Pages

Support Penaja

Friday, April 1, 2011

Real Pac Man

Posted by mykhalis On 5:20 PM 15 comments

Khalis akui walaupun Khalis adalah kaki games, tapi Khalis tak dapat habiskan Pac Man walaupun level 2. Rasa macam buntu la jugak. Nampak sangat permainan yang melibatkan IQ Khalis jarng dapat selesaikan..huuu

Bukan takde game Pac Man.nak main online pun berlambak.. tapi rasa tertekan jiwa raga kalau kene kejar dek hantu-hantu nie..hehe

Jom layan gambar

Jangan tanya ape bende nie..Khalis pun buntu samada betul ataupun rekaan sahaja..






camne..ada rasa ngeri-ngeri tak?hahaha..kalaula betul-betul wujudkan??

15 comments:

jap nak bayang kan..huffff NGERI3

ngeri aihh...cam haiwan misteri jak

uii takut jugak..geli nk pegang ekceli.huhu..

Erk, Pac Man itu tak comel. Mengerikan.

haha kelakar komen Miss Tira tu..
pacman dulu comel kiut jek.

jom baca 5 blog paling kerap dilawati 2011 tq

@Puan Kutu kalau berani nak pegang pun khalis kagum..

kalau betul cane die jalan? cane die berak??

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...