Pages

Support Penaja

Sunday, April 24, 2011

Ke hutan fantasi

Posted by mykhalis On 8:31 PM 21 comments

Kalau sebelum ini Khalis bawak anda semua pergi tengok HUtan Ngeri di Jepun, Kali jom kita berjalan-jalan di hutan fantasi pulak.

Disebabkan Khalis jadi ngong sikit hari ahad nie, Khalis terpangkah links Khalis copy gambar nie dan tak jumpa dah..serius.. Khalispun tak tau kat mana tempat nie,sebab kebiasaan Khalis ape2pun copy gambar dulu, baru baca,,hehe.. Jangan marah arr

Anggaplah ianya benar2 taman fantasi.. Anda berjalan dalam hutan dan anda nampak ini semua.. Apa perasaan anda??

























Semua ini kebanyakannya adalah hasil ukiran kayu dan simen.. Bagi Khalis, kalau datang ramai-ramai memang seronok,tapi kalau seorang diri sampai kat tempat nie.. Air mataku mengalir jua..

21 comments:

ouhhh! so beautiful...

speechless...hahaha!

oooo ..penah tgok gmbr2 ni kat blog kwn sy :)

Template baru khalis....nice...sejuk je mata....hehehe
Ukiran ni kalau kt hutan malaysia, kompom dh ilang atau rosak...vandalisme la katakan...nak plak cantik cmni...

haish, kalo sorang2 masuk hutan, jumpa mende2 ni, ekk.. (-.-')

confirm menjerit nih kalau jumpa kat hutan..dasat giler..haha

errr,tkutnyeee khalis,..siyes cm seram tgk,sbb dh la dlm utan,plak tu pelik2 kan ukiran die,.huhu,.


err,brubah wrna khdupan blog ni nmpak,.ubah slere ek khalis?,.hehe,.

betul tu khalis . datang ramai-ramai boleh lah . kalau sorang-sorang . adeh , tak cukup tanah kot nak lari ..

unik dan best!!!jom pegi reramai...

wahh...menarik...snap terus la post kt blog msti ramai yg nk...hehehe

serius nak pegi especially time malam.
tp kena berteman lah.
hik3.

menarikk..tapiiiii seramm.....!

perghh..menarik beb!hahaha~~

errr. kalau saya jumpa benda2 cmni kat hutan, cabut je la jawabnye. mcm menyeramkan je. hoho

eeeeeiiiiiiiiiii brtul ke tipu ni?

pic yang de budak kat celah2 semak 2 seram seriau la...isk...isk...mau tekejut 80kali....

mcm menakotkan je.. kekeke

ooo ada tempat mcm ni...catek dan seram..yaii!!

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...