Pages

Support Penaja

Tuesday, April 26, 2011

Gadis yang menangis air mata darah

Posted by mykhalis On 11:59 AM 35 comments

Memang kebiasaannya perempuan la kan? Kalau baru lepas clash..humangaiiihhh.. menangis tersesak-esak. Peluk bantal, pasang lagu jiwang. Sekejap rasa nak merayu supaya diterima semula. Sekajap ada rasa benci membara. Lepas tue rasa rindu.. Wanita-wanita.

Kalau lelaki clash? Mungkin ada yang menangis. Tapi kami tak lama. Kami yang hensem lagi kacak ni memang jadi buruan wanita. Tak percaya? tanya cik nelly kita? semakin jiwang entry dia sekarang nie. Kalau tak cuba tanya Cik Tira.. dia ngorat Ery or Ery ngorat dia..hehehe

K.lah. Khalis malas nak bagi fakta pasal camne awek ni leh menangis keluar air mata darah. Kalau nak boleh rujuk sini. Khalis nak kongsikan gambar je. Hehehe.. Pemalas tak di hari selasa nie?




Kalau menangis tue, jangan over sangat. Ada 2 kesan. pertama jadi buta macam Kassim Selamat. Kedua, air mata habis dan darah jadi penggantinya.. betul ke?Cek sendiri k?

35 comments:

erk...scary la plak yer

nie baru btl nangis air mata darah :)

uiii...menakutkan!!hehe

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/risiko-risiko-bila-jadi-cikgu.html

aduiii. ngeri tgk darah.

pandailah khalis mcm kasim selamatlah, ganti air matalah hahaha dia sakit tu, mungkin 1 dlm seribu

saya nangis... mata bengkak jer... hehehehe...

ala....knp bro tak huraikan.mls nk bc omputih tu...eeeiii rare giler r kalo nanges air mata darah kan.

kesian pulak tgk gadis tuu

kalau termakan air mata darah dia tu apa rasanya ekh

hehehe~

darah dia mesti berkurang je tiap kali menangis kan

ada jugak rupanya??!! kesian dia

kesiannya..
ada jua org yg menangis berair matakan darah yaa..

Erk seramlah pulak kalau dia menangis keluar air mata darah. Kalau yang tahu tak apa kalau yang 1st time tengok mesti takut.

kesian dia...cmana leh jd mcm ni..x bley klik kat link 2..larangan akses...biasala pc gOmen...

hah??ini boley bw maut ni..huhu

eee tkod lakk..
nseb da lme x nangess >_<

betul ke abes air mata keluar darah ?? ishkk3 takotnye.. nasib baik Cik TeN10 keras hati.. kuang3

@adwafarahin betul tue..bukan simpulan bahsa dah nie

@Anonymous memang la..dia kena tahan dari nangis arr

@nelly tau takpe..parents dia mesti susah hati

cmner bole kuakan darah??

kalau nagis tak terkawal...
Boleh mngakibatkan Anemia...

@Koding mesti seksa takleh tido kan?

huhu... kesian gile....

berdarah tak pasal2...

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...