Pages

Support Penaja

Thursday, April 28, 2011

Cara bijak untuk sorokkan duit dari isteri anda..hehe

Posted by mykhalis On 7:45 PM 31 comments

Khalis bukan lah kedekut. Tidak.. betull..takkkk.. Kenapa wat muka tak percaya ek? Khalis cuma bagi tips ni manatau kalau anda ada target yang perlu dibeli setiap tahun.

Caranya mudah sahaja.. Jangan isi duit banyak-banyak dalam dompet kalau anda dah kahwin. Bukan apa, isteri ni nalurinya jimat cermat. kalau dia nampak tebal mesti dia mintak untuk tolong simpankan. Macam isteri Khalis, dalam purse Khalis dia bagi ada rm5-rm10 je. Dia kata Khalis boros.. Nanti beli majalah la ape la..

Jadi Khalis cari la cara terbaik untuk sorok duit. Kalau simpan dalam bank dia tahu. Simpan dalam bilik, dia yang kemas setiap hari, mesti jumpa punye.Jadi Khalis terjumpa ada satu web ni bagi tips.
Agak mudah dan memang sukar untuk dikesan.

Khalis nak kongsikan lah.. Apa pendapat anda? ok tak cara nie?




hehehe..sorokkan dalam pintu.. macam OK je kan?

31 comments:

kalau isteri khalis bace, kantoi sudeh. haha!

Miss Dill^^

memang tak menyangka la.. waahahah...

@Miss Dill mesti tak tau pintu mana..wahahahaha

@saya YANA kalau dapat sangka tak rahsia namanya

Haaa kat situ siap ada pendrive tu. Apa ada dalam pendrive tu yerk. Hahaha.

mmg xde org terpikirnya...
tp kan..
cara mcm tuu..bole masukkan nilai wang yg sikit je..

kat situ bukan boleh sorok banyak pun...haha....

pergghhh!

memang x dpt nak cari punya lah kalao smbunyi dlm tu

hahahha~

@Miss Tira hahaha.. maklumat rahsia..mana leh kasi tau

@kucarkacirishh..jangan wat satu lubang.,pastu jangan taruk duit singgit.. tukar duit dollar..hehe

@Miss Shikio tau takpe..barang2penting je simpan nie

amboi..
habis berkulut semua duit tue.. hahahahaa..

nk pergi check pintu sekarang jugak. mane tawu terjumpa duit kn. :))

hak3.
bapa banyak sngt yg boleh sorok dlm tu.
dah la nak bukak susah.
hak3.
ayah smpan dlm almari brkunci ja.
huhu.

ni tak boleh bagi Mr.ABC saya baca nih.. haha

kalau org kaya byk duit pun boleh tiru cara ni. mudah-mudahan perompak x jumpa masa merompak... so, sila sediakan banyak pintu di rumah anda...=p

kreatifla hehe tak prnh terfikir pun nk letak kt pintu adoii ehehe

sampai mcm tu sekali die nk sorok duit.. hakhak..

nampak mcm sorok pendrive jgk dlm lubang tu.. apa yg ade dlm pendrive tu agaknye yer :P

jenuh la plak nk amik duit tu kalo time terdesak nk guna duit kan...ehehe

Duit banyak tu pon nak sorok..
Nampak sangat pokainya...

uk alohh,.bnyk mne sgt la khalis nk srok dm tu,.hehe,.

wah ! macam susah jek kat tempat tu . hehe

abes la sape2 yg kawen ngan saye. sebab saye kalo kemas umah memang kaw2 ikut style navy...

maklum laa... dulu jadik kadet navy sebelum kene kick out... celah2 pintu pun gigih kena lap... hahaha...

okes..lepas nih nak bgtau ayah r teknik nih!!~_~

confirm khlis buat ni ~
=p

mwahahaha..giler sengal...pintu tu blh jadi tabung terus..

salam kalis
baru singgah blog nih:)..ehhehe
oo..pasni tak nak la letak pintu yang macam gine kat rumah.hehehe.

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...