Real Pac Man

Khalis akui walaupun Khalis adalah kaki games, tapi Khalis tak dapat habiskan Pac Man walaupun level 2. Rasa macam buntu la jugak. Nampak sangat permainan yang melibatkan IQ Khalis jarng dapat selesaikan..huuu

Bukan takde game Pac Man.nak main online pun berlambak.. tapi rasa tertekan jiwa raga kalau kene kejar dek hantu-hantu nie..hehe

Jom layan gambar

Jangan tanya ape bende nie..Khalis pun buntu samada betul ataupun rekaan sahaja..






camne..ada rasa ngeri-ngeri tak?hahaha..kalaula betul-betul wujudkan??

Comments

Pacek ABU sifir said…
jap nak bayang kan..huffff NGERI3
~~Ticer Wann~~ said…
ngeri aihh...cam haiwan misteri jak
amny said…
ape mnde 2???
Puan Kutu said…
uii takut jugak..geli nk pegang ekceli.huhu..
Miss Tira said…
Erk, Pac Man itu tak comel. Mengerikan.
leyzajamil said…
haha kelakar komen Miss Tira tu..
pacman dulu comel kiut jek.

jom baca 5 blog paling kerap dilawati 2011 tq
mykhalis said…
@amny

tak tau..pac man la kot
mykhalis said…
@Puan Kutu kalau berani nak pegang pun khalis kagum..
mykhalis said…
@leyzajamil miss tira mmg klako
mykhalis said…
@kucarkacir tak dapat dike tahui
kalau betul cane die jalan? cane die berak??

Popular Posts