Pages

Support Penaja

Tuesday, April 26, 2011

Bateri boleh caj ada post USB (Rechargeable Batteries of Continuance via USB Interface )

Posted by mykhalis On 10:42 AM 18 comments

Khalispun tak faham camne nak wat ayat. Kirenye Khalis taruk ayat Inggeris sekali.. Alaa.. English Education kat penting..

Biasanya memangla kita gunakan bateri untuk menghidupkan peralatan gadget kita.Betul tak? Tapi sebuah ciptaan bateri AA yang dilengkapi tempat USB telah dicipta. Tak reti Khalis nak menerangkan. Moh kite tengok gambar-gambar nye aje





bagi Khalis..ianya memang sangat bagus.. kalau nak beli tak taula ada tak kat Malaysia.. Tapi kalau Khalis belipun nak wat menunjuk jerla. Sayang arr nak guna.

18 comments:

wahh..
menarik nie..
tak penah nampak lagi kat mesia..

haha... Yana pon tak paham ape yang Khalis nak terangkan disitu..

erm.. tapi..bape lama la tahan bateri tu ek..

wow nie hebat nie..senang sket nk cas :)

waaaaa!!!! sematnyer, baru tau.. sob sob
lepas ni senang la sket ;)

Rasanya ini external battery...
Khalis cuba cari maklumat brape RM sebiji n Nak dapat kat kedai mana??

wahhh! sempoi lah..

mesti mahal kalau beli pon

khalis!belanja satu!!(ayat biasa haha)

Ni memang betul-betul cool. @_@

bagus kalau ada ni.jimat sikit ..x pyh la selalu sgt kena tukar bateri torch light, jam, kamera blablabla

@saya YANA hahaha..sampai ati perli...takpe..tengok gambar dah faham

@adwafarahin itula pasal..saizpun kecik je

@Miz Novexx itula pasal..kalau la ada jual

@Koding memang takde maklumat..kalau tak mesti kongsi punyer

@Miss Shikio mungkinla..tapi bateripun blh caj

@chentaNUYU ahhaha..lama dah tak denagr ayat nie

@Miss Tiramesti rasa macho kalau ada 1 nie

@mommie yuyu ahhaha.. kirenye kena cari la kan?

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...