Bateri boleh caj ada post USB (Rechargeable Batteries of Continuance via USB Interface )

Khalispun tak faham camne nak wat ayat. Kirenye Khalis taruk ayat Inggeris sekali.. Alaa.. English Education kat penting..

Biasanya memangla kita gunakan bateri untuk menghidupkan peralatan gadget kita.Betul tak? Tapi sebuah ciptaan bateri AA yang dilengkapi tempat USB telah dicipta. Tak reti Khalis nak menerangkan. Moh kite tengok gambar-gambar nye aje





bagi Khalis..ianya memang sangat bagus.. kalau nak beli tak taula ada tak kat Malaysia.. Tapi kalau Khalis belipun nak wat menunjuk jerla. Sayang arr nak guna.

Comments

kucarkacir said…
wahh..
menarik nie..
tak penah nampak lagi kat mesia..
saya YANA said…
haha... Yana pon tak paham ape yang Khalis nak terangkan disitu..

erm.. tapi..bape lama la tahan bateri tu ek..
adwafarahin said…
wow nie hebat nie..senang sket nk cas :)
Miz Novexx said…
waaaaa!!!! sematnyer, baru tau.. sob sob
lepas ni senang la sket ;)
Koding said…
Rasanya ini external battery...
Khalis cuba cari maklumat brape RM sebiji n Nak dapat kat kedai mana??
Miss Shikio said…
wahhh! sempoi lah..

mesti mahal kalau beli pon
chentaNUYU said…
khalis!belanja satu!!(ayat biasa haha)
Anonymous said…
Ni memang betul-betul cool. @_@
mommie yuyu said…
bagus kalau ada ni.jimat sikit ..x pyh la selalu sgt kena tukar bateri torch light, jam, kamera blablabla
mykhalis said…
@kucarkacirmemang takde lagik nie
mykhalis said…
@saya YANA hahaha..sampai ati perli...takpe..tengok gambar dah faham
mykhalis said…
@adwafarahin itula pasal..saizpun kecik je
mykhalis said…
@Miz Novexx itula pasal..kalau la ada jual
mykhalis said…
@Koding memang takde maklumat..kalau tak mesti kongsi punyer
mykhalis said…
@Miss Shikio mungkinla..tapi bateripun blh caj
mykhalis said…
@chentaNUYU ahhaha..lama dah tak denagr ayat nie
mykhalis said…
@Miss Tiramesti rasa macho kalau ada 1 nie
mykhalis said…
@mommie yuyu ahhaha.. kirenye kena cari la kan?

Popular Posts