempuan ni.. walaupun tak sengaja

punyala seronok sampai tak perasan tue..

Posted by mykhalis On 4:09 PM 0 comments

Lelaki ini menjual gigi di jalanan

gigi palsu rosak? boleh hantar kasi repair.. tak percaya? lihatlah senyumanku

Posted by mykhalis On 3:30 PM 0 comments

Cute gila kucing ni panggil

marilaaa..marilaaa..

Posted by mykhalis On 2:30 PM 0 comments

Siut je.. budak ni berak dalam tren

Siap bawak tisu.. budak ni protes ke ape? macam hampeh je..memang 18sg betolla




sumber

Posted by mykhalis On 1:46 PM 0 comments

Lawak siott.. ratapan perasaan sedih ratusan peminat Justin Bieber 18 tahun

Lol.. apa kejadahnya.. rupanya bukan semua orang gembira JB dah 18 tahun..ramai rupanya yang sedih,,ahaks..

mungkin korang boleh tengok lagi post JB di sini..  di sini .. di sini. .di sini. .di sini.

sumber

Posted by mykhalis On 1:21 PM 0 comments

Bergaduh laki bini tepi jalan sampai anak meraung-raung

Khalis pernah tengok satu pasangan pak cik dan mak cik bergaduh di pasaraya.. Kalau tak silap sebab cucu / anak diorang nak mainan. Si pak cik nak beli.. Mak cik pulak tak nak sebab membazir. Memang kesian tengok sebab budak kecik tu dah peluk dah mainan.. tapi nak wat camne..tengok je la.








pengajarannya.. orang lebih suka tangkap gambar anda laki bini bergaduh dari menenangkan anda dan anak anda yang sedang menangis..

Posted by mykhalis On 12:27 PM 0 comments

Game ini dilarang kerana kandungannya 18sx

Inilah game 18sx yang dilarang untuk pengeluarannya di beberapa negara. Dan kebanyakannya ialah negara Eropah.



Dead or Alive: Dimensions merupakan satu jenama permainan yang bercorak perlawanan dan telah berjaya menarik perhatian ribuan pemain. malah ianya juga menjadi filem  beberapa tahun lalu.

Antara alasan pengharaman game ini adalah kerana pakaian yang diguna oleh watak di dalam permainan ini sangat seksi. malah postur badan mereka yang sangat seksi menyebabkan para pemain akan ghairah melihat watak berbanding keghairahan bermain permainan ini.

Posted by mykhalis On 12:20 PM 0 comments

Akhirnya...Hotel gay pertama di New York

NEW YORK - Sebuah hotel gay yang pertama di bandar raya ini telah dibuka di 42nd Street berdekatan dengan Times Square.
Hotel The Out NYC itu dilengkapi dengan sebuah kelab malam, spa, kolam renang dan restoran.
Ia dibuka secara rasmi kelmarin dan mempunyai 105 buah bilik dengan kadar penginapan bermula pada harga AS$250 (RM750) untuk satu malam. - Agensi

Posted by mykhalis On 11:51 AM 0 comments

Perghh.. blog dijual dengan harga 15juta USD


Seorang Remaja berusia 22 tahun yang bernama John Wu,telah mencipta sejarah hidupnya yang tersendiri apabila Blog miliknya yaitu bankaholic.com telah di beli oleh bankrate.com pada harga US$ 15 Juta.

John Wu,Pendiri dan satu-satunya Pekerja bankaholic telah dibayar sebanyak US$12,5 Juta untuk Blog miliknya,bankaholic.com.Dia akan menerima duit selebihnya US$2,5 Juta pada tahun berikutnya.

Blog miliknya ‘bankaholic.com’ dibina menggunakan CMS WordPress menerima pendapatan dari Google Adsense dan Link Affiliate Kad Kredit.Post di bankaholic berisi Maklumat Perbankan Terkini dan Ekonomi Semasa.

Punca utama kenapa Blog tersebut di beli pada harga yang ‘menakjubkan’ ialah kerana Blog tersebut telah berjaya mendapat kedudukan (Ranking) tertinggi di Search Engine seperti Google dan Yahoo! pada hampir setiap Keyword (Katakunci) yang berkaitan dengan Perbankan.

sumber

Posted by mykhalis On 11:50 AM 0 comments

Syarifah Aleya DJ Hot fm bercerai


KUALA LUMPUR: Pelakon dan penyampai radio popular Sharifah Aleya Syed Zainal Rashid atau Leya, 30, mengakui sudah bercerai dengan suaminya, pemuzik, Muhammad Ashraf Aasimudin (Ashraf), 32, Rabu lalu.

Pasangan itu berpisah selepas kedua-dua pihak mengadakan perbincangan. Muhammad Ashraf melafazkan cerai talak satu terhadap Leya di Mahkamah Syariah Subang Suria, Subang. Bagaimanapun, ketika dihubungi semalam, pasangan ini enggan mengulas punca perceraian mereka kerana ia terlalu peribadi dan mahu ia menjadi rahsia.

“Saya tidak boleh ulas perkara ini kerana ia terlalu peribadi, cukuplah saya katakan yang kami bukan lagi suami isteri,” katanya. Sementara itu, Ashraf berkata, dia menerima ketentuan ini dengan hati terbuka dan komited dengan tanggungjawabnya sebagai bapa kepada anaknya.

Justeru itu dari awal dia dan Leya memilih menyelesaikan perkara ini dalam keadaan tenang malah tidak wujud istilah bermasam muka kerana perpisahan ini atas persetujuan bersama.

“Kami bergilir menjaga anak kembar kami Aza Ameena dan Asha Ameena, Isnin hingga Rabu mereka menetap dengan Leya manakala giliran saya dari Khamis hingga Ahad.

“Biarpun tidak lagi tinggal sebumbung, anak masih tanggungjawab saya. Mereka masih kecil dan sebagai bapa saya pastikan mereka dapat kasih sayang secukupnya dan membesar dalam suasana sihat.

“Kami bergilir-gilir menjaga anak kembar kami Aza Ameena dan Asha Ameena, Isnin hingga Rabu mereka menetap dengan Leya manakala giliran saya pula dari Khamis hinggalah Ahad. “Baik saya mahupun Leya tiada masalah bawa anak keluar berjalan-jalan seperti sebelum ini cuma buat masa ini belum boleh kerana dia masih dalam edah. Saya tidak mahu orang keliru dengan status kami,” katanya.

Komposer muda yang kini bertugas sebagai pegawai Artis dan Repotua (A&R) Life Records itu berkata, seboleh mungkin dia tidak mahu perkara ini disensasikan kerana ia membabitkan nama baik keluarga.

Bagaimanapun apabila media sudah menghidu perkara ini dia perlu jelaskan bagi mengelakkan kekeliruan atau timbul kontroversi yang bukan-bukan.

Posted by mykhalis On 11:23 AM 0 comments

Pelajar kolej perempuan lancarkan kempen kongsi tandas dengan lelaki


Kedengaran pelik..betul tak? tapi itulah yang terjadi seperti yang dilaporkan oleh nddaily.com. Sekumpulan pelajar mula menawan beberapa buah tandas lelaki kerana mereka merasakan pihak berkuasa tidak adil buat mereka.

Seperti yang diketahui, orang perempuan memang slow bila masuk tandas.. tak percaya boleh tengok post ni.. dan ini.. hehe..

Sebab itu, perempuan terpaksa beratur panjang dan ini membahayakan keselamatan mereka. Jadi mereka mengharapkan kempen ini didengari oleh pemimpin dan menyediakan lebih tandas pada mereka.

Posted by mykhalis On 11:20 AM 0 comments

Makan 40 ekor kura-kura.. 4 lelaki cina di tahan di Zimbabwe


Menurut media rasmi Zimbabwe. The Herald. 4 orang rakyat cina telah di tangkap di dalam sebuah serbuan yang dilakukan.

Pihak berkuasa menemui 13 ekor kura-kura yang masih hidup dan 40 cengkerang kura-kura yang dikatakan telah menjadi makanan lelaki-lelaki ini.

Serbuan yang dilakukan pada 16 feb yang lalu masih dalam siasatan dan dijangkakan kesemua mereka akan dihantar pulang.

Posted by mykhalis On 10:40 AM 0 comments

Kerana obses.. dari comel menjadi hodoh kerana ingin memiliki bibir tertebal di dunia

Christina Rey mungkin tidak seperti orang lain yang seringkali membesarkan saiz badan mereka. Dia hanya ingin membesarkan bibirnya sehingga kini dia telah dinobatkan sebagai manusia dengan bibir terbesar dunia. Tetapi baru-baru ini, Christina telah memberitahu semua orang yang dia akan terus membesarkan lagi bibrinya sehingga kelihatan lebih menarik. Selepas dengan kejayaannya pada bibir tersebut, dia mungkin ingin memecahkan rekod pada bahagian tubuh yang lain seperti payudara dan telinga pada masa akan datang.





Gambar dari dia sebelum bibir tebal sehingga kini.  












sumber

Posted by mykhalis On 10:40 AM 0 comments

5 Gambar Izara Aishah Dan Aiman Hakim Redza pelakon Vanilla Coklat

 Rasanya dah tak perlu nak dijelaskan siapa dua orang pasangan dua sejoli ni sebab mereka berdua sedang top dalam drama bersiri Vanila Coklat yang ditayangkan di TV3 sekarang. Mari kita layan gambar mereka berdua. Kalau tak silap kami, ini diambil semasa salah satu scene dalam cerita tersebut. Lagi 4 gambar selepas jump.






ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...