Pages

Support Penaja

Wednesday, April 27, 2011

Koleksi gif lucu

Posted by mykhalis On 12:30 PM 36 comments

Khalis memang lemah betul bab teknologi nie. Ada tak kelas komputer untuk orang dewasa ek?? Nak jugak belajar Adobe..boleh buat header lawa-lawa,, ini simple je..

Kalau pandai photoshop leh wat gif picture kan? Alaa,yang boleh gerak2..kan cool tue. Jomla tengok koleksi gif tengahari nie.. merehat kan minda sebentar..

Kalau gambar ni tak gerak lagi sabar la ek?

mario trick

brake dance??

gay test

nasib baik

apocot mak kau!!

jahat gilee

36 comments:

payahnya kucing tu berjalan sebab stoking extra tu..heee

haha... sangat kreatif.. sempat lagi tu buat yang tak senonoh tu.. apa punya ref..

panda tu yg paling kelakar.tekjut mak.hehehe

@Fyqa
itula pasal,jadi lucu je..

kreatif !! tp sygnye sy pn tak pndai sgt guna photoshop..

@GeminiGurlz itula pasal..tak baik betol laki tue

@~nsar~ dia nak tau ada pakai pelindung ke tak

@rara pinkmafia itula pasal..reaksi dia spontan je

@Cik TeN10 itula pasal..kalau la ada orang sudi ajar..kan best

yg no. 2 tu... boleh patah kepala tu kot.. huhuhu..

Guna photoscape pun boleh juga Cik Khalis. Senang je benda ni. :)

dulu suka main game mario ni...kira hebat la dulu ni...hehehe...

@Miss Tira ini rasa nak mintak kelas tambahan nie

@wahida jujrnya?? khalis tak pernah habis 1st stage

ala khalis belajar kat internet je...banyak dah skang ni yg free.... kat youtube pun ada, tp kena slow2 la sbb xda cekgu.... aku skang blaja photoshop guna tutorial video (beli cd tutorial photoshop) kat youtube blaja flash.... tehee~~

Saya pon x reti photoshop...
Tapi saya tau 'kedai gambar'...

cuba tanya pakcik google yg serba tahu tu..sure ada... ;)

bila dah belajar..boleh share dgn yg lain pulak.. :)

sy nk tnya tntg gambar yg last...kucing pakai kasut merah tu...tak gerak pun....dia buat apa dgn kucing tu..?

jom ke APA KATA HATI pulak ;
BLOG REVIEW: BRIGHT OR DARK

waaaaaa...

suka lah tgk .. hahahah~

@SD
khalis ada belajar kat internet,,tapi kalau timbul persoalan?itu yg lemah tue..

@Koding kenapa ada invated coma bagi perkataan kedai gambar?

@nabilah_2908 yang kcuing tak gerakke? sori2.. dia prank kucing sampai kucing takleh jalan betul2

nape gmbr last tu x gerak?

nasib bek tym pusing kat blkg tuh tak kena ngan budak kecik tuh..kalu jatuh tuh..mau patah tulang blkg..ngeri~_~

mOon punya header lagi simple...huhuhu...sesungguhnya mOon x malu ngaku mOon x kretip IT

kesian kat kucing tu. aniaya binatang..

gmbr no 2 sengal..hehhe..
gmbar last x snggup tgk..
tp yg lompat tu..wow, so cool..huuhuh

Nuyu pun nk blajar jugak...dengki tgk org buat header cantik :(

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...