Koleksi gif lucu

Khalis memang lemah betul bab teknologi nie. Ada tak kelas komputer untuk orang dewasa ek?? Nak jugak belajar Adobe..boleh buat header lawa-lawa,, ini simple je..

Kalau pandai photoshop leh wat gif picture kan? Alaa,yang boleh gerak2..kan cool tue. Jomla tengok koleksi gif tengahari nie.. merehat kan minda sebentar..

Kalau gambar ni tak gerak lagi sabar la ek?

mario trick

brake dance??

gay test

nasib baik

apocot mak kau!!

jahat gilee

Comments

Fyqa said…
kreatif depa ni kan
GeminiGurlz said…
payahnya kucing tu berjalan sebab stoking extra tu..heee
~nsar~ said…
haha... sangat kreatif.. sempat lagi tu buat yang tak senonoh tu.. apa punya ref..
rara pinkmafia said…
panda tu yg paling kelakar.tekjut mak.hehehe
mykhalis said…
@Fyqa
itula pasal,jadi lucu je..
Cik TeN10 said…
kreatif !! tp sygnye sy pn tak pndai sgt guna photoshop..
mykhalis said…
@GeminiGurlz itula pasal..tak baik betol laki tue
mykhalis said…
@~nsar~ dia nak tau ada pakai pelindung ke tak
mykhalis said…
@rara pinkmafia itula pasal..reaksi dia spontan je
mykhalis said…
@Cik TeN10 itula pasal..kalau la ada orang sudi ajar..kan best
saya YANA said…
yg no. 2 tu... boleh patah kepala tu kot.. huhuhu..
Miss Tira said…
Guna photoscape pun boleh juga Cik Khalis. Senang je benda ni. :)
wahida said…
dulu suka main game mario ni...kira hebat la dulu ni...hehehe...
mykhalis said…
@saya YANA hahah..penyek muka tue
mykhalis said…
@Miss Tira ini rasa nak mintak kelas tambahan nie
mykhalis said…
@wahida jujrnya?? khalis tak pernah habis 1st stage
SD said…
ala khalis belajar kat internet je...banyak dah skang ni yg free.... kat youtube pun ada, tp kena slow2 la sbb xda cekgu.... aku skang blaja photoshop guna tutorial video (beli cd tutorial photoshop) kat youtube blaja flash.... tehee~~
Koding said…
Saya pon x reti photoshop...
Tapi saya tau 'kedai gambar'...
nabilah_2908 said…
cuba tanya pakcik google yg serba tahu tu..sure ada... ;)

bila dah belajar..boleh share dgn yg lain pulak.. :)

sy nk tnya tntg gambar yg last...kucing pakai kasut merah tu...tak gerak pun....dia buat apa dgn kucing tu..?

jom ke APA KATA HATI pulak ;
BLOG REVIEW: BRIGHT OR DARK
Miss Shikio said…
waaaaaa...

suka lah tgk .. hahahah~
mykhalis said…
@SD
khalis ada belajar kat internet,,tapi kalau timbul persoalan?itu yg lemah tue..
mykhalis said…
@Koding kenapa ada invated coma bagi perkataan kedai gambar?
mykhalis said…
@nabilah_2908 yang kcuing tak gerakke? sori2.. dia prank kucing sampai kucing takleh jalan betul2
mykhalis said…
@Miss Shikio hehe..mestila nak bagi suka
nelly said…
haha ..kreatif ~
kucarkacir said…
nape gmbr last tu x gerak?
FurBall said…
nasib bek tym pusing kat blkg tuh tak kena ngan budak kecik tuh..kalu jatuh tuh..mau patah tulang blkg..ngeri~_~
mOon jOhari said…
mOon punya header lagi simple...huhuhu...sesungguhnya mOon x malu ngaku mOon x kretip IT
Ini Kisah Tia said…
kesian kat kucing tu. aniaya binatang..
Reena said…
gmbr no 2 sengal..hehhe..
gmbar last x snggup tgk..
tp yg lompat tu..wow, so cool..huuhuh
chentaNUYU said…
Nuyu pun nk blajar jugak...dengki tgk org buat header cantik :(

Popular Posts